Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Από σήμερα μέχρι τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών

Άνοι­ξε από σήμε­ρα η ηλε­κτρο­νι­κή πλατ­φόρ­μα του υπουρ­γεί­ου Παι­δεί­ας, στην οποία μπο­ρούν οι ενδια­φε­ρό­με­νοι εκπαι­δευ­τι­κοί για πρό­σλη­ψη ως ανα­πλη­ρω­τές ή ωρο­μί­σθιοι να δηλώ­σουν τις περιο­χές προ­τί­μη­σής τους.

Ανα­λυ­τι­κό­τε­ρα, το υπουρ­γείο Παι­δεί­ας και Θρη­σκευ­μά­των καλεί τους υπο­ψή­φιους εκπαι­δευ­τι­κούς των κλά­δων της πρω­το­βάθ­μιας και της δευ­τε­ρο­βάθ­μιας εκπαί­δευ­σης να δηλώ­σουν περιο­χές προ­τί­μη­σης για πρό­σλη­ψή τους ως ανα­πλη­ρω­τών, πλή­ρους ή/και μειω­μέ­νου ωρα­ρί­ου, ή/και ως ωρο­μι­σθί­ων, σε σχο­λι­κές μονά­δες γενι­κής εκπ/σης, σε δομές ειδι­κής αγω­γής και εκπαί­δευ­σης, στα μου­σι­κά σχο­λεία, στα καλ­λι­τε­χνι­κά σχο­λεία, στα σχο­λεία εκκλη­σια­στι­κής εκπαί­δευ­σης, στη Σιβι­τα­νί­δειο Σχο­λή Τεχνών και Επαγ­γελ­μά­των και στις Δομές Υπο­δο­χής για την Εκπαί­δευ­ση των Προ­σφύ­γων (ΔΥΕΠ), για το σχο­λι­κό έτος 2019–2020.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι για φέτος δικαί­ω­μα υπο­βο­λής της σχε­τι­κής αίτη­σης έχουν οι υπο­ψή­φιοι ανα­πλη­ρω­τές και ωρο­μί­σθιοι εκπαι­δευ­τι­κοί που είναι ήδη εγγε­γραμ­μέ­νοι, στους οικεί­ους πίνα­κες κατά­τα­ξης σχο­λι­κού έτους 2018–2019.

Η προ­θε­σμία για την υπο­βο­λή αίτη­σης — δήλω­σης περιο­χών προ­τί­μη­σης στην ηλε­κτρο­νι­κή πλατ­φόρ­μα (https://opsyd.sch.gr/) ορί­ζε­ται από την Τετάρ­τη 28 Αυγού­στου έως και τη Δευ­τέ­ρα 2 Σεπτεμ­βρί­ου 2019.

Σε περί­πτω­ση που κάποιος υπο­ψή­φιος, εγγε­γραμ­μέ­νος πέρυ­σι δεν δηλώ­σει περιο­χές προ­τί­μη­σης εντός της προ­θε­σμί­ας, δεν θα είναι δια­θέ­σι­μος για πρό­σλη­ψη το σχο­λι­κό έτος 2019–2020.

Οι κατά περί­πτω­ση πίνα­κες κατά­τα­ξης Πρω­το­βάθ­μιας και Δευ­τε­ρο­βάθ­μιας Εκπαί­δευ­σης είναι αναρ­τη­μέ­νοι στην ηλε­κτρο­νι­κή διεύ­θυν­ση του Υ.ΠΑΙ.Θ. http://e‑aitisi.sch.gr.

Από το υπουρ­γείο σημειώ­νε­ται ότι οι υπο­ψή­φιοι ανα­πλη­ρω­τές εκπαι­δευ­τι­κοί κλά­δου ΠΕ73 — Εκπαι­δευ­τι­κοί Μειο­νο­τι­κού Προ­γράμ­μα­τος Μειο­νο­τι­κών Σχο­λεί­ων Πρω­το­βάθ­μιας Εκπαί­δευ­σης Θρά­κης, που περι­λαμ­βά­νο­νται στους οικεί­ους ορι­στι­κούς πίνα­κες κατά­τα­ξης διδα­κτι­κού έτους 2018–2019, θα κλη­θούν να υπο­βά­λουν δήλω­ση περιο­χών προ­τί­μη­σης με νεό­τε­ρη πρό­σκλη­ση, μετά την έκδο­ση σε Φ.Ε.Κ. της σχε­τι­κής δια­πι­στω­τι­κής από­φα­σης της υπουρ­γού Παι­δεί­ας και Θρη­σκευ­μά­των για την παρά­τα­ση της ισχύ­ος τους.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο