Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Στραγγάλισε τη γυναίκα του μέσα στο φαρμακείο της — Τη ζήλευε…

Οικο­γε­νεια­κή τρα­γω­δία εκτυ­λί­χθη­κε το βρά­δυ της Πέμ­πτης 5 Μαΐ­ου 2022 στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβά­λα, όπου 55χρονος σκό­τω­σε τη 43χρονη σύζυ­γό του και στη συνέ­χεια απο­πει­ρά­θη­κε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμ­φω­να με το kavalapost, το ζευ­γά­ρι, που έχει δύο ανή­λι­κα παι­διά, αντι­με­τώ­πι­ζε προ­βλή­μα­τα. Ο άνδρας φέρε­ται να στραγ­γά­λι­σε τη γυναί­κα και μετά να κάλε­σε την Αστυ­νο­μία ο ίδιος.

Πιο συγκε­κρι­μέ­να, ο 55χρονος στραγ­γά­λι­σε τη σύζυ­γό του μέσα στο φαρ­μα­κείο τους, με το kavalaportal να ανα­φέ­ρει ότι τη ζήλευε παθο­λο­γι­κά. Αρχι­κά, ο δρά­στης προ­σπά­θη­σε να καλύ­ψει τα ίχνη του προ­σποιού­με­νος ότι το φαρ­μα­κείο δεν θα ανοί­ξει λόγω επαγ­γελ­μα­τι­κών υπο­χρε­ώ­σε­ων της γυναί­κας του. Έπει­τα προ­σπά­θη­σε δίχως απο­τέ­λε­σμα να δώσει τέλος στη ζωή του.

Τέλος, απο­φά­σι­σε να παρα­δο­θεί καλώ­ντας στην Αστυ­νο­μία και αυτή την ώρα νοση­λεύ­ε­ται στο Γενι­κό Νοσο­κο­μείο Καβα­λάς.  Όπως ανα­φέ­ρει το kavalanews,  το ζευ­γά­ρι είχε κατα­γω­γή από τον Αμυ­γδα­λε­ώ­να, ενώ τα παι­διά τους είναι 10 και 6 ετών.  Το τρα­γι­κό συμ­βάν ερευ­νά το Τμή­μα Ασφα­λεί­ας της Αστυ­νο­μι­κής Διεύ­θυν­σης Καβάλας.

Κων­στα­ντί­νος Θεο­τό­κης: «Αγά­πη παράνομη»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο