Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βουλευτής ΝΔ: Εκλογές στις 25 Σεπτέμβρη ή 2 Οκτώβρη

Μπο­ρεί το Μέγα­ρο Μαξί­μου και προ­σω­πι­κά ο πρω­θυ­πουρ­γός Κ. Μητσο­τά­κης να δια­βε­βαιώ­νουν ότι οι εκλο­γές θα γίνουν «στο τέλος της τετρα­ε­τί­ας», δηλα­δή το καλο­καί­ρι του 2023, ωστό­σο όλες οι ενδεί­ξεις δεί­χνουν ότι οι κάλ­πες θα στη­θούν πολύ νωρί­τε­ρα από το προγραμματισμένο.

Την άπο­ψη αυτή ενί­σχυ­σε, μιλώ­ντας σε τηλε­ο­πτι­κή εκπο­μπή του Kontra24, ο βου­λευ­τής Θεσπρω­τί­ας της ΝΔ Βασί­λης Γιό­για­κας, ο οποί­ος ανέ­φε­ρε χαρα­κτη­ρι­στι­κά: «Θα πάμε σε εκλο­γές 25 Σεπτέμ­βρη ή 2 Οκτώ­βρη. Εκτι­μώ ότι θα είναι μια καλή στιγ­μή για την παρά­τα­ξή μας μετά από ένα καλο­καί­ρι που πιστεύ­ου­με ότι θα είναι καλό με τον του­ρι­σμό, θα βοη­θή­σει σημα­ντι­κά. Με τα σημα­ντι­κά επι­τεύγ­μα­τα της κυβέρ­νη­σης, όπως είπα­με βγή­κα­με από την ενι­σχυ­μέ­νη εποπτεία».

Ασφα­λώς, τα «σημα­ντι­κά επι­τεύγ­μα­τα της κυβέρ­νη­σης» αφο­ρούν απο­κλει­στι­κά και μόνο το μεγά­λο κεφά­λαιο, τους μεγα­λο­βιο­μή­χα­νους, τους εφο­πλι­στές και τη μεγα­λο­ερ­γο­δο­σία, ενώ καθη­με­ρι­νά φορ­τώ­νο­νται νέα βάρη στους εργα­ζό­με­νους και τον λαό, βυθί­ζο­ντας την κοι­νω­νία ακό­μη βαθύ­τε­ρα σε καθε­στώς ακρί­βειας, ανερ­γί­ας και ανασφάλειας.

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο