Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Απίστευτα επεισόδια τσογλαναρίας στο Ρέντη — Τέσσερις τραυματίες (Σκληρές εικόνες)

Απί­στευ­τα πράγ­μα­τα συνέ­βη­σαν πριν από λίγη ώρα στο προ­πο­νη­τι­κό κέντρο του Ρέντη, όπου διε­ξα­γό­ταν ο αγώ­νας Νέων, ανά­με­σα στον Ολυ­μπια­κό και στην Μπά­γερν Μονάχου.

Λίγο πριν το φινά­λε του ματς κι ενώ οι Γερ­μα­νοί προη­γού­νταν με 4–0 των Πει­ραιω­τών, περί­που 80 κου­κου­λο­φό­ροι με ρόπα­λα και διά­φο­ρα αντι­κεί­με­να, έφτα­σαν στο Κέντρο με μοτο­συ­κλέ­τες εισέ­βα­λαν ξαφ­νι­κά στον αγω­νι­στι­κό χώρο κι αφού έκα­ναν βόλ­τα ανε­νό­χλη­τοι, στη συνέ­χεια κατευ­θύν­θη­καν προς την κερ­κί­δα όπου βρί­σκο­νταν λιγο­στοί οπα­δοί της Μπά­γερν και επι­τέ­θη­καν στους φιλά­θλους της γερ­μα­νι­κής ομά­δας που παρα­κο­λου­θού­σαν τον αγώ­να. Τους κου­κου­λο­φό­ρους, προ­σπά­θη­σαν να απω­θή­σουν και φίλα­θλοι του Ολυμπιακού.

renti3

Το παι­χνί­δι μετά από αυτή την εξέ­λι­ξη, διε­κό­πη στο 84ο λεπτό ενώ το σκορ ήταν 4–0 υπέρ των Γερ­μα­νών ενώ περί­που 30′ αργό­τε­ρα, ο αγώ­νας συνε­χί­στη­κε για περί­που ένα λεπτό με τους παί­κτες και των δύο ομά­δων να βρί­σκο­νται στο κέντρο του γηπέ­δου και να παί­ζουν «κορόϊ­δο».

renti1

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο