Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γυναικοκτόνος ο «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» Λέσβου — Έσφαξε τη γυναίκα του με κουζινομάχαιrο και όμως είναι εκτός φυλακής!!!

Το ποιον όσων συγκρο­τούν την αυτο­α­πο­κα­λού­με­νη ομά­δα «Θεμα­το­φύ­λα­κες του Συντάγ­μα­τος», δεν εκπλήσ­σει πλέ­ον. Από «ορφα­νά» της Χρυ­σής Αυγής και οπα­δούς του κασι­διά­ρη μέχρι γυναι­κο­κτό­νους… Χαρα­κτη­ρι­στι­κά της «ταυ­τό­τη­τας» αυτής της ομά­δας, όσα περι­γρά­φει η ιστο­σε­λί­δα stonisi.gr για το παράρ­τη­μα στη Λέσβο, τη δρά­ση τους και το ποιοι τη συγκροτούν.

Φανα­τι­κός αντιεμ­βο­λια­στής και εκ των επι­κε­φα­λής στους «Θεμα­το­φύ­λα­κες του Συντάγ­μα­τος» Λέσβου δηλώ­νει 52χρονος που σκό­τω­σε τη σύζυ­γό του. Το έγκλη­μα έγι­νε το 2012, όταν κατέ­σφα­ξε τη γυναί­κα του στο σπί­τι που διέ­με­ναν στη Λακέρ­δα, στο Πυργί.

Σύμ­φω­να με την ιστο­σε­λί­δα stonisi.gr, πρό­κει­ται για μια υπό­θε­ση που είχε συγκλο­νί­σει την τοπι­κή κοι­νω­νία. Η 41χρονη υπάλ­λη­λος της Απο­κε­ντρω­μέ­νης Διοί­κη­σης δολο­φο­νή­θη­κε από τον 43χρονο τότε σύζυ­γό της, με 10 μαχαι­ριές στον θώρα­κα, την κοι­λιά και την καρω­τί­δα, με ένα κουζινομάχαιρο.

Πρω­τό­δι­κα, ο 52χρονος σήμε­ρα άνδρας κατα­δι­κά­στη­κε σε ισό­βια. Στο Εφε­τείο απο­δεί­χθη­κε ότι ήταν… εν βρα­σμώ ψυχής, μειώ­θη­κε η ποι­νή του και απο­φυ­λα­κί­στη­κε. Εδώ και δύο χρό­νια κυκλο­φο­ρεί ελεύ­θε­ρος και δηλώ­νει φανα­τι­κός αντιεμ­βο­λια­στής, σύμ­φω­να με την ιστο­σε­λί­δα της Λέσβου stonisi.gr.

Το προ­φίλ του βρί­θει παρα­ε­πι­στη­μο­νι­κών, παρα­θρη­σκευ­τι­κών και δωδε­κα­θεϊ­στι­κών από­ψε­ων, ενώ δεν διστά­ζει να κατα­φερ­θεί και ενα­ντί­ον της Δικαιοσύνης.

Ανάρ­τη­ση από τον τέως ισο­βί­τη γυναι­κο­κτό­νο και νυν «θεμα­το­φύ­λα­κα του Συντάγ­μα­τος», με την οποία κατα­φέ­ρε­ται ενα­ντί­ον της Δικαιο­σύ­νης για τα θέμα­τα του κορωνοϊού:

gunaikoktonos lesvos

gunaikoktonos lesvos1

Οι «Θεματοφύλακες της Λέσβου»

Η ιστο­σε­λί­δα παρου­σιά­ζει και το προ­φίλ των «Αρνη­τών της Παν­δη­μί­ας» στο νησί της Λέσβου:

Μία ομά­δα 100 περί­που φανα­τι­κών αντεμ­βο­λια­στών, κάθε εβδο­μά­δα πορεύ­ε­ται στην αγο­ρά της Μυτι­λή­νης από το παλιό ΙΚΑ ως το κτί­ριο της Περι­φέ­ρειας, με συν­θή­μα­τα κατά της δημο­κρα­τί­ας και των θεσμών της, στο όνο­μα δήθεν της αυτο­διά­θε­σης του κορ­μιού τους και της αντί­θε­σης στην υπο­χρε­ω­τι­κό­τη­τα των εμβο­λια­σμών. Η ομά­δα αυτή απο­τε­λεί­ται από πρό­σω­πα γνω­στά αλλά και παντε­λώς άγνω­στα στο μεγα­λύ­τε­ρο μέρος της τοπι­κής κοι­νω­νί­ας. Με αφορ­μή τα πρό­σφα­τα καμώ­μα­τα της ομά­δας που αυτο­α­πο­κα­λεί­ται «Θεμα­το­φύ­λα­κες του Συντάγ­μα­τος», στην Κατε­ρί­νη, ανα­ζη­τή­σα­με την ομά­δα αυτή στη Λέσβο.

Εκ μέρους του Ανώτατου Τριαδικού Δικαστή

Οι πρώ­τοι «θεμα­το­φύ­λα­κες», δύο κυρί­ες γνω­στές στην τοπι­κή κοι­νω­νία από τον χώρο του body building αλλά και κάθε συνω­μο­σιο­λο­γι­κής ανοη­σί­ας που δια­δί­δε­ται από τα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης, εμφα­νί­στη­καν το Σεπτέμ­βριο του 2020 σε σχο­λεία, επι­δί­δο­ντας έγγρα­φα ‑εκ μέρους του «Ανώ­τα­του Τρια­δι­κού Δικα­στή»- ενα­ντί­ον της χρή­σης μασκών κατά του κορω­νοϊ­ού από τους μαθητές.

Μάλι­στα, απεί­λη­σαν στε­λέ­χη της εκπαί­δευ­σης που αρνή­θη­καν να τα παρα­λά­βουν ή τους ζήτη­σαν να βγουν έξω από τα σχο­λεία επει­δή δεν φορού­σαν μάσκες!

Όπως υπο­στή­ρι­ζαν, κάλυ­πταν «το κενό εξου­σί­ας του νομο­θε­τι­κού και εκτε­λε­στι­κού και δικα­στι­κού» ως εκπρό­σω­ποι του «Ανώ­τα­του Τρια­δι­κού Δικα­στή που δίνει τις δια­τα­γές για να επέλ­θει η κανο­νι­κό­της του Έθνους».

Στις αρχές της σχο­λι­κής χρο­νιάς του 2021 έγι­νε γνω­στό ότι η Δικαιο­σύ­νη εξέ­τα­ζε ανάρ­τη­ση των δια­χει­ρι­στών της σελί­δας στο Facebook της δημο­τι­κής παρά­τα­ξης «Ελεύ­θε­ροι Πολί­τες Μυτι­λή­νης», η οποία καλού­σε τους γονείς να την κοι­νο­ποι­ή­σουν. Σε αυτήν ανα­φέ­ρο­νταν: «Όχι μάσκες στα σχο­λεία. Σώστε την αξιο­πρέ­πειά σας. Φτά­νει η κοροϊ­δία. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ».

Ας σημειω­θεί ότι το θέμα είχε προ­κύ­ψει μετά από ανα­φο­ρά εκπαι­δευ­τι­κών της Μυτι­λή­νης στη Δίω­ξη Ηλε­κτρο­νι­κού Εγκλήματος.

Η υπό­θε­ση είχε συσχε­τι­στεί με την έρευ­να που διε­νήρ­γη­σε η Δίω­ξη Ηλε­κτρο­νι­κού Εγκλή­μα­τος για δημιουρ­γία σελί­δων στο δια­δί­κτυο και αναρ­τή­σεις στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης, που προ­έ­τρε­παν (και συνε­χί­ζουν και σήμε­ρα να προ­τρέ­πουν) τα παι­διά να μη φορούν μάσκες στα σχο­λεία, μετά το άνοιγ­μα στις 7 Σεπτεμβρίου.

Αν και τίπο­τα άλλο δεν έγι­νε γνω­στό από την έρευ­να που διε­ξή­χθη, γεγο­νός είναι ότι δύο από τους τρεις αιρε­τούς στην Κοι­νό­τη­τα Μυτι­λή­νης εκ μέρους της παρά­τα­ξης «Ελεύ­θε­ροι Πολί­τες Μυτι­λή­νης» πρω­τα­γω­νι­στούν στο αντιεμ­βο­λια­στι­κό κίνη­μα στη Μυτι­λή­νη. Ο ένας από τους δύο είναι γνω­στό «ορφα­νό» της νεο­να­ζι­στι­κής εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης «Χρυ­σή Αυγή» και του κατα­δι­κα­σμέ­νου ηγε­τι­κού στε­λέ­χους της οργά­νω­σης Ηλία Κασιδιάρη.

Ο «πνευματικός» από το Άγιο Όρος

Μια ομά­δα που θεω­ρεί­ται εκ των επι­κε­φα­λής του αντιεμ­βο­λια­στι­κού κινή­μα­τος στη Μυτι­λή­νη είναι η λεγό­με­νη «ομά­δα των χρι­στια­νών». Πρό­κει­ται για μια ομά­δα με πνευ­μα­τι­κό από το Άγιο Όρος, τον οποίο είχαν επι­σκε­φθεί τον περα­σμέ­νο Οκτώ­βριο. Μάλι­στα, ο ένας εκ των επι­σκε­πτών (και στη συνέ­χεια και δεύ­τε­ρος) νόση­σαν και θεω­ρεί­ται ότι αυτοί έφε­ραν τον ιό στον κύκλο της Μυχούς. Ο λόγος για τα πολ­λές δεκά­δες κρού­σμα­τα αλλά και τους νεκρούς που προ­έ­κυ­ψαν μετά τον συνω­στι­σμό στο πανη­γύ­ρι του Αγί­ου Δημη­τρί­ου της Μυχούς. Για το θέμα έχει επέμ­βει ο εισαγγελέας.

Πάντως, στην ομά­δα αυτή ανή­κει και το ιατρι­κό δίδυ­μο του Νοσο­κο­μεί­ου Μυτι­λή­νης οι οποί­οι λει­τουρ­γούν και με τις πλά­τες ισχυ­ρών γνωριμιών.

Ας σημειω­θεί ότι για την περί­πτω­σή τους ‑έφτα­σαν στο σημείο να εξε­τά­ζουν ασθε­νείς στην αυλή του Νοσο­κο­μεί­ου Μυτι­λή­νης, αν και είχαν τεθεί σε ανα­στο­λή εργα­σί­ας- ο Ιατρι­κός Σύλ­λο­γος Λέσβου, σε αντί­θε­ση με ό,τι έκα­ναν άλλοι ιατρι­κοί σύλ­λο­γοι στην υπό­λοι­πη Ελλά­δα, σιω­πά… εκκωφαντικά!

Γραφικοί μεν, αλλά…

Στις πορεί­ες των αντιεμ­βο­λια­στών στη Μυτι­λή­νη μπο­ρεί κανείς να δει και γνω­στούς, κατά και­ρούς μεταμ­φιε­ζό­με­νους σε διά­φο­ρα… Φανα­τι­κούς από τις δια­δη­λώ­σεις κατά των μετα­να­στών, «Μακε­δο­νο­μά­χους» και σημαιο­φό­ρους με χλα­μύ­δες, σημαί­ες και περι­κε­φα­λαί­ες, εμπλε­κό­με­νους στην υπό­θε­ση του «Σταυ­ρού στου Απε­λή», άλλους άγνω­στους και άλλους γνω­στούς, που έχουν συγκρο­τη­θεί ως ομά­δα και λει­τουρ­γούν μέσω σελί­δων «κλει­στών» στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης. Σε αυτή την ομά­δα συμ­με­τέ­χουν και χαμη­λό­βαθ­μοι στρα­τιω­τι­κοί αλλά και χαμη­λό­βαθ­μα στε­λέ­χη Σωμά­των Ασφαλείας.

​Πηγή: stonisi.gr

Σκέ­ψεις γυναι­κών, της Μαρί­ας Παπαϊωαννίδου

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο