Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γεωργιάδης — Βελόπουλος θέλουν να είναι καθημερινές οι σκηνές που θα δείτε στις φωτό

Την ώρα που το πανελ­λή­νιο είναι συγκλο­νι­σμέ­νο από το θάνα­το ενός 20χρονου και τα ερω­τή­μα­τα για το πώς ένα ένα περι­στα­τι­κό ρου­τί­νας μετα­τρά­πη­κε σε αιμα­τη­ρό, πρω­το­κλά­σα­τος υπουρ­γός σπεύ­δει από τους πρώ­τους να συγ­χα­ρεί τους αστυ­νο­μι­κούς που σκό­τω­σαν ένα άοπλο παιδί!!!

Σε ίδιο «κλί­μα» περί­που με τον παλαιό σύντρο­φο και ομό­σταυ­λό του Βελό­που­λου στο ακρο­δε­ξιό ΛΑΟΣ, ο υπουρ­γός της ΝΔ, λέει μπρά­βο στους αστυ­νο­μι­κούς που κατη­γο­ρού­νται για ανθρω­πο­κτο­νία εκ προ­θέ­σε­ως!!! «Είναι απο­λύ­τως προ­φα­νές ότι οι Αστυ­νο­μι­κοί έκα­ναν καλά την δου­λειά τους και ότι προ­στά­τευ­σαν αμυ­νό­με­νοι και την ζωή τους και το Κοι­νω­νι­κό Σύνο­λο. Μπρά­βο τους», έσπευ­σε να τουι­τά­ρει με τη γνω­στο­ποί­η­ση του γεγονότος.

Καμιά εντύ­πω­ση δεν προ­κα­λούν τα συγ­χα­ρη­τή­ρια του Άδω­νη Γεωρ­γιά­δη στους αστυ­νο­μι­κούς σήμε­ρα. Είναι ο ίδιος που προ ετών πανη­γύ­ρι­ζε για την αθώ­ω­ση των επι­στα­τών της Μανω­λά­δας. «Σκά­για στον αέρα που στην πτώ­ση πέτυ­χαν και τραυ­μά­τι­σαν κάποιους ελα­φρά. Τί το περί­ερ­γο βλέ­πε­τε;» έλε­γε, ανε­ρυ­θρί­α­στα τότε όπως και σήμερα

Ο ακρο­δε­ξιός Βελό­που­λος βρή­κε στο τρα­γι­κό περι­στα­τι­κό την αφορ­μή να δια­τυ­πώ­σει το όρα­μά του για τον αστυ­νο­μι­κό που θα πυρο­βο­λεί και θα σκο­τώ­νει κατά το δοκούν!!! «Εμείς, δεν θα οδη­γού­σα­με ποτέ τους αστυ­νο­μι­κούς στο αυτό­φω­ρο και στον εισαγ­γε­λέα αλλά αντί­θε­τα, θα τους παρασημοφορούσαμε».

Γεωρ­γιά­δης και Βελό­που­λος, αμφό­τε­ροι ακρο­δε­ξιοί, θέλουν φωτο­γρα­φί­ες σαν τις ακό­λου­θες να είναι στην καθη­με­ρι­νό­τη­τά μας:

foto perama 1 1 foto perama 2 1 foto perama 3 1 foto perama 4 1

Η λογι­κή που θέλει τον αστυ­νό­μο να λει­τουρ­γεί κατά βού­λη­ση, είναι έξω από κάθε πλαί­σιο νομι­μό­τη­τας και κρά­τους δικαί­ου, είναι η λογι­κή που θέλει τον πολί­τη τρο­μο­κρα­τη­μέ­νο και τον αστυ­νό­μο κράτος.

vivlio mpelogiannis

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο