Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Για γέλια και για κλάματα οι «απεργιακές συγκεντρώσεις» εργοδοτικού συνδικαλισμού… (ΦΩΤΟ)

Ούτε τους εαυ­τούς τους δεν φάνη­καν να πεί­θουν οι δυνά­μεις του εργα­το­πα­τε­ρι­σμού στο εργα­τι­κό κίνη­μα, αφού όπου επι­χεί­ρη­σαν να πραγ­μα­το­ποι­ή­σουν «απερ­για­κές συγκε­ντρώ­σεις» σήμε­ρα, κατέ­λη­ξαν σε κάτι θλι­βε­ρές μαζώ­ξεις μερι­κών παραγόντων.

Αφού πρώ­τα, ακο­λου­θώ­ντας την ηγε­τι­κή ομά­δα της ΓΣΕΕ και την κυβέρ­νη­ση, προ­κή­ρυ­ξαν «αργία» για σήμε­ρα 4 Μάη, την οποία βάφτι­σαν «πανερ­γα­τι­κή απερ­γία», τώρα βαφτί­ζουν και «συγκε­ντρώ­σεις» κάτι περι­θω­ρια­κές συνα­ντή­σεις σε πλα­τεί­ες ανά τη χώρα.

Οι εργα­ζό­με­νοι για μια ακό­μα χρο­νιά τούς γύρι­σαν την πλά­τη, ενώ οι πιο μαχη­τι­κές και δρα­στή­ριες συν­δι­κα­λι­στι­κές οργα­νώ­σεις, εκα­το­ντά­δες συν­δι­κά­τα σε όλη την Ελλά­δα ετοι­μά­ζουν τη μεγά­λη απερ­για­κή Πρω­το­μα­γιά για την Πέμ­πτη 6 Μάη.

Οι φωτο­γρα­φί­ες με τους «φαντο­μά­δες» συν­δι­κα­λι­στές — κολ­λη­τούς του υπουρ­γεί­ου Εργα­σί­ας είναι χαρα­κτη­ρι­στι­κές της γύμνιας και της απο­μό­νω­σής τους από την εργα­τι­κή τάξη.

Πλη­ρο­φο­ρί­ες που θέλουν τον υπουργό-«σούπερμαν» των βιο­μη­χά­νων να ψάχνει αγω­νιω­δώς τη συγκέ­ντρω­ση της ΓΣΕΕ στην Αθή­να και να μην τη βρί­σκει, αφού η ηγε­τι­κή της ομά­δα ακό­μα χωνεύ­ει το πασχα­λι­νό τσι­μπού­σι, παρα­μέ­νουν ανεπιβεβαίωτες…

gsee kalamata gsee thessaloniki 1 gsee thessaloniki gsee xania 2 gsee xania

Πηγή: 902

Ακο­λου­θή­στε το Ατέ­χνως στο Google News, στο Facebook και στο Twitter

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο