Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ώρες ταλαιπωρίας στην κλειστή Εθνική Οδό: Κυβέρνηση κλπ. αρμόδιοι σφυράνε αδιάφορα

Για περισ­σό­τε­ρες από τρεις ώρες παρα­μέ­νουν απο­κλει­σμέ­νοι χιλιά­δες οδη­γοί στην κλει­στή Εθνι­κή Οδό Αθη­νών — Λαμί­ας.

😝  Χαρδαλιάς: Διαχειρίσιμα τα προβλήματα !!! 😝

Περί άλλων τυρ­βά­ζουν κυβέρ­νη­ση κλπ αρμό­διοι που με χιλιά­δες εγκλω­βι­σμέ­νους και ενώ πέφτει η νύχτα εξα­κο­λου­θεί να υπο­στη­ρί­ζει ότι “Προ­βλή­μα­τα που υπάρ­χουν, είναι δια­χει­ρί­σι­μα, σύμ­φω­να με όσα επι­σή­μα­νε ο Γενι­κός Γραμ­μα­τέ­ας Πολι­τι­κής Προ­στα­σί­ας Νίκος Χαρ­δα­λιάς)
Μάλι­στα σύμ­φω­να με τον κ. Χαρ­δα­λιά, «ο μηχα­νι­σμός ήταν έτοι­μος και για το δεύ­τε­ρο κύμα κακο­και­ρί­ας και παρα­μέ­νει σε ετοι­μό­τη­τα».😝
Και δε στα­μά­τη­σε σ’ αυτό, επι­ση­μαί­νο­ντας ότι “σε ότι αφο­ρά την κίνη­ση στο οδι­κό δίκτυο στην εθνι­κή οδό Αθη­νών — Λαμί­ας, «δεν υπάρ­χουν κλει­στοί δρό­μοι, μόνο λίγη κίνη­ση, λόγω ατυ­χή­μα­τος»”, καλώ­ντας “σε αυτές τις και­ρι­κές συν­θή­κες”, (καλό θα ήταν!) “να μην πραγ­μα­το­ποιού­νται άσκο­πες μετακινήσεις”.

Η Τρο­χαία προ­χώ­ρη­σε καθυ­στε­ρη­μέ­να στη δια­κο­πή της κυκλο­φο­ρί­ας των οχη­μά­των που ήδη είχαν δημιουρ­γή­σει ουρές χιλιο­μέ­τρων, στα διό­δια των Αφι­δνών στο ρεύ­μα προς Λαμία και έτσι παρα­μέ­νουν επί της κλει­στής Εθνι­κής Οδού. Σύμ­φω­να με καταγ­γε­λί­ες οδη­γών, στο ρεύ­μα προς Αθή­να, παρα­μέ­νουν στα οχή­μα­τά τους, στην έξο­δο για Θήβα χωρίς καμία ενη­μέ­ρω­ση για το πόση ώρα θα μεί­νουν εκεί. Την ίδια στιγ­μή η «Νέα Οδός», με ανα­κοί­νω­σή της ανέ­φε­ρε πως θα χρεια­στεί περισ­σό­τε­ρο από μία ώρα μέχρι να ομα­λο­ποι­η­θεί η κυκλοφορία.

Από την άλλη, στο ρεύ­μα προς Λαμία, οι οδη­γοί περι­μέ­νουν ακό­μα να φύγουν από το σημείο όπου είναι στα­μα­τη­μέ­νοι για περί­που τρεις ώρες, παρά τις δια­βε­βαιώ­σεις της «Νέας Οδού» ότι ομα­λο­ποιεί­ται άμε­σα η κυκλοφορία. 

Αρκε­τά είναι και τα οχή­μα­τα, σύμ­φω­να με την Αστυ­νο­μία, που είναι ακι­νη­το­ποι­η­μέ­να στο τμή­μα μετα­ξύ Αφί­δνες και Θήβα με την Πυρο­σβε­στι­κή να προ­σπα­θεί να απε­γκλω­βί­σει τους οδηγούς.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο