Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Από τη Σούδα πέρασε ο …διαβολικά καλός Τραμπ

Ολι­γό­ω­ρη στά­ση στην Αμε­ρι­κα­νι­κή βάση Σού­δας πραγ­μα­το­ποί­η­σε τα ξημε­ρώ­μα­τα της Κυρια­κής το Air Force One με τον …δια­βο­λι­κά καλό Πρό­ε­δρο των ΗΠΑ, Ντό­ναλντ Τραμπ, στην πορεία προς τη Σιγκα­πού­ρη, όπου το πρωί της ερχό­με­νης Τρί­της, 12 Ιού­νη, προ­γραμ­μα­τί­ζε­ται να συνα­ντη­θεί με τον ηγέ­τη της Βόρειας Κορέ­ας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Εξέ­λι­ξη που επι­βε­βαιώ­νει τον κομ­βι­κό ρόλο της βάσης γενι­κό­τε­ρα στους σχε­δια­σμούς των ΗΠΑ στην ευρύ­τε­ρη περιο­χή, την πλά­τη που τους βάζει.

Το γιγά­ντιο αερο­σκά­φος έφτα­σε στην Κρή­τη στις 3:07 τα ξημε­ρώ­μα­τα προ­σεγ­γί­ζο­ντας το αερο­δρό­μιο Σού­δας από την Ανα­το­λι­κή του πλευρά.

Αμέ­σως μετά κατευ­θύν­θη­κε μπρο­στά από το κεντρι­κό κτή­ριο της Αμε­ρι­κα­νι­κής βάσης Σού­δας για ανε­φο­δια­σμό και απο­γειώ­θη­κε από την δυτι­κή πλευ­ρά του αερο­δρο­μί­ου στις 4:41 τα ξημερώματα.

Στο χώρο της βάσης κυρί­ως, αλλά και στην ευρύ­τε­ρη περιο­χή είχαν ληφθεί μέτρα ασφα­λεί­ας, ενώ στον ενα­έ­ριο χώρο του αερο­δρο­μί­ου πετού­σε ελι­κό­πτε­ρο πριν κατά την παρα­μο­νή και λίγο μετά την ανα­χώ­ρη­ση του Air Force One.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο