Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ανείπωτη τραγωδία στο Καματερό: Δύο νεκρά παιδιά μετά από φωτιά σε σπίτι

Σε εξέ­λι­ξη είναι οι έρευ­νες του ανα­κρι­τι­κού τμή­μα­τος της Πυρο­σβε­στι­κής για την τρα­γω­δία στο Καμα­τε­ρό όπου απαν­θρα­κώ­θη­καν δύο ανή­λι­κα αδέλ­φια από πυρ­κα­γιά σε δώμα διώ­ρο­φοης οικί­ας στην οδός Ιθάκης.

Από την πυρ­κα­γιά υπέ­στη εγκαύ­μα­τα ακό­μη ένα αγό­ρι δύο ετών, αδελ­φά­κι των δυο παι­διών που βρή­καν τρα­γι­κό θάνα­το, το οποίο δια­κο­μί­στη­κε και νοση­λεύ­ε­ται εκτός κιν­δύ­νου, σύμ­φω­να με τις μέχρι στιγ­μής πλη­ρο­φο­ρί­ες, στο νοσο­κο­μείο Παί­δων Αγία Σοφία. Όπως έγι­νε γνω­στό από την Πυρο­σβε­στι­κή, στο δώμα, περί­που 50 τμ, έμε­νε μία πολύ­τε­κνη οικο­γέ­νεια Ρομά. Ο πατέ­ρας ήταν αυτός που δήλω­σε ότι τα παι­διά του που απαν­θρα­κώ­θη­καν, είναι αγό­ρια ηλι­κί­ας 12 και 13 ετών.

kamatero1 kamatero2

Οι αξιω­μα­τι­κοί του Πυρο­σβε­στι­κού Σώμα­τος εκτι­μούν ότι πιθα­νόν η φωτιά προ­κλή­θη­κε από κάποια εστία που είχαν ανά­ψει για να ζεστα­θούν αλλά λόγω του ότι έχει κατα­στρα­φεί ολο­σχε­ρώς το δώμα θα χρεια­στεί χρό­νος για να βρε­θούν τα απα­ραί­τη­τα στοι­χεία όσον αφο­ρά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Φώτης Αγγου­λές, ο προ­λε­τά­ριος ποιητής

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο