Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» σε νέα έκδοση 40 σελίδων

Από το Σάβ­βα­το 9 Δεκεμ­βρί­ου, η ύλη που φιλο­ξε­νεί­ται στον «Κυρια­κά­τι­κο Ριζο­σπά­στη» ενι­σχυ­μέ­νη, με περισ­σό­τε­ρες σελί­δες εντάσ­σε­ται στη νέα έκδο­ση που θα κυκλο­φο­ρεί το Σαββατοκύριακο.

«Στό­χος μας η άνο­δος της κυκλο­φο­ρί­ας και της αξιο­ποί­η­σης της εφη­με­ρί­δας. Σκο­πός αυτής της αλλα­γής είναι η ενί­σχυ­ση της προ­σπά­θειας, της μάχης που δίνουν τα μέλη και οι φίλοι του Κόμ­μα­τος και της ΚΝΕ για την καλύ­τε­ρη αξιο­ποί­η­ση και δια­κί­νη­ση της εφη­με­ρί­δας» ανα­φέ­ρει, μετα­ξύ άλλων, σημεί­ω­μα στην εφημερίδα.

Η νέα έκδο­ση θα ενσω­μα­τώ­σει και ένα μέρος της ύλης που τώρα δημο­σιεύ­ε­ται στο σαβ­βα­τιά­τι­κο φύλ­λο και θα έχει 40 σελί­δες, με αρθρο­γρα­φία, ρεπορ­τάζ, έρευ­νες, ειδι­κές σελί­δες για εργα­ζό­με­νους, για γυναί­κες, για τους στρα­τευ­μέ­νους, την ιδε­ο­λο­γία, την επι­στή­μη κ.ά.

Στις αλλα­γές περι­λαμ­βά­νε­ται και η ενί­σχυ­ση του καθη­με­ρι­νού φύλ­λου με “τετρα­σέ­λι­δα”, τα οποία γίνο­ντα πλέ­ον καθη­με­ρι­νά. Συγκε­κρι­μέ­να, κάθε Τρί­τη θα δημο­σιεύ­ε­ται το τετρα­σέ­λι­δο «Κομ­μα­τι­κή Ζωή και Δρά­ση» και κάθε Παρα­σκευή το τετρα­σέ­λι­δο «Διε­θνή και Οικο­νο­μία», ενώ όπως συμ­βαί­νει και σήμε­ρα, θα εξα­κο­λου­θούν να δημο­σιεύ­ο­νται τα «τετρα­σέ­λι­δα» «Νεο­λαία» τις Τετάρ­τες και «Εργα­ζό­με­νοι και Κοι­νω­νι­κή Συμ­μα­χία» τις Πέμπτες.

«Με μεγα­λύ­τε­ρη μαχη­τι­κό­τη­τα, ο «Ριζο­σπά­στης» πάντα στην πρώ­τη γραμ­μή, στον αγώ­να για το δίκιο των εργα­ζο­μέ­νων, των λαϊ­κών δυνά­με­ων, για την προ­ώ­θη­ση των στό­χων για την ανα­σύ­ντα­ξη του εργα­τι­κού κινή­μα­τος και την Κοι­νω­νι­κή Συμ­μα­χία, για τη μόνη προ­ο­πτι­κή που αξί­ζει στους εργα­ζό­με­νους, το λαό, για την εργα­τι­κή εξου­σία, το σοσια­λι­σμό — κομ­μου­νι­σμό» κατα­λή­γει το σημεί­ω­μα στην εφημερίδα.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο