Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γκοτζαμάνηδες του διαδικτύου…

Από το πρωί διά­φο­ροι λογα­ρια­σμοί του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης δια­δί­δουν αισχρώς ψέμα­τα περί δήθεν συμ­με­το­χής του ΚΚΕ στα εθνι­κι­στι­κά συλ­λα­λη­τή­ρια της Κυρια­κής. Ο κατή­φο­ρος του ψέμα­τος δεν έχει πάτο. Να ξεκα­θα­ρί­σου­με τα εξής:

1) Το ΚΚΕ ποτέ δεν έχει συμ­με­τά­σχει σε εθνι­κι­στι­κά συλ­λα­λη­τή­ρια! Αντι­θέ­τως, ο πρό­γο­νος του ΣΥΡΙΖΑ, ο “Συνα­σπι­σμός” συμ­με­τεί­χε χέρι-χέρι με εθνι­κι­στές, ακρο­δε­ξιούς και φασί­στες, το 1992, στα αντί­στοι­χα συλ­λα­λη­τή­ρια, που δονού­νταν από τις ιαχές “Φωτιά — φωτιά στα σκο­πια­νά σκυ­λιά”. Μάλι­στα στε­λέ­χη του τότε Συνα­σπι­σμού δήλω­ναν ότι στα εθνι­κι­στι­κά συλ­λα­λη­τή­ρια συμ­με­τεί­χαν «όλοι πλην Λακε­δαι­μο­νί­ων» ανα­φε­ρό­με­νοι στη μη συμ­με­το­χή του ΚΚΕ. Αν ψάχνουν για συμ­με­τέ­χο­ντες στα εθνι­κι­στι­κά συλ­λα­λη­τή­ρια να τους θυμί­σου­με ότι τέτοιους είχαν στα διπλα­νά τους γρα­φεία στα υπουρ­γεία μέχρι πριν λίγες μέρες.

2) Το ΚΚΕ είναι ενά­ντια στη Συμ­φω­νία των Πρε­σπών για­τί είναι συνώ­νυ­μη με την έντα­ξη της γει­το­νι­κής χώρας στον δολο­φο­νι­κό οργα­νι­σμό του ΝΑΤΟ (βλ. άρθρο 2). Δεν είναι τυχαίο ότι η “προ­ο­δευ­τι­κή συμ­μα­χία” των Τραμπ, Μέρ­κελ, Νετα­νιά­χου, Μπους, Μαραν­τζί­δη, Παπα­κώ­στα κ.λπ. πίνουν νερό στο όνο­μα της κυβέρ­νη­σης Τσί­πρα, που κου­νά­ει με σθέ­νος τη σημαία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, μετα­τρέ­πο­ντας τη χώρα μας σε “μαγνή­τη” πολε­μι­κών επιθέσεων.

3) Μετά την επί­ση­μη παρα­δο­χή του αμε­ρι­κα­νι­κού υπουρ­γεί­ου Εξω­τε­ρι­κών ότι θα “αξιο­ποι­η­θούν” ΜΚΟ και ΜΜΕ για να μειω­θεί ο “αντια­με­ρι­κα­νι­σμός” και ο “αντι­ΝΑ­ΤΟι­σμός”, μάλ­λον τα πλη­ρω­μέ­να τρολς του ΣΥΡΙΖΑ ανέ­λα­βαν ήδη δράση…

Υ.Γ. Όσοι απει­λούν βου­λευ­τές με μηνύ­μα­τα και όσοι δια­δί­δουν ψέμα­τα περί δήθεν συμ­με­το­χής του ΚΚΕ σε εθνι­κι­στι­κά συλ­λα­λη­τή­ρια είναι στην ίδια μεριά: Γκο­τζα­μά­νη­δες μηνυ­μά­των τους είπε η υπουρ­γός της κατα­στο­λής, Ο. Γεροβασίλη…

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο