Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αργοστόλι — Villa “Ροδόπη: “Πανσέληνος στον κήπο 2018”

Την Κυρια­κή 26 Αυγού­στου, ώρα 9μμ στα πλαί­σια της εικα­στι­κής έκθε­σης του Κώστα Ευαγ­γε­λά­του στη Σύγ­χρο­νη Πινα­κο­θή­κη Villa “Ροδό­πη”, Μεσο­λω­ρά 7 και Βύρω­νος, Αργο­στό­λι, θα παρου­σια­στεί μια νέα ζωγρα­φι­κή σει­ρά έργων του καλ­λι­τέ­χνη εμπνευ­σμέ­νη από ποι­ή­μα­τα του Rainer Maria Rilke.

Στις 10.15μμ θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στη “Μώβ Σκη­νή- Mauve Stage” η ετή­σια εκδή­λω­ση λόγου και τέχνης “Παν­σέ­λη­νος στον Κήπο.

COSTAS EVANGELATOS, ROSES

O Κώστας Ευαγ­γε­λά­τος θα απαγ­γεί­λει ποι­ή­μα­τα του από τη συλ­λο­γή “ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΠΟΝΔΕΣ — OFFRANDES SECULAIRES”, ed. Sylloges και θα γίνει Performace — Αφιέ­ρω­μα στη μνή­μη της “αιθέ­ριας πρω­τα­γω­νί­στριας του Θεά­τρου”, Ηθο­ποιού και Σκη­νο­θέ­τι­δας Βέρας Ζαβι­τσιά­νου με τίτλο: “Κόκ­κι­να τρια­ντά­φυλ­λα στη Βέρα”.

Στη συνέ­χεια θα παρου­σια­στεί από τον χορευ­τή Κωστή Τσια­μά­γκα το σόλο “Πρό­σγειος πτή­ση”, σε μου­σι­κή Claude Debussy. Xορο­γρα­φία — σκη­νο­θε­σία της ευρη­μα­τι­κής Φένιας Απο­στό­λου. Παρα­γω­γή Χορο­θέ­α­τρο “Λυδία Λίθος”.

(Το έργο έχει παρου­σια­στεί στο Open September Festival στον Πολυ­χώ­ρο Vault στην Αθή­να, στο θέα­τρο Γραμ­μές Τέχνης στην Πάτρα και στη Δημο­τι­κή Πινα­κο­θή­κη Πειραιά.)
Θα ακο­λου­θή­σει δεξί­ω­ση στον κατά­φυ­το και κοσμη­μέ­νο με τα πολ­λά γλυ­πτι­κά εκθέ­μα­τα κήπο της Villa “Ροδό­πη”.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: Ι. ΜΕΣΟΛΩΡΑ 7 ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΟΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΗΠΟΥ: ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ 8 (ένα­ντι Mega)

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 28100, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΤΗΛ: 26710 28501, 6944621286

Επι­σκέ­ψεις- ξενα­γή­σεις κάθε Τετάρ­τη και Σάβ­βα­το από 8:00μμ ‑10:00μμ.

Διάρ­κεια έκθε­σης μέχρι τις 5 Σεπτεμ­βρί­ου 2018.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο