Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βόλος: Πρόστιμο σε 24χρονο που κούρευε τα μαλλιά φίλου του σε πυλωτή πολυκατοικίας

Ποι­νή φυλά­κι­σης 40 ημε­ρών με ανα­στο­λή και διοι­κη­τι­κό πρό­στι­μο 3.000 ευρώ επέ­βα­λε το Αυτό­φω­ρο Μονο­με­λές Πλημ­με­λειο­δι­κείο Βόλου σε έναν 24χρονο που συνε­λή­φθη από τους αστυ­νο­μι­κούς την στιγ­μή που κού­ρευε και περι­ποιού­νταν τα μαλ­λιά ενός φίλου του στην πυλω­τή πολυ­κα­τοι­κί­ας στον Βόλο.

Επί του 24χρονου Βολιώ­τη έπε­σε η «καμπά­να» αφού κρί­θη­κε ένο­χος από το Δικα­στή­ριο επει­δή με βάση την ΚΥΑ παρα­βί­α­σε μέτρα πρό­λη­ψης ασθε­νειών, αλλά αθω­ώ­θη­κε για την κατη­γο­ρία υγειο­νο­μι­κής διά­τα­ξης, καθώς προ­σκό­μι­σε στο Δικα­στή­ριο πιστο­ποι­η­τι­κό και κάρ­τα υγείας.

Ωστό­σο, το Δικα­στή­ριο του ανα­γνώ­ρι­σε τα ελα­φρυ­ντι­κά του πρό­τε­ρου έντι­μου βίου και της μετε­φη­βι­κής ηλι­κί­ας, καθώς δεν συμπλή­ρω­σε το 25ο έτος. Ο 24χρονος που συνε­λή­φθει από τους αστυ­νο­μι­κούς να κου­ρεύ­ει έναν φίλο του, βρι­σκό­ταν σε ιδιω­τι­κό ημι­υ­παί­θριο χώρο και ισχυ­ρί­σθη­κε ότι είναι χώρος στάθ­μευ­σης αυτο­κι­νή­των της οικο­γέ­νειάς του σε πυλω­τή που έχουν δια­μορ­φώ­σει ως απο­θή­κη οι γονείς του για να κάθε­ται με τους φίλους του να περ­νούν την ώρα τους και να παί­ζουν επι­τρα­πέ­ζια παιχνίδια.

Πάνε καλά αυτοί οι Σουηδοί;

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο