Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Αυτοκτόνησε» ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις: Ήττα 1–0 από την Σλόβαν στη Μπρατισλάβα

Με γκολ στις καθυ­στε­ρή­σεις (90′+4) η Σλό­βαν Μπρα­τι­σλά­βας κέρ­δι­σε τον ΠΑΟΚ και πλέ­ον όλα θα κρι­θούν στην ανα­μέ­τρη­ση της Τούμπας .

Η φάση του γκολ ξεκί­νη­σε από βολέ του τερ­μα­το­φύ­λα­κα της Σλό­βαν, η άμυ­να του ΠΑΟΚ αδρά­νη­σε, ο Βαρέ­λα δεν μπό­ρε­σε να απο­μα­κρύ­νει την μπά­λα με τον στό­περ των Σλο­βά­κων Αμπέ­να να επω­φε­λεί­ται και την κακή έξο­δο του Πασχα­λά­κη και με πλα­σέ προ κενής εστί­ας να κάνει το 1–0. 

Παρά το μέτριο πρώ­το ημί­χρο­νο, ο ΠΑΟΚ ανέ­βα­σε την από­δο­σή του, απεί­λη­σε στο 46’ με τον Πέλ­κα όμως του έλει­ψε τόσο η τελι­κή πάσα όσο και το καθα­ρό μυαλό. 

Στα παρα­λει­πό­με­να του αγώ­να, κατά τη διάρ­κεια του ματς, ημί­γυ­μνη γυναί­κα οπα­δός εισέ­βα­λε στον αγω­νι­στι­κό χώρο, ωστό­σο άνθρω­πος της ασφα­λεί­ας του γηπέ­δου την απο­μά­κρυ­νε εγκαίρως. 

Επει­σό­δια και καταγ­γε­λία για χρή­ση πλα­στι­κών σφαιρών!

Πριν την έναρ­ξη του αγώ­να, έντα­ση και επει­σό­δια σημειώ­θη­καν μετα­ξύ οπα­δών του ΠΑΟΚ και δυνά­με­ων της αστυ­νο­μί­ας. Σύμ­φω­να με καταγ­γε­λία ανθρώ­πων του ΠΑΟΚ, η σλο­βά­κι­κη αστυ­νο­μία έκα­νε εκτε­τα­μέ­νη χρή­ση δακρυ­γό­νων αλλά και πλα­στι­κών σφαι­ρών! Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες έχουν γίνει ήδη 11 προ­σα­γω­γές οπα­δών χωρίς ωστό­σο να είναι σίγου­ρο πως θα μετα­τρα­πούν σε συλλήψεις.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο