Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της 55χρονης στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης — Μία ακόμη γυναικοκτονία

Ανα­τρο­πή στην υπό­θε­ση δολο­φο­νί­ας της 55χρονης σε ζαχα­ρο­πλα­στείο στη Νέα Μάδυ­το Θεσ­σα­λο­νί­κης. Απο­δεί­χτη­κε ότι πρό­κει­ται για τη 17η γυναι­κο­κτο­νία μέσα στο 2021.

Σύμ­φω­να με την αστυ­νο­μία, ως δρά­στης ταυ­το­ποι­ή­θη­κε και συνε­λή­φθη ο 56χρονος εν δια­στά­σει σύζυ­γος του θύματος.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι αρχι­κά, μάρ­τυ­ρες υπέ­δει­ξαν ότι γυναί­κα πυρο­βό­λη­σε την 55χρονη. Σύμ­φω­να με τις έρευ­νες της αστυ­νο­μί­ας, ωστό­σο, προ­έ­κυ­ψε ότι ο δρά­στης τελι­κά ήταν άντρας.

Όπως ανέ­φε­ραν αστυ­νο­μι­κές πηγές, τις οποί­ες επι­κα­λεί­ται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 56χρονος φορού­σε μακρύ μπου­φάν με κου­κού­λα και πιθα­νόν η αμφί­ε­σή του να μπέρ­δε­ψε τους μάρ­τυ­ρες, οι οποί­οι ανέ­φε­ραν ότι η 55χρονη πυρο­βο­λή­θη­κε έξω από κατά­στη­μα από «μια άλλη γυναί­κα που της είχε στή­σει καρτέρι».

Ο 56χρονος εντο­πί­στη­κε το μεση­μέ­ρι σε οικι­σμό στην ευρύ­τε­ρη περιο­χή των Δια­βα­τών, ενώ υπέ­δει­ξε σημείο σε αγρο­τι­κή περιο­χή του Καλο­χω­ρί­ου, όπου είχε κρύ­ψει την καρα­μπί­να με την οποία πυρο­βό­λη­σε την 55χρονη. Ο συλ­λη­φθείς θα οδη­γη­θεί στον αρμό­διο Εισαγγελέα.

Το αιμα­τη­ρό περι­στα­τι­κό σημειώ­θη­κε χθες το πρωί σε ζαχα­ρο­πλα­στείο στη Νέα Μάδυ­το του δήμου Βόλ­βης, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Η 55χρονη δια­κο­μί­στη­κε αρχι­κά στο Κέντρο Υγεί­ας της περιο­χής και ακο­λού­θως απο­φα­σί­στη­κε η δια­κο­μι­δή της στο «Ιππο­κρά­τειο» Νοσο­κο­μείο της Θεσ­σα­λο­νί­κης, όπου παρά τις προ­σπά­θειες των για­τρών, κατέληξε.

Με τα μάτια των παι­διών (Βέρα Κλών­τζα-Για­κλο­βά – Φρά­νιο Κραλ)

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο