Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γλυκά Νερά: Ηχητικό ντοκουμέντο του τηλεφωνήματος του δολοφόνου στην Άμεση Δράση (VIDEO)

Με μου­γκρη­τά, ακα­τά­λη­πτες φρά­σεις, ψεύ­τι­κους λυγ­μούς και κλάμ­μα­τα, ο δολο­φό­νος των Γλυ­κών Νερών Μπά­μπης Ανα­γνω­στό­που­λος προ­σπα­θού­σε να πεί­σει την Άμε­ση Δρά­ση ότι είχαν μπει ληστές στο σπίτι.

Σε ηχη­τι­κό ντο­κου­μέ­ντο που εξα­σφά­λι­σε ο δημο­σιο­γρά­φος του «Βήμα­τος» και των «Νέων» Βασί­λης Λαμπρό­που­λος και δημο­σιο­ποί­η­σε το «Mega» ακού­γε­ται το τηλε­φώ­νη­μα του 34χρονου πιλό­του, τα ξημε­ρώ­μα­τα της 11 Μαΐ­ου, προς την Άμε­ση Δρά­ση, δύο περί­που ώρες αφό­του, όπως έχει ομο­λο­γή­σει, είχε σκο­τώ­σει την Καρο­λάιν μπρο­στά στα μάτια της 11 μηνών κορού­λας τους.

Η αστυ­νο­μι­κός προ­σπα­θεί να κατα­λά­βει τι της λένε από την άλλη άκρη της γραμ­μής, ενώ ο Μπά­μπης Ανα­γνω­στό­που­λος, ακο­λου­θώ­ντας το σχέ­διό του, δίνει ρεσι­τάλ υπο­κρι­τι­κής, επι­χει­ρώ­ντας να φανεί πως είναι φιμω­μέ­νος και σοκαρισμένος.

Στην κλή­ση διάρ­κειας ενός λεπτού και 46 δευ­τε­ρο­λέ­πτων, ο πιλό­τος δίνει μια άνευ προη­γου­μέ­νου «παρά­στα­ση» προ­σποιού­με­νος τον απελ­πι­σμέ­νο που ζητά βοήθεια.

Όπως προ­κύ­πτει από τα στοι­χεία, την ώρα που ο πιλό­τος παί­ζει το εξορ­γι­στι­κό του θέα­τρο στο τηλέ­φω­νο, το ρολόι δεί­χνει 6:11 τα ξημε­ρώ­μα­τα. Η Καρο­λάιν είναι ήδη νεκρή από τις 4:11, δυο ώρες πριν από την κλή­ση στην Άμε­ση Δράση.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο