Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γκεμπελισμοί κατά βουλευτή του ΚΚΕ από την πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Με μια γκε­μπε­λι­κού τύπου δημο­σί­ευ­ση στην ιστο­σε­λί­δα kentroaristera, η πλειο­ψη­φία του Εργα­τι­κού Κέντρου Θεσ­σα­λο­νί­κης επι­χεί­ρη­σε να συκο­φα­ντή­σει και να στο­χο­ποι­ή­σει τον βου­λευ­τή Β’ Θεσ­σα­λο­νί­κης του ΚΚΕ Λεω­νί­δα Στολ­τί­δη. Στο λιβε­λο­γρά­φη­μα με τίτλο «Μαι­νό­με­νος Βου­λευ­τής του ΚΚΕ- έχων ασυ­λία- στο ΔΣ του ΕΚΘ» τους οι εργα­το­πα­τέ­ρες του ΕΚΘ κατη­γο­ρούν τον βου­λευ­τή του ΚΚΕ (και μέλος της Εκτε­λε­στι­κής Γραμ­μα­τεί­ας του ΠΑΜΕ) για «αντι­δη­μο­κρα­τι­κές μεθό­δους», προ­σπα­θώ­ντας να τον εμφα­νί­σουν ως… πρω­τα­γω­νι­στή επει­σο­δί­ων στη συνε­δρί­α­ση του Εργα­τι­κού Κέντρου. 

Απα­ντώ­ντας στην ύπου­λη επί­θε­ση ενά­ντια στο ταξι­κό συν­δι­κα­λι­στι­κό κίνη­μα και αγω­νι­στές, από την πλειο­ψη­φία του Εργα­τι­κού Κέντρου Θεσ­σα­λο­νί­κης, η Γραμ­μα­τεία Θεσ­σα­λο­νί­κης του ΠΑΜΕ, ανα­φέ­ρει τα εξής:

«Η συν­δι­κα­λι­στι­κή μαφία της ΓΣΕΕ, και συγκε­κρι­μέ­να το παράρ­τη­μά της στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, η πλειο­ψη­φία του ΕΚΘ, που έχει καθί­σει στο σβέρ­κο των εργα­ζό­με­νων παρι­στά­νο­ντας τους αντι­προ­σώ­πους της, ασχο­λεί­ται με τρεις βασι­κές δου­λειές αυτή την περίοδο:

  • Να σπέρ­νει απο­γο­ή­τευ­ση και μοι­ρο­λα­τρία στους εργα­ζό­με­νους, τη λογι­κή του τίπο­τα δεν γίνε­ται, ή ακό­μα χει­ρό­τε­ρα να μεγα­λώ­νουν τα κέρ­δη των αφε­ντι­κών για να έχου­με και αυτά τα λίγα.
  • Να… περι­μέ­νει να δει τι θα κάνει η κυβέρ­νη­ση της ΝΔ, που ήδη έχει φέρει μια σει­ρά εμβλη­μα­τι­κών αντι­λαϊ­κών μέτρων
  • Και να επι­τί­θε­ται στο ταξι­κό κίνη­μα, στο ΠΑΜΕ, με κάθε τρό­πο να προ­σπα­θεί να επι­τε­θεί στα συν­δι­κά­τα και τους αγω­νι­στές εργα­ζό­με­νους που δίνουν τη μάχη για ένα ταξι­κό, μαζι­κό, ενω­τι­κό εργα­τι­κό κίνη­μα, ενά­ντια στις ορέ­ξεις των εργοδοτών.

Για να τα κατα­φέ­ρουν, επι­στρα­τεύ­ουν μεθό­δους του δασκά­λού τους Γκέ­μπελς, με ψευ­τιές και συκο­φα­ντί­ες, ενά­ντια στο ταξι­κό συν­δι­κα­λι­στι­κό κίνη­μα, ενά­ντια σε αγω­νι­στές. Έτσι κυκλο­φο­ρεί ένα nonpaper σε ΜΜΕ με συκο­φα­ντι­κούς ισχυ­ρι­σμούς για την παρέμ­βα­ση των εκλεγ­μέ­νων μας στην συνε­δρί­α­ση του ΔΣ του ΕΚΘ στις 19/9/19. Τους καλού­με ν’ αφή­σουν την παρα­χά­ρα­ξη και τις βρω­μιές και να ασχο­λη­θούν λίγο και με την απερ­γία που κατά τα άλλα αποφάσισαν.

Καλού­με τους εργα­ζό­με­νους να απο­μο­νώ­σουν την συν­δι­κα­λι­στι­κή μαφία.

Έξω οι εργα­το­πα­τέ­ρες από τα συνδικάτα.

Όλοι στην απερ­γία στις 2/10, στις 10.30 π.μ., στο Άγαλ­μα Βενι­ζέ­λου με το ΠΑΜΕ.

Υ.Γ Το κατά­πτυ­στο δημο­σί­ευ­μα δια­κι­νεί­ται από τον γνω­στό ιδιο­κτή­τη επι­χει­ρή­σε­ων — συν­δι­κα­λι­στή — εργο­δό­τη Καρα­γε­ωρ­γό­που­λο, υπεύ­θυ­νο του γρα­φεί­ου τύπου της ΓΣΕΕ».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο