Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βατές κληρώσεις για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ — Ποιές ομάδες θα αντιμετωπίσουν

Τους αντι­πά­λους του στη φάση των ομί­λων του Europa League για την αγω­νι­στι­κή περί­ο­δο 2021–22 έμα­θε ο Ολυ­μπια­κός, μετά τη σχε­τι­κή κλή­ρω­ση που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε σήμε­ρα (27/8) στην Κωνσταντινούπολη. 

Οι «ερυ­θρό­λευ­κοι» κλη­ρώ­θη­καν στον 4ο όμι­λο, στο πλαί­σιο του οποί­ου θα αντι­με­τω­πί­σουν τη γερ­μα­νι­κή Αϊντραχτ Φραν­κφούρ­της, την τουρ­κι­κή Φενερ­μπα­χτσέ και τη βελ­γι­κή Αντ­βέρπ.

Η πρώ­τη αγω­νι­στι­κή των ομί­λων του Europa League είναι προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νη για τις 16 Σεπτεμ­βρί­ου, ενώ οι Πει­ραιώ­τες θα ολο­κλη­ρώ­σουν τις υπο­χρε­ώ­σεις τους σε αυτή τη φάση στις 9 Δεκεμβρίου.

Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Ο «Δικέ­φα­λος του βορ­ρά» κλη­ρώ­θη­κε στον 6ο όμι­λο, στο πλαί­σιο του οποί­ου θα ανα­με­τρη­θεί με την Κοπεγ­χά­γη από τη Δανία, τη Σλό­βαν Μπρα­τι­σλά­βα από τη Σλο­βα­κία και τη Λίν­κολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ. 

Οι Θεσ­σα­λο­νι­κείς θα δώσουν το πρώ­το παι­χνί­δι τους στους ομί­λους στις 16 Σεπτεμ­βρί­ου, ενώ η τελευ­ταία ανα­μέ­τρη­σή τους σε αυτή τη φάση της διορ­γά­νω­σης είναι προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νη για τις 9 Δεκεμβρίου.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο