Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αντι-ΚΚΕ λαθροχειρία του βουλευτή του ΜεΡΑ25 Κλέωνα Γρηγοριάδη

Ο βου­λευ­τής του ΜεΡΑ25 Κλέ­ων Γρη­γο­ριά­δης είναι εκεί­νος ο κύριος που τον περα­σμέ­νο Μάη, από το βήμα της Βου­λής, έλε­γε τις εξής «ομορ­φιές»:

«Κοι­τάξ­τε, δεν έχω τίπο­τε ιδιαί­τε­ρα κακό με τον καπι­τα­λι­σμό. Επι­βί­ω­σε παγκο­σμί­ως. Σημαί­νει ότι από αυτά που επι­χει­ρή­σα­με ήταν το καλύ­τε­ρο λει­τουρ­γι­κά σύστη­μα, καθώς ο υπαρ­κτός σοσια­λι­σμός απε­δή­χθη ολί­γον φασι­στοει­δής (sic) όταν εφαρμόστηκε».

Με αφορ­μή το αντι­κομ­μου­νι­στι­κό λογύ­δριο του κ. Γρη­γο­ριά­δη σημειώ­να­με σε σχε­τι­κό άρθρο: «Ο ίδιος βου­λευ­τής του ΜεΡΑ25 που συχνά δίνει ρεσι­τάλ ερμη­νεί­ας από το βήμα της Βου­λής με αντι­κυ­βερ­νη­τι­κές κορώ­νες και αντι­συ­στη­μι­κά τσι­τά­τα καλώ­ντας τον λαό «να γκρε­μί­σει την ολι­γαρ­χία», έρχε­ται όχι μόνο να ξεπλύ­νει την καπι­τα­λι­στι­κή βαρ­βα­ρό­τη­τα, αλλά και να συκο­φα­ντή­σει τον σοσια­λι­σμό, ρίχνο­ντας νερό στο μύλο της αισχρής και ανι­στό­ρη­της θεω­ρί­ας των δύο άκρων» (Θέλει το ΜεΡΑ25 να κρυ­φτεί και ο αντι­κομ­μου­νι­σμός δεν το αφή­νει).

Σήμε­ρα, ο βου­λευ­τής του ΜεΡΑ25 ξανα­χτύ­πη­σε. Όχι εκστο­μί­ζο­ντας αντι­κομ­μου­νι­στι­κές ασυ­ναρ­τη­σί­ες, αλλά προ­βαί­νο­ντας σε λαθρο­χει­ρία με σκο­πό να συκο­φα­ντή­σει το ΚΚΕ.

Αφορ­μή στά­θη­κε η ομι­λία του βου­λευ­τή του ΚΚΕ Νίκου Καρα­θα­να­σό­που­λου, κατά την διάρ­κεια χθε­σι­νής συζή­τη­σης στη Βου­λή για τις φορο­α­παλ­λα­γές των εφο­πλι­στών. Μετα­ξύ άλλων, ο βου­λευ­τής του ΚΚΕ σημείωσε:

«Στην ποδιά των εφο­πλι­στών “σφά­ζο­νται παλι­κά­ρια”. Η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΑΣΟΚ εξυ­πη­ρε­τεί καλύ­τε­ρα τα συμ­φέ­ρο­ντα των εφο­πλι­στών; Κυριο­λε­κτι­κά το ποιος εξυ­πη­ρε­τεί καλύ­τε­ρα τα συμ­φέ­ρο­ντα των εφο­πλι­στών με αφή­νει άναυ­δο. Σηκώ­νω ψηλά τα χέρια!». Και συνέ­χι­σε: «Στα­θή­κα­τε βρά­χος ακί­νη­τος στην απαί­τη­ση του Σόι­μπλε να φορο­λο­γη­θεί το εφο­πλι­στι­κό κεφά­λαιο. Με υπουρ­γό Οικο­νο­μι­κών τον κ. Βαρου­φά­κη, για να μην ξεχνιό­μα­στε. Να φορο­λο­γη­θεί ο λαός, να φορο­λο­γη­θούν οι συντα­ξιού­χοι, αλλά οι εφο­πλι­στές να μη φορο­λο­γη­θούν. Μπρά­βο, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Κάνε­τε σοβα­ρή αντι­πο­λί­τευ­ση για τα συμ­φέ­ρο­ντα των εφοπλιστών».

Στην συνέ­χεια, ο Κλ. Γρη­γο­ριά­δης ζήτη­σε το λόγο προ­κει­μέ­νου να υπε­ρα­σπι­στεί τον αρχη­γό του και προ­χώ­ρη­σε σε δια­στρέ­βλω­ση των λεγο­μέ­νων του Ν. Καραθανασόπουλου.

«Είπα­τε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πέρα­σε την οικειο­θε­λή παρο­χή των εφο­πλι­στών… επί υπουρ­γί­ας του κ. Βαρου­φά­κη», είπε ο βου­λευ­τής του ΜεΡΑ25 για να λάβει την απά­ντη­ση απ΄τον Καρα­θα­να­σό­που­λο πως ουδέ­πο­τε είπε κάτι τέτοιο («Όχι, δεν είπα αυτό»).

«Δεν είπα­τε, αυτό κατά­λα­βα…», αντα­πά­ντη­σε ο Κλ. Γρηγοριάδης.

Ενώ, λοι­πόν, ο βου­λευ­τής του ΜεΡΑ25 κατά­λα­βε ότι… ήθε­λε να κατα­λά­βει, είχε το θρά­σος αργό­τε­ρα να προ­βεί σε ανάρ­τη­ση στο Twitter δια­στρε­βλώ­νο­ντας την αλή­θεια, με προ­φα­νή σκο­πό να συκο­φα­ντή­σει το ΚΚΕ. Θαυ­μά­στε τον!

Ο κύριος αυτός, λοι­πόν, που κατά δήλω­σή του ο καπι­τα­λι­σμός είναι «το καλύ­τε­ρο λει­τουρ­γι­κά σύστη­μα», αυτο­δια­ψεύ­δε­ται από το ίδιο το βίντεο που ανήρ­τη­σε. Όχι μόνο εγκα­λεί τον βου­λευ­τή του ΚΚΕ για κάτι που δεν είπε, αλλά προ­βαί­νει σε προ­κλη­τι­κές χυδαιό­τη­τες προ­κει­μέ­νου να δικαιο­λο­γή­σει τις πολι­τι­κές αμαρ­τί­ες του αρχη­γού του, Γ. Βαρου­φά­κη, ο οποί­ος έχει τερά­στιο μερί­διο ευθύ­νης για την κοροϊ­δία του ΣΥΡΙΖΑ απέ­να­ντι στον ελλη­νι­κό λαό.

Το πολύ γαρ του αντι­κομ­μου­νι­σμού, γεν­νά παρα­φρο­σύ­νη κ. Γρηγοριάδη… 

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο