Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Για «Πάρτυ» μας, με τον Πλιάτσικα

Ο «Σταυ­ρός του Νότου»,έχοντας κλεί­σει τα 20 χρό­νια­του και συνε­χί­ζο­ντας για την τρί­τη δεκα­ε­τία, φιλο­ξε­νεί και φέτος καλ­λι­τέ­χνες που έχουν τιμή­σει τις τρεις σκη­νές με την παρου­σία τους τα προη­γού­με­να χρό­νια, αλλά και νέους, πρω­το­εμ­φα­νι­ζό­με­νους καλ­λι­τέ­χνες που βρί­σκουν έδα­φος να παρου­σιά­σουν τις δημιουρ­γί­ες τους.

Από Παρα­σκευή 2 Φλε­βά­ρη και κάθε Παρα­σκευή μέχρι 23 Φλε­βά­ρη, ο Φίλιπ­πος Πλιά­τσι­κας με την παρέα του ετοί­μα­σε μια δια­φο­ρε­τι­κή παρά­στα­ση με τίτλο «Για “Πάρ­τυ” μας»! Εκεί που νομί­ζεις ότι τελεί­ω­σε ξαναρ­χί­ζει! Βγά­ζο­ντας στην επι­φά­νεια απρό­βλε­πτα τρα­γού­δια να ενω­θούν μ’ αυτά που περι­μέ­νου­με. Δημιουρ­γώ­ντας το περι­βάλ­λον ενός Party που διέ­σχι­σε 3 δεκα­ε­τί­ες κι έφτα­σε στο σήμε­ρα φρέ­σκο και σύγ­χρο­νο. Με ηλε­κτρι­σμό και ένταση.

Εν μέσω ηχο­γρα­φή­σε­ων και προ­ε­τοι­μα­σί­ας για το επε­τεια­κό «Πυξ Λαξ 2018», ο Φίλιπ­πος Πλιά­τσι­κας βάζει το καλώ­διο του ενι­σχυ­τή στην πρί­ζα και ξανα­βρί­σκει την επα­φή του με τον ηλε­κτρι­κό ήχο. Από την επο­χή των ηχο­γρα­φή­σε­ων της «Στίλ­βης» και του «Μπα­μπού­λα», του «Μονα­ξιά μου όλα» και του «Παρα­δεί­σου που πάνε οι Παλιές Αγά­πες», άλλα­ξαν οι κιθά­ρες και τα μηχα­νή­μα­τα αλλά όχι η διάθεση…

Μαζί τους σ’ αυτό το «Πάρ­τυ», αγα­πη­μέ­νοι του φίλοι και σημα­ντι­κοί τρα­γου­δο­ποιοί που θα ολο­κλη­ρώ­σουν την παρέα: Μάρ­κος Κού­μα­ρης (Locomondo), Bd Foxmoor (Active Member), Μανώ­λης Φάμελ­λος, Στά­θης Δρο­γώ­σης. Μαζί του οι «Εηζολ 3»: Νίκος Σάλ­τας στα πλή­κτρα, Χάρης Μιχαη­λί­δης στην ηλε­κτρι­κή κιθά­ρα και Γιώρ­γος Λιβα­δάς στα ντραμς.

Είσο­δος στο μπαρ: 13 ευρώ με μπί­ρα — κρα­σί. Εναρ­ξη: 22.30. «Σταυ­ρός του Νότου» Club — Φραν­τζή & Θαρύ­που 35 — 37, Νέος Κόσμος. Τηλέ­φω­νο κρα­τή­σε­ων: 210 9226975.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο