Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γ. Πομάσκι: «Το πρωί με αποπέμπουν και το βράδυ με βραβεύουν για τη δουλειά μου»

Για τη φωτο­γρα­φι­κή διά­τα­ξη Αυγε­νά­κη που απο­πέ­μπει τον Γιώρ­γο Πομά­σκι από το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ ως εκπρό­σω­πο των προ­πο­νη­τών, μίλη­σε ο προ­πο­νη­τής των μεγά­λων επι­τυ­χιών του ελλη­νι­κού στί­βου στον «ΣΠΟΡ FM 94,6», το μεση­μέ­ρι της Τετάρτης.

«Το πρωί με απο­πέ­μπουν και το βρά­δυ με βρα­βεύ­ουν για τη δου­λειά μου», είπε χαρα­κτη­ρι­στι­κά ο Γ. Πομά­σκι, τονί­ζο­ντας ότι η συζή­τη­ση θα έπρε­πε να αφο­ρά σε ποια στά­δια, σε ποιες συν­θή­κες προ­πο­νού­νται οι αθλητές.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι η φωτο­γρα­φι­κή διά­τα­ξη που κατέ­θε­σε χθες το υπουρ­γείο Πολι­τι­σμού και Αθλη­τι­σμού απα­γο­ρεύ­ει σε κάποιον που έχει έμμι­σθη σχέ­ση με τον ΣΕΓΑΣ να εκπρο­σω­πεί τους προ­πο­νη­τές στο ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Όπως σημεί­ω­σε ο Γ. Πομά­σκι, η αντι­πα­ρά­θε­ση θα έπρε­πε να αφο­ρά στα πραγ­μα­τι­κά προ­βλή­μα­τα των αθλη­τών, των παι­διών και των προ­πο­νη­τών, την ώρα που δεν υπάρ­χουν στά­δια, δεν έχουν που να προ­πο­νη­θούν οι αθλητές.

Ενώ ο ίδιο από την πλευ­ρά τους δήλω­σε έτοι­μος να παλέ­ψει για τη βελ­τί­ω­ση των συν­θη­κών εργα­σί­ας και των μισθών των προ­πο­νη­τών, για­τί είναι αυτοί που βοη­θούν και καθο­δη­γούν τα παιδιά.

Όσο για τον εαυ­τό του, υπεν­θύ­μι­σε ότι εδώ και 30 χρό­νια δεν έχει χάσει αγώ­να, είναι κάθε μέρα στο ταρ­τάν και γνω­ρί­ζει τα προ­βλή­μα­τα καλύ­τε­ρα από τον καθένα.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο