Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γυναίκα από το φιλικό περιβάλλουν της Μαρκέλλας αναζητούν οι αστυνομικές αρχές

Σε γυναί­κα που ανή­κει στο φιλι­κό περι­βάλ­λον της οικο­γε­νεί­ας της 10χρονης Μαρ­κέλ­λας φαί­νε­ται να επι­κε­ντρώ­νο­νται οι έρευ­νες της αστυ­νο­μί­ας προ­κει­μέ­νου να ξετυ­λί­ξει το κου­βά­ρι της μυστη­ριώ­δους εξα­φά­νι­σής της ανή­λι­κης, η οποία χάθη­κε το μεση­μέ­ρι της περα­σμέ­νης Πέμ­πτης από την Κάτω Τού­μπα και βρέ­θη­κε τελι­κώς, σχε­δόν δύο 24ωρα αργό­τε­ρα, το πρωί του Σαβ­βά­του στην Καλαμαριά. 

Αστυ­νο­μι­κές πηγές ανέ­φε­ραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως η γυναί­κα που ανα­ζη­τεί­ται έχει ανα­γνω­ρι­στεί από την μικρή μαθή­τρια, ενώ η παρου­σία της φέρε­ται να επι­βε­βαιώ­νε­ται από κάμε­ρες ασφαλείας.

Κάμε­ρα κλει­στού κυκλώ­μα­τος κατα­στή­μα­τος έχει κατα­γρά­ψει το 10χρονο κορι­τσά­κι να περ­πα­τά­ει σε πεζο­δρό­μιο με μία άγνω­στη γυναί­κα, η οποία σχε­τί­ζε­ται με την υπό­θε­ση. Η αστυ­νο­μία ανα­ζη­τά­ει και έναν ηλι­κιω­μέ­νο. Σύμ­φω­να με ρεπορ­τάζ του ALPHA, τα στοι­χεία και των δύο είναι γνω­στά στις αρχές και ο εντο­πι­σμός τους θεω­ρεί­ται θέμα χρόνου.

Προς το παρόν όμως είναι άγνω­στο το κίνη­τρο της πρά­ξης, όπως επί­σης τυχόν εμπλο­κή και άλλου προ­σώ­που στην υπό­θε­ση. Στο μετα­ξύ, η 10χρονη εξα­κο­λου­θεί να νοση­λεύ­ε­ται σε νοσο­κο­μείο της Θεσ­σα­λο­νί­κης και έχει υπο­βλη­θεί σε σει­ρά εξε­τά­σε­ων, ενώ παρα­κο­λου­θεί­ται διαρ­κώς από παι­δο­ψυ­χο­λό­γους. Η υγεία της φαί­νε­ται να είναι καλή και δεί­χνει να συνέρ­χε­ται από το αρχι­κό σοκ, όπως επι­βε­βαί­ω­σε η μητέ­ρα της που την συνά­ντη­σε σήμε­ρα. Πλη­ρο­φο­ρί­ες που ανέ­φε­ραν ότι είχε σημά­δια στα χέρια, πιθα­νό­τα­τα από ίχνη κρά­τη­σης, δεν φαί­νε­ται να επι­βε­βαιώ­νο­νται από την μέχρι στιγ­μή εξέ­τα­σή της.

Σε κάθε περί­πτω­ση οι αξιω­μα­τι­κοί της ΕΛ.ΑΣ. επι­χει­ρούν να ανα­συν­θέ­σουν το χρο­νι­κό της υπό­θε­σης, από τη στιγ­μή της εξα­φά­νι­σής της ‑κατά την επι­στρο­φή της από το σχο­λείο- μέχρι τον εντο­πι­σμό της.

banner skliros aprilis banner aggoules

BANNER panos3

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο