Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γρ. Βαλλιανάτος: Ο Ζακ δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να κλέψει αλλά για να προστατευτεί

Μια άλλη εκδο­χή ανα­φο­ρι­κά με την από­πει­ρα ληστεί­ας που φέρε­ται να επι­δί­ω­ξε να κάνει ο 33χρονος Ζακ (Ζαχα­ρί­ας) Κωστό­που­λος που λιν­τσα­ρί­στη­κε στο κοσμη­μα­το­πω­λείο στην Ομό­νοια την Παρασκευή.

Τόσο από «αυτό­πτες μάρ­τυ­ρες» όσο και επί­ση­μα αργό­τε­ρα από την ΕΛΑΣ έγι­νε γνω­στό πως σκο­πός του νεα­ρού άντρα ήταν να ληστέ­ψει το κατάστημα.

Ο Γρη­γό­ρης Βαλ­λια­νά­τος υπο­στη­ρί­ζει σε ανάρ­τη­σή του στο δια­δί­κτυο ότι ο Ζακ Κωστό­που­λος βρι­σκό­ταν σε απέ­να­ντι καφε­τέ­ρια με φιλι­κό του πρό­σω­πο όταν μπή­κε στο κοσμη­μα­το­πω­λείο για να προ­στα­τευ­θεί από καβγά που είχε ξεσπά­σει σε παρα­κεί­με­νη καφετέρια.

Μάλι­στα όπως υπο­στη­ρί­ζει ο άνθρω­πος που βρι­σκό­ταν με τον 33χρονο έχει κατα­θέ­σει ενώ υπάρ­χει και οπτι­κο­α­κου­στι­κό υλι­κό από κάμε­ρες ασφα­λεί­ας που απο­δει­κνύ­ουν τους παρα­πά­νω ισχυρισμούς.

«Οποιος ξανα­γρά­ψει ή ξανα­πεί “ο επί­δο­ξος ληστής” για τον άγρια δολο­φο­νη­μέ­νο Ζακ θα δια­ψευ­σθεί τόσο εικτρά(sic) που θα ντρέ­πε­ται που υπάρ­χει. O Zακ μπή­κε στο κατά­στη­μα μέρα μεση­μέ­ρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλει­δώ­θη­κε αυτό­μα­τα) όχι για να κλέ­ψει αλλά για να προ­στα­τευ­θεί από κίν­δυ­νο που διέ­τρε­χε λόγω φασα­ρί­ας στο απέ­να­ντι μαγα­ζί που καθό­ταν με παρέα. Οπτι­κό υλι­κό υπάρ­χει. Τα υπό­λοι­πα στις τρο­με­ρές δίκες που έρχο­νται, αρχί­ζο­ντας από την Τρί­τη 25 Σεπτ. #tremete», ανα­φέ­ρει χαρα­κτη­ρι­στι­κά στην ανάρ­τη­ση σου στο Facebook.

Στο μετα­ξύ, ένα νέο βίντεο έρχε­ται να φωτί­σει τι έγι­νε χθες σε κοσμη­μα­το­πω­λείο στην οδό Γλάδ­στω­νος, στο κέντρο της Αθή­νας. Στο νέο βίντεο φαί­νε­ται ο Ζακ, ενώ έχει δεχτεί τη βοή­θεια του ΕΚΑΒ, να δέχε­ται μια νέα κλω­τσιά από άλλο άτο­μο στην πλά­τη και κατό­πιν να παίρ­νει ένα κομ­μά­τι από τα σπα­σμέ­να γυα­λιά της βιτρί­νας, να σηκώ­νε­ται και να απει­λεί με αυτό τον άνδρα του ΕΚΑΒ και όσους βρί­σκο­νταν γύρω του.

Ο Ζακ, ευρι­σκό­με­νος πιθα­νό­τα­τα σε κατά­στα­ση αμόκ, έπει­τα και από το λιν­τσά­ρι­σμα που έχει υπο­στεί, όπως φάνη­κε στο πρώ­το βίντεο αρχί­ζει να τρέ­χει, αλλά στην πραγ­μα­τι­κό­τη­τα δεν μπο­ρεί να πάει μακριά. Παρα­πα­τά­ει, πέφτει πάνω σε τρα­πέ­ζια και καρέ­κλες παρα­κεί­με­νων κατα­στη­μά­των και εν τέλει κατα­λή­γει στο έδα­φος. Τότε, άνδρες της Ομά­δας ΔΙΑΣ τον χτυ­πούν μία φορά με το γκλομπ και ταυ­τό­χρο­να προ­σπα­θούν να τον ακι­νη­το­ποι­ή­σουν, για να του πάρουν το κομ­μά­τι γυα­λί από τα χέρια.

Ο εκφα­σι­σμός της κοι­νω­νί­ας οδη­γεί και στο λιν­τσά­ρι­σμα τοξι­κο­μα­νούς – Ντρο­πή και απο­τρο­πια­σμός (Σκλη­ρό Βίντεο)

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο