Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βουλευτής ΝΔ Τζαβάρας: «Ο Ζελένσκι εκμεταλλεύτηκε το βήμα της Βουλής για να ξεπλύνει νεοναζί»

Πυρ κατά του Ουκρα­νού προ­έ­δρου Β. Ζελέν­σκι εκτό­ξευ­σε με συνέ­ντευ­ξη του στον Ρ/Σ «Στο Κόκ­κι­νο» ο βου­λευ­τής Ηλεί­ας της ΝΔ Κώστας Τζα­βά­ρας, αφή­νο­ντας ταυ­τό­χρο­να αιχ­μές για τους κυβερ­νη­τι­κους χει­ρι­σμούς που οδή­γη­σαν στην άθλια φιέ­στα της περα­σμέ­νης Πέμ­πτης στη Βουλή.

«Ο πρό­ε­δρος της Βου­λής, κ Τασό­υ­λας πιά­στη­κε εξ απή­νης από την επι­κοι­νω­νια­κή μηχα­νή Ζελέν­σκι που επι­χεί­ρη­σε να ξεπλύ­νει τους νεο­να­ζί», δήλω­σε ο Κώστας Τζα­βά­ρας, προ­σθέ­το­ντας ότι ο Ουκρα­νός πρό­ε­δρος «απο­δεί­χθη­κε κατώ­τε­ρος της τιμής που του έκα­νε η Ελλη­νι­κή Βουλή».

«Αν πράγ­μα­τι ήθε­λε να καλέ­σει και άλλους απρό­σκλη­τους να απευ­θυν­θούν στο ελλη­νι­κό κοι­νο­βού­λιο, να έχει ζητή­σει την άδεια του προ­έ­δρου της Βου­λής, κάτι που δεν έκα­νε», σημεί­ω­σε ο κυβερ­νη­τι­κός βου­λευ­τής ενώ δήλω­σε ενο­χλη­μέ­νος που ο Ζελέν­σκι δεν ανέ­φε­ρε, ούτε στην Ελλη­νι­κή, ούτε στην Κυπρια­κή Βου­λή, λέξη για την τουρ­κι­κή εισβο­λή στην Κύπρο.

Για σκό­πι­μο «ξέπλυ­μα» των νεο­να­ζί του Τάγ­μα­τος Αζόφ εκ μέρους του Β. Ζελέν­σκι έκα­νε λόγο ο Κ. Τζα­βά­ρας λέγο­ντας μετα­ξύ άλλων:

«Ο αρχη­γός του Ουκρα­νι­κού κρά­τους ήταν και απρε­πής για­τί από την πρώ­τη στιγ­μή είχε απο­φα­σί­σει να χρη­σι­μο­ποι­ή­σει το βήμα που του προσφέρθηκε.Εκμεταλεύθηκε το βήμα για να υπη­ρε­τή­σει το ξέπλυ­μα ενός ομί­λου παρα­κρα­τι­κών, οι οποί­οι μπο­ρεί να αγω­νί­ζο­νται για την πατρί­δα τους αλλά ταυ­τό­χρο­να κατα­βα­ρα­θρώ­νουν κάθε έννοια πολι­τι­κής και ιδε­ο­λο­γι­κής δράσης».

Αφού έχουν φτά­σει στο σημείο, δικοί τους βου­λευ­τές, της Νέας Δημο­κρα­τί­ας, να παρα­δέ­χο­νται την αθλιό­τη­τα της κακο­στη­μέ­νης παρά­στα­σης Μητσο­τά­κη-Ζελέν­σκι στη Βου­λή, τότε τα δικά μας σχό­λια περισσεύουν.

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο