Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αποτροπιασμό προκαλούν όλα όσα γίνονται γνωστά για τη νοσηρή δράση του 53χρονου καταστηματάρχη από τον Κολωνό

Απο­τρο­πια­σμό προ­κα­λούν όλα όσα γίνο­νται γνω­στά για τη νοση­ρή δρά­ση του 53χρονου κατα­στη­μα­τάρ­χη ο οποί­ος επί 4 μήνες βία­ζε και εξέ­δι­δε την 12χρονη από τον Κολωνό.

Συγκε­κρι­μέ­να, σε βάρος του 53χρονου έχει σχη­μα­τι­στεί δικο­γρα­φία για τα αδι­κή­μα­τα του βια­σμού ανη­λί­κου κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση, δια­κε­κρι­μέ­νης περί­πτω­σης κατά­χρη­σης ανη­λί­κου από πρό­σω­πο που δέχε­ται τις υπη­ρε­σί­ες του ανή­λι­κου κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση, κατά­χρη­ση ανη­λί­κου, δια­κε­κρι­μέ­νη περί­πτω­ση πορ­νο­γρα­φί­ας ανη­λί­κων, δια­κε­κρι­μέ­νη περί­πτω­ση μαστρο­πεί­ας με χρή­ση ηλε­κτρο­νι­κών μέσων επι­κοι­νω­νί­ας, γενε­τή­σια πρά­ξη με ανή­λι­κο και παρά­νο­μη βία σε βάρος ανήλικου.

Όπως ανα­φέ­ρουν οι αστυ­νο­μι­κές αρχές, ο 53χρονος που έχει εμπο­ρι­κό κατά­στη­μα στον Κολω­νό, χρη­σι­μο­ποιού­σε παρα­νό­μως τη 12χρονη στο μαγα­ζί του για βοη­θη­τι­κές εργα­σί­ες ένα­ντι κάποιας αμοι­βής. Παράλ­λη­λα, φέρε­ται ο ίδιος όχι μόνο να έχει βιά­σει κατ΄ εξα­κο­λού­θη­ση τη 12χρονη, αλλά και να ανάρ­τη­σε βίντεο της ανή­λι­κης στο δια­δί­κτυο, καλώ­ντας με αυτόν τον τρό­πο κι άλλους να προ­βούν σε σεξουα­λι­κές πρά­ξεις με το κορίτσι.

Από την έρευ­να της Αστυ­νο­μί­ας στο κινη­τό του 53χρονου προ­κύ­πτει πως του­λά­χι­στον 213 άτο­μα ήταν υπο­ψή­φιοι «πελά­τες» του.

Στους περισ­σό­τε­ρους, ο δρά­στης παρου­σί­α­ζε το θύμα για 16χρονο με σκο­πό να μην τους απο­τρέ­ψει. Ωστό­σο, η 12χρονη στην κατά­θε­σή της περι­γρά­φει πως αρκε­τοί είχαν κατα­λά­βει την πραγ­μα­τι­κή της ηλι­κία και την είχαν αφή­σει να φύγει από το «ραντε­βού».

Κάποιοι, μάλι­στα, της είχαν πει να απο­μα­κρυν­θεί για­τί είναι πολύ μικρή και πως να προ­σέ­χει. Η ίδια, δεί­χνει ως βια­στές της του­λά­χι­στον 10 άτο­μα, ανά­με­σα τους και ο 42χρονος συλληφθείς.

Η κακο­ποί­η­ση του κορι­τσιού απο­κα­λύ­φθη­κε όταν βρι­σκό­ταν σε δια­κο­πές στη Λευ­κά­δα. Εκεί, ένα συγ­γε­νι­κό πρό­σω­πο της οικο­γέ­νειας εντό­πι­σε στο κινη­τό της μικρής σοκα­ρι­στι­κά μηνύ­μα­τα για τα οποία ενη­μέ­ρω­σε τη μητέ­ρα της.

Αμέ­σως, η μητέ­ρα επι­σκέ­φθη­κε το Αστυ­νο­μι­κό Τμή­μα προ­χω­ρώ­ντας σε καταγ­γε­λία. Ύστε­ρα από στε­νή παρα­κο­λού­θη­ση, ο 53χρονος συνε­λή­φθη και στην κατο­χή του βρέ­θη­καν όπλα και εικό­νες παι­δι­κής πορνογραφίας.

«Αμέ­σως μόλις το αντι­λή­φθη­καν πήραν το παι­δί, πήγαν στη ΓΑΔΑ και έκα­ναν καταγ­γε­λία. Θεω­ρώ έχει γίνει πολύ καλή δου­λειά από την Αστυ­νο­μία. Έχουν δέσει πολύ καλά την υπό­θε­ση, ασχο­λού­νται μαζί της περί­που ένα μήνα και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που είχε ησυ­χά­σει ο δρά­στης και θεω­ρού­σε ότι δεν θα απο­κα­λυ­φθεί», είπε η δικη­γό­ρος της οικο­γέ­νειας, κ. Ασπα­σία Ταρα­χο­πού­λου, μιλώ­ντας στο Mega.

Από τον περα­σμέ­νο Απρί­λιο μέχρι τον Αύγου­στο το παι­δί φέρε­ται να έζη­σε την από­λυ­τη φρί­κη. Ο 53χρονος την απει­λού­σε με όπλο και στη συνέ­χεια τη βία­ζε μέσα στην επι­χεί­ρη­σή του στον Κολωνό.

Όταν το θύμα δεν ικα­νο­ποιού­σε τις αρρω­στη­μέ­νες ορέ­ξεις του, την εξέ­δι­δε σε άλλους άνδρες ένα­ντι αμοι­βής. Τα ραντε­βού κλεί­νο­νταν κοντά στο σταθ­μό του Μετρό στα Σεπό­λια και οι “πελά­τες” του 53χρονου βία­ζαν την 12χρονη είτε σε δωμά­τια ξενο­δο­χεί­ων η στα αυτο­κί­νη­τά τους.

Ο 53χρονος ανα­μέ­νε­ται να οδη­γη­θεί σήμε­ρα ενώ­πιον του ανα­κρι­τή προ­κει­μέ­νου να απο­λο­γη­θεί. Μέχρι στιγ­μής δεν έχει ομο­λο­γή­σει τις πρά­ξεις του και ρίχνει ευθύ­νες στην 12χρονη η οποία, όπως υπο­στη­ρί­ζει, του έστελ­νε τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, ο 53χρονος είναι παρά­γο­ντας της Νέας Δημο­κρα­τί­ας και δια­τη­ρεί στε­νές σχέ­σεις με εξέ­χο­ντα στε­λέ­χη της κυβέρ­νη­σης, μετα­ξύ των οποί­ων είναι ο πρώ­ην πρω­θυ­πουρ­γός Αντώ­νης Σαμα­ράς, ο υπουρ­γός Υγεί­ας Θάνος Πλεύ­ρης, ο περι­φε­ρειάρ­χης Αττι­κής Γιώρ­γος Πατού­λης και αρκε­τοί άλλοι.

Όπως ανα­φέ­ρει το megafono.gr, o 53χρονος είναι μέλος της τοπι­κής οργά­νω­σης της Ν.Δ. στον Κολω­νό και έχει ανα­πτύ­ξει έντο­νη πολι­τι­κή δρά­ση στην περιο­χή και ευρύ­τε­ρα στο 4ο δια­μέ­ρι­σμα του Δήμου Αθη­ναί­ων όπου η σύζυ­γός του είναι ανα­πλη­ρώ­τρια πρό­ε­δρος της 4ης Κοι­νό­τη­τας του Δήμου Αθηναίων.

Κώστας Καρυω­τά­κης ΑΠΑΝΤΑ μια άλλη ανάγνωση

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο