Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Απολύθηκε από το «ΒΗΜΑ» ο δημοσιογράφος γιός του 53χρονου μαστροπού-παιδοβιαστή

Απο­λύ­θη­κε από την εφη­με­ρί­δα «Το ΒΗΜΑ» που εργά­ζο­νταν ως δημο­σιο­γρά­φος ο Πανα­γιώ­της Μίχος, γιός του 53χρονου που κατη­γο­ρεί­ται για μαστρο­πεία σε βάρος της 12χρονης.

Ο δημο­σιο­γρά­φος ανα­κοί­νω­σε την από­λυ­σή του αφή­νο­ντας αιχ­μές κατά της ιδιο­κτή­τριας εται­ρεί­ας «Alter Ego»: «Με ταύ­τι­σαν με όσα κατη­γο­ρεί­ται ο πατέ­ρας μου» ανέ­φε­ρε ο δημο­σιο­γρά­φος με ανάρ­τη­σή του στα social media και συμπλή­ρω­σε: «Αν υπάρ­χουν κτή­νη που κάνουν όσα ακού­με και δια­βά­ζου­με τις τελευ­ταί­ες μέρες, φρο­ντί­στε να μη γίνε­στε και εσείς κτή­νη «σκο­τώ­νο­ντας», απει­λώ­ντας ή κατα­στρέ­φο­ντας ανθρώ­πους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Από την πλευ­ρά της η ιδιο­κτή­ρια εται­ρεία ανα­φέ­ρει μετα­ξύ άλλων: «Του ζητή­σα­με ευλό­γως να μεί­νει στο περι­θώ­ριο, μέχρις ότου διε­ρευ­νη­θεί πλή­ρως η όλη υπό­θε­ση. Και τού­το για­τί ο ίδιος απο­δέ­χθη­κε ότι εδώ και εβδο­μά­δες γνώ­ρι­ζε για τη δρά­ση του πατέ­ρα του και εκ των πραγ­μά­των ήταν μέρος μιας προ­σπά­θειας να απο­σιω­πη­θεί η βαρ­βα­ρό­τη­τα σε βάρος της ανή­λι­κης. Μη απο­δε­χό­με­νος τη λογι­κή και δίκαιη πρό­τα­σή μας, έθε­σε εαυ­τόν εκτός ομίλου».

Ο Παν. Μίχος εργά­ζο­νταν στο «ΒΗΜΑ» ως διπλω­μα­τι­κός συντά­κτης τα τελευ­ταία δύο χρόνια.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο