Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ανοίγουν τη Δευτέρα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

Νηπια­γω­γεία, Δημο­τι­κά και Ειδι­κά Σχο­λεία όλων των βαθ­μί­δων θα λει­τουρ­γή­σουν δια ζώσης την Δευ­τέ­ρα 11/1, σύμ­φω­να με ανα­κοί­νω­ση του υπουρ­γεί­ου Παι­δεί­ας, που βάζει τέλος στη σχε­τι­κή συζή­τη­ση την οποία μέχρι και πριν λίγα λεπτά τρο­φο­δο­τού­σαν και κυβερ­νη­τι­κά στε­λέ­χη (Κικί­λιας — Πελώνη).

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται η από­φα­ση της κυβέρ­νη­σης, στη βάση εισή­γη­σης της Επι­τρο­πής των ειδι­κών, για δια ζώσης επα­να­λει­τουρ­γία των Νηπια­γω­γεί­ων, Δημο­τι­κών και Ειδι­κών Σχο­λεί­ων όλων των βαθ­μί­δων την προ­σε­χή Δευ­τέ­ρα 11/1.

Στη βάση εγκυ­κλί­ου που εστά­λη προς τα σχο­λεία νωρί­τε­ρα αυτήν την εβδο­μά­δα, οι εκπαι­δευ­τι­κοί που υπη­ρε­τούν στα εν λόγω σχο­λεία ανα­λαμ­βά­νουν υπη­ρε­σία, αύριο, Παρα­σκευή 8/1.

Αύριο, Παρα­σκευή, 8/1 Γυμνά­σια και Λύκεια όλης της χώρας ξεκι­νούν την εξ απο­στά­σε­ως λει­τουρ­γία τους μέσω τηλεκπαίδευσης.

Βέβαια παρό­τι η έντα­ση της παν­δη­μί­ας δεν έχει υπο­χω­ρή­ση σε σχέ­ση με την περί­ο­δο που έκλει­σαν τα σχο­λεία, ουδέ­να μέτρο λήφθη­κε έτσι ώστε αυτά να είναι ασφα­λή για εκπαι­δευ­τι­κούς και μαθητές.

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο