Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αποκαλυπτικό βίντεο με τον Παναγιώταρο να προαναγγέλλει τη δολοφονική επίθεση στο Πέραμα σε βάρος των μελών του ΠΑΜΕ

 

Απο­κα­λυ­πτι­κό βίντεο με τον Χρυ­σαυ­γί­τη βου­λευ­τή Ηλία Πανα­γιώ­τα­ρο που να προ­α­ναγ­γέ­λει τη δολο­φο­νι­κή επί­θε­ση σε βάρος των μελών του ΠΑΜΕ στο Πέρα­μα δόθη­κε στη δημο­σιό­τη­τα.   Παράλ­λη­λα στο βίντεο υπάρ­χει η παρα­δο­χή πως αυτός που ανέ­λα­βε από την ηγε­τι­κή ομά­δα να φέρει εις πέρας την εγκλη­μα­τι­κή ενέρ­γεια ήταν ο Ιωάν­νης Λαγός.

Στο βίντεο που δημο­σιεύ­ει το efsyn.gr, ο Πανα­γιώ­τα­ρος λέει καθα­ρά ότι «το Πέρα­μα περι­μέ­νει. Εχου­με έναν περι­φε­ρειάρ­χη πολύ δυνα­τό που ξέρει την κατάλ­λη­λη στιγ­μή πότε πρέ­πει να γίνει η κίνη­ση για να τελειώ­νει και με τους διά­φο­ρους φαύ­λους που είναι στη Ναυ­πη­γο­ε­πι­σκευα­στι­κή Ζώνη και δεν αφή­νουν αυτοί τη Ζώνη να δουλέψει».

Όπως ανα­φέ­ρει η efysn.gr, φυσι­κά ο περι­φε­ρειάρ­χης που είναι υπεύ­θυ­νος για τη δρά­ση των ταγ­μά­των εφό­δου­της Χρυ­σής Αυγής στην περιο­χή του Πει­ραιά (Πει­ραιάς, Νίκαια, Πέρα­μα, Σαλα­μί­να) και που ξέρει ποια είναι η «κατάλ­λη­λη στιγ­μή» για «να τελειώ­νει» με τους συν­δι­κα­λι­στές του ΠΑΜΕ στη Ζώνη του Περά­μα­τος, δεν είναι άλλος από τον Λαγό, ο οποί­ος είναι και μέλος του Πολι­τι­κού Συμ­βου­λί­ου της οργά­νω­σης, στέ­λε­χος του στε­νού ηγε­τι­κού πυρή­να του αρχη­γού Μιχαλολιάκου.

Εδώ λοι­πόν ο Πανα­γιώ­τα­ρος επι­βε­βαιώ­νει τον τρό­πο με τον οποίο η Χρυ­σή Αυγή οργα­νώ­νει τις επι­θέ­σεις. Το γεγο­νός δηλα­δή ότι ο αρχη­γός με τον στε­νό ηγε­τι­κό του πυρή­να δίνει την κεντρι­κή εντο­λή για τις εγκλη­μα­τι­κές ενέρ­γειες κι έπει­τα οι περι­φε­ρειάρ­χες και οι πυρη­νάρ­χες ανα­λαμ­βά­νουν να εξει­δι­κεύ­σουν την εντο­λή αυτή και να επι­τε­θούν στους στόχους.

Και για να μην έχου­με καμία αμφι­βο­λία ότι η εντο­λή για τις επι­θέ­σεις περ­νά­ει μέσα από την κάθε­τη ιεραρ­χία, στην κορυ­φή της οποί­ας βρί­σκε­ται ο αρχη­γός, και εφαρ­μό­ζε­ται με από­λυ­τη πει­θαρ­χία, ο Πανα­γιώ­τα­ρος λέει τα εξής: «Να έχε­τε από­λυ­τη πίστη στα στε­λέ­χη της Τοπι­κής, της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής, του Πολι­τι­κού Συμ­βου­λί­ου, του Αρχη­γού, για­τί αυτοί είναι που φέρα­νε τη Χρυ­σή Αυγή εδώ που βρί­σκε­ται αυτή τη στιγ­μή, με τερά­στια ποσο­στά, με δύνα­μη, βλέ­πε­τε πόσο οργα­νω­μέ­νοι είμα­στε. […] Οπό­τε από­λυ­τη πίστη, καμία αμφισβήτηση».

Όπως επι­ση­μαί­νει η efsyn.gr έχει σημα­σία ότι όλα αυτά τα λέει στα στε­λέ­χη του Πυρή­να της Σαλα­μί­νας, ο οποί­ος, όπως προ­κύ­πτει από την κατά­θε­ση του οδη­γού της ΕΘΕΛ Ανα­στά­σιου Λυριν­τζή, μετεί­χε μαζί με τον Πυρή­να Περά­μα­τος στη συγκε­κρι­μέ­νη δολο­φο­νι­κή επί­θε­ση σε βάρος των συν­δι­κα­λι­στών του ΠΑΜΕ.

Αλλά ο Πανα­γιώ­τα­ρος λέει και κάτι άλλο. Οτι «ερχό­με­νος τώρα έβλε­πα την πινα­κί­δα που έλε­γε “Κοκ­κι­νιά” εκεί στη Γρη­γό­ρη Λαμπρά­κη. Κάποια στιγ­μή θα πρέ­πει να τους πού­με ότι θα πρέ­πει το “Κοκ­κι­νιά” να αλλά­ξει για­τί δεν είναι “Κοκ­κι­νιά”, να βρού­νε ένα άλλο χρώ­μα, κάτι μετα­ξύ μπλε και μαύ­ρου, που έχει να κάνει και με τα παι­διά με τα μαύ­ρα, με τα σύμ­βο­λά μας».

Κάπου εκεί άλλο στέ­λε­χος της Τοπι­κής Οργά­νω­σης υπο­δει­κνύ­ει ως καταλ­λη­λό­τε­ρη μετο­νο­μα­σία για την «Κοκ­κι­νιά» το «Κοκ­κι­νό­μαυ­ρη», παρα­πέ­μπο­ντας έτσι στα χρώ­μα­τα που έχει αντι­γρά­ψει η Χρυ­σή Αυγή από το Τρί­το Ράιχ. Και βέβαια τα «παι­διά με τα μαύ­ρα» δεν είναι άλλα από τα τάγ­μα­τα εφό­δου που είχαν εκεί­νη την περί­ο­δο εντο­λή από την ηγε­σία για κλι­μά­κω­ση των επι­θέ­σε­ων στην περιο­χή του Πειραιά.

Η συνέ­χεια είναι γνω­στή. Ο ίδιος ο Λαγός, συνο­δευό­με­νος από τον Πανα­γιώ­τα­ρο και τον Μίχο, προ­α­ναγ­γέλ­λει από τη Ναυ­πη­γο­ε­πι­σκευα­στι­κή Ζώνη Περά­μα­τος (8/8/2013) την επί­θε­ση, λέγο­ντας ότι «οι λακέ­δες του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ […] θα εξα­φα­νι­στούν από εδώ πέρα μέσα». Και στις 12/9/2013 το τάγ­μα εφό­δου του Περά­μα­τος, με επι­κε­φα­λής τον Ανα­στά­σιο Παντα­ζή θα επι­τε­θεί στους συν­δι­κα­λι­στές του ΠΑΜΕ. Πριν και κατά τη διάρ­κεια της επί­θε­σης ο Λαγός συνο­μι­λεί με τον Παντα­ζή και ενη­με­ρώ­νει τον πυρη­νάρ­χη Νίκαιας Πατέ­λη για την εξέ­λι­ξη της εγκλη­μα­τι­κής ενέρ­γειας, ενώ πανη­γυ­ρί­ζει με τον σημε­ρι­νό πυρη­νάρ­χη Πει­ραιά Σωτ. Δεβε­λέ­κο, ομο­λο­γώ­ντας ότι «τους μακελέψαμε».

Κι έπει­τα οι Κασι­διά­ρης και Πανα­γιώ­τα­ρος (16/9/2013) ανα­λαμ­βά­νουν να συγκα­λύ­ψουν το έγκλη­μα μέσω της δια­δι­κτυα­κής εκπο­μπής της οργά­νω­σης, ενώ επι­σή­μως η Χρυ­σή Αυγή κάνει την ανή­ξε­ρη, γρά­φο­ντας στην ομώ­νυ­μη εφη­με­ρί­δα της (18/9/2013) ότι «άγνω­στοι συνε­πλά­κη­σαν με μέλη του ΚΚΕ στην περιο­χή του Περά­μα­τος, με απο­τέ­λε­σμα η παρά­νο­μη αφι­σο­κόλ­λη­ση των ορφα­νών του Μαρξ να πάει “περί­πα­το”. Το περί­ερ­γο της όλης υπό­θε­σης είναι πως οι ΚΚΕ­δες είδαν Χρυ­σαυ­γί­τες να τους χτυπάνε».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο