Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γ. Γκιόκας: Είμαστε περήφανοι που τα έδρανα του ΚΚΕ ήταν άδεια στο αίσχος που έγινε στην Βουλή (VIDEO)

«Η στά­ση του ΚΚΕ επι­βε­βαιώ­θη­κε στο 100%», τόνι­σε ο Γιάν­νης Γκιό­κας, μέλος της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής και υπεύ­θυ­νος του Γρα­φεί­ου Τύπου της ΚΕ του Κόμ­μα­τος, με αφορ­μή την παρου­σία των ναζί του Τάγ­μα­τος Αζόφ στην Βουλή.

«Νιώ­θου­με περή­φα­νοι που τα έδρα­να του ΚΚΕ ήταν άδεια στο αίσχος που έγι­νε στη Βου­λή», είπε, μιλώ­ντας το βρά­δυ της Πέμ­πτης στον τηλε­ο­πτι­κό σταθ­μό «Κόντρα».

Υπο­γράμ­μι­σε ότι το αίσχος αυτό, ήταν το απο­τέ­λε­σμα της επι­λο­γής που έκα­νε η κυβέρ­νη­ση και τα υπό­λοι­πα κόμ­μα­τα, να ταυ­τί­σουν την αλλη­λεγ­γύη στον Ουκρα­νι­κό λαό με την στή­ρι­ξη στο πρό­σω­πο του Ζελέν­σκι, που εκπρο­σω­πεί την αντι­δρα­στι­κή κυβέρ­νη­ση της Ουκρα­νί­ας, η οποία ευθύ­νε­ται ‑όπως και η Ρωσία με την βάρ­βα­ρη και κατα­δι­κα­στέα εισβο­λής της- για το δρά­μα του ουκρα­νι­κού λαού.

Σημεί­ω­σε ότι ήταν πολι­τι­κή επι­λο­γή των άλλων κομ­μά­των να υπο­δε­χτούν, να παρευ­ρε­θούν και να χει­ρο­κρο­τή­σουν τον Β. Ζελέν­σκι και τους Αζόφ, υπο­γραμ­μί­ζο­ντας ότι οι εικό­νες των χει­ρο­κρο­τη­μά­των, έχουν κατα­γρα­φεί και για αυτή την πολι­τι­κή στά­ση θα κρι­θούν όλες οι πολι­τι­κές δυνάμεις.

Τόνι­σε ότι το χθε­σι­νό σκη­νι­κό στην βου­λή, ήταν στη­μέ­νο, προ­κει­μέ­νου να δοθούν δια­πι­στευ­τή­ρια σε όλο το αμε­ρι­κα­νο­ΝΑ­ΤΟι­κό στρα­τό­πε­δο, με το οποίο στοι­χί­ζε­ται η κυβέρ­νη­ση και τα υπό­λοι­πα κόμ­μα­τα, και πρό­σθε­σε πως «όταν στοι­χί­ζε­σαι σε αυτό το στρα­τό­πε­δο ληστών, των ΗΠΑ — ΝΑΤΟ – ΕΕ, και εξο­πλι­σμό θα στεί­λεις και βάσεις θα φτιά­ξεις και τα παι­διά του ΝΑΤΟ, όπως οι Αζόφ, θα χει­ρο­κρο­τείς στην Βουλή».

Βου­λή-Ζελέν­σκι-Αζόφ: Το ΚΚΕ έσω­σε την αξιο­πρέ­πεια του λαού μας

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο