Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης

Στην Γενι­κή Αστυ­νο­μι­κή Διεύ­θυν­ση Θεσ­σα­λο­νί­κης οδη­γεί­ται ο 55χρονος που ανα­ζη­τεί­το για τη δολο­φο­νία της 56χρονης συντρό­φου του, νωρί­τε­ρα, το μεση­μέ­ρι, στην οδό Γρα­βιάς 47, στην ανα­το­λι­κή Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας, με κατα­γω­γή από τη Γεωρ­γία, εντο­πί­στη­κε πριν από λίγη ώρα στην περιο­χή Καρα­μπουρ­νά­κι, στην Καλα­μα­ριά, όπου προ­σή­χθη κι ανα­μέ­νε­ται να εξε­τα­στεί από αξιω­μα­τι­κούς της Δίω­ξης Εγκλη­μά­των Κατά Ζωής.

Οι έρευ­νες των Αρχών επι­κε­ντρώ­θη­καν γύρω από το πρό­σω­πο του καθώς υπήρ­χαν μαρ­τυ­ρί­ες γει­τό­νων, σύμ­φω­να με τις οποί­ες ο 55χρονος εγκα­τέ­λει­ψε το σπί­τι της άτυ­χης γυναί­κας με αιμα­το­βαμ­μέ­να τα χέρια του. Οι ίδιες μαρ­τυ­ρί­ες ανέ­φε­ραν πως άκου­σαν το ζευ­γά­ρι να καβγα­δί­ζει, με την 56χρονη, που επί­σης κατά­γε­ται από τη Γεωρ­γία, να εκλι­πα­ρεί να μην την σκο­τώ­σει. Το ζευ­γά­ρι φέρε­ται να αντι­με­τώ­πι­ζε το τελευ­ταίο διά­στη­μα προ­βλή­μα­τα στις σχέ­σεις τους και είχε συχνά καβγά­δες και εντάσεις.

Η σορός της γυναί­κας εντο­πί­στη­κε μέσα στο ημιώ­ρο­φο δια­μέ­ρι­σμα όπου διέ­με­νε. Η ΕΛ.ΑΣ. ειδο­ποι­ή­θη­κε από περί­οι­κο σπεύ­δο­ντας στην περιο­χή, την οποία και απέ­κλει­σε για να ξεκι­νή­σουν οι έρευ­νες. Επί­ση­μες ανα­κοι­νώ­σεις για την υπό­θε­ση ανα­μέ­νε­ται να υπάρ­ξουν είτε κατά τη διάρ­κεια της βρα­διάς είτε αύριο το πρωί.

Φώτης Αγγου­λές, ο προ­λε­τά­ριος ποιητής

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο