Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βιάζεται να καταργήσει το άσυλο η Ν. Κεραμέως — Στις 8.15 το πρώτο κουδούνι

Δεν πρό­κει­ται να αλλά­ξει το ωρά­ριο λει­τουρ­γί­ας των Δημο­τι­κών, Γυμνα­σί­ων και Λυκεί­ων, θα ανοί­γουν στις 8:15 το πρωί, ανέ­φε­ρε μιλώ­ντας στο ραδιό­φω­νο του ΣΚΑΙ σήμε­ρα, η υπουρ­γός Παι­δεί­ας, Νίκη Κερα­μέ­ως. Θυμί­ζου­με ότι ο προη­γού­με­νος υπουρ­γός Παι­δεί­ας, Κώστας Γαβρό­γλου, είχε ανα­φέ­ρει ότι εξε­τά­ζε­ται το ενδε­χό­με­νο να ξεκι­νούν τα μαθή­μα­τα στις 9:00.

Η κ. Κερα­μέ­ως, στην ίδια συνέ­ντευ­ξη επα­νέ­λα­βε ακό­μη ότι «το πανε­πι­στη­μια­κό άσυ­λο θα καταρ­γη­θεί άμε­σα», ενώ σημεί­ω­σε ότι θα προ­σλη­φθούν κανο­νι­κά οι 4.500 εκπαι­δευ­τι­κοί για τα σχο­λεία ειδι­κής αγω­γής, αλλά και πως το σύστη­μα πανελ­λη­νί­ων εξε­τά­σε­ων δεν θα αλλά­ξει για την επό­με­νη χρονιά.

Τέλος, ανα­φε­ρό­με­νη στην υπό­θε­ση της ίδρυ­σης Νομι­κής Σχο­λής στην Πάτρα, είπε πως δεν πρό­κει­ται να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς «υπάρ­χουν χιλιά­δες άνερ­γοι δικη­γό­ροι, η χώρα δεν χρειά­ζε­ται άλλους άνερ­γους δικη­γό­ρους. Είναι αδια­νό­η­το να έχου­με υψη­λή νεα­νι­κή ανερ­γία και επι­χει­ρή­σεις να μη βρί­σκουν νέους με ειδι­κές δεξιότητες».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο