Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αποχωρεί από το ρεπορτάζ της Προεδρίας της Δημοκρατίας της δημοσιογράφος της ΕΡΤ Χρύσα Ρουμελιώτη

Με ανάρ­τη­σή της στον προ­σω­πι­κό λογα­ρια­σμό στο Facebook η δημο­σιο­γρά­φος της ΕΡΤ Χρύ­σα Ρου­με­λιώ­τη έκα­νε γνω­στή την απο­χώ­ρη­σή της από την κάλυ­ψη του ρεπορ­τάζ της Προ­ε­δρί­ας της Δημο­κρα­τί­ας, στο οποίο ήταν διαπιστευμένη.

Στην ανάρ­τη­σή της η δημο­σιο­γρά­φος ανα­φέ­ρει πως «οι εξε­λί­ξεις εξάλ­λου που προ­δια­γρά­φο­νται μας θέτουν και πάλι το δίλημ­μα: αξιο­πρε­πείς, χρή­σι­μοι και αξιό­πι­στοι ή δου­λι­κοί και κόλα­κες;» ενώ παράλ­λη­λα η ίδια καταγ­γέλ­λει παρεμ­βά­σεις που «αγγί­ζουν τη δου­λειά των συντα­κτών».

Η δημο­σιο­γρά­φος έκα­νε γνω­στές τις προ­θέ­σεις της μετά τη λήξη της χτε­σι­νής εκδή­λω­σης της Προ­ε­δρί­ας της Δημο­κρα­τί­ας, με αφορ­μή τα 48 χρό­νια από την κατάρ­ρευ­ση της δικτατορίας.

Έπει­τα απο δημο­σιεύ­μα­τα που την ήθε­λαν εκτός ΕΡΤ, η Χρύ­σα Ρου­με­λιώ­τη προ­έ­βη σε διευ­κρι­νι­στι­κή δήλω­ση ανα­φέ­ρο­ντας ότι δεν απο­χω­ρεί από την κρα­τι­κή τηλε­ό­ρα­ση, αλλά από το ρεπορ­τάζ της Προεδρίας.

«Διευ­κρι­νί­ζω: Η απο­χώ­ρη­ση αφο­ρά το ρεπορ­τάζ της προ­ε­δρί­ας της Δημο­κρα­τί­ας. Δεν αφο­ρά την ΕΡΤ, την οποία έχω υπη­ρε­τή­σει με θυσί­ες και αίσθη­ση χρέ­ους, όλα αυτά τα χρό­νια. Επί­σης, η ΕΡΤ είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ που έχουν δώσει δια­πι­στευ­τή­ρια στο πέρα­σμα των χρό­νων. Είναι εργα­ζό­με­νοι στην πλειο­νό­τη­τα τους όπως εγώ».

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο