Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αρ. Πελώνη για Λ. Μενδώνη: Ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός της υπόθεσης Λιγνάδη – Δεν συνιστά λόγο αποπομπής

Η υπουρ­γός Πολι­τι­σμού, Λίνα Μεν­δώ­νη, χαί­ρει της εμπι­στο­σύ­νης της κυβέρ­νη­σης, δήλω­σε η ανα­πλη­ρώ­τρια κυβερ­νη­τι­κή εκπρό­σω­πος, Αρι­στο­τε­λία Πελώ­νη, ενώ έκα­νε γνω­στό πως ο πρω­θυ­πουρ­γός ζήτη­σε τη διε­ξα­γω­γή συζή­τη­σης σε επί­πε­δο αρχη­γών στη Βου­λή την Πέμ­πτη για όλα τα θέμα­τα της επι­και­ρό­τη­τας, με επί­κε­ντρο την ποιό­τη­τα του δημο­σί­ου διαλόγου. 

Κατά την τακτι­κή ενη­μέ­ρω­ση των πολι­τι­κών συντα­κτών, η κ. Πελώ­νη ανέ­φε­ρε ότι «η χώρα χρειά­ζε­ται κώδι­κες δεο­ντο­λο­γί­ας, ένα πλαί­σιο που θα απο­τρέ­πει την κάθε μορ­φής κακο­ποί­η­ση», προ­α­ναγ­γέλ­λο­ντας πως η κυβέρ­νη­ση θα λάβει συνο­λι­κές πρω­το­βου­λί­ες προς αυτήν την κατεύ­θυν­ση. Όπως είπε, τις πρω­το­βου­λί­ες θα ανα­κοι­νώ­σει ο πρω­θυ­πουρ­γός, Κυριά­κος Μητσοτάκης.

Ανα­φε­ρό­με­νη στην υπουρ­γό Πολι­τι­σμού Λίνα Μεν­δώ­νη, δήλω­σε πως ήταν «ατυ­χής» ο επι­κοι­νω­νια­κός χει­ρι­σμός της υπό­θε­σης του Δημή­τρη Λιγνά­δη και η έκφρα­σή της πως εξα­πα­τή­θη­κε και είναι «επι­κίν­δυ­νος άνθρω­πος». Ωστό­σο, όπως πρό­σθε­σε, δεν συνι­στά λόγο απο­πο­μπής ένας ατυ­χής επι­κοι­νω­νια­κός χει­ρι­σμός, ενώ ανέ­φε­ρε ότι η κυβέρ­νη­ση στη­ρί­ζει την κ. Μεν­δώνη, την οποία χαρα­κτή­ρι­σε καλή υπουρ­γό, με σημα­ντι­κό έργο στο υπουρ­γείο Πολι­τι­σμού. Ερω­τη­θεί­σα, δε, αν η κ. Μεν­δώ­νη χαί­ρει της εμπι­στο­σύ­νης του πρω­θυ­πουρ­γού, απά­ντη­σε καταφατικά.

Φώτης Αγγου­λές, ο προ­λε­τά­ριος ποιητής

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο