Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γ. Πρωτούλης: «Να απομακρυνθούν τα ήδη εγκατεστημένα διόδια εντός Αττικής και να σταματήσουν οι διώξεις»

«Να απο­μα­κρυν­θούν τα ήδη εγκα­τε­στη­μέ­να διό­δια εντός Αττι­κής και παντού και να στα­μα­τή­σουν οι διώ­ξεις και η κατα­στο­λή ενα­ντί­ον όσων συμ­με­τεί­χαν σε κινή­μα­τα κατά των διο­δί­ων», δήλω­σε ο υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης Αττι­κής με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση», Γιάν­νης Πρωτούλης.

‘Οπως σημειώ­νει, «δύο μήνες πέρα­σαν από τη συνε­δρί­α­ση του Περι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου της 6ης Δεκεμ­βρί­ου 2018 και τη συζή­τη­ση που έγι­νε σχε­τι­κά με τους διω­κό­με­νους κατοί­κους του Ωρω­πού για τη συμ­με­το­χή τους σε συγκέ­ντρω­ση δια­μαρ­τυ­ρί­ας, στο πλαί­σιο του κινή­μα­τος ενά­ντια στα διό­δια. Εκδό­θη­κε μάλι­στα και σχε­τι­κό ψήφισμα».

«Η αλή­θεια σήμε­ρα είναι ότι εκα­το­ντά­δες πρό­στι­μα των 100 ευρώ έχουν κατα­λο­γι­στεί το τελευ­ταίο διά­στη­μα ως παρα­βά­σεις του ΚΟΚ, με τεκ­μή­ριο φωτο­γρα­φί­ες που έχουν ληφθεί από τις κάμε­ρες των διο­δί­ων. Αυτό σημαί­νει ότι στη συνέ­χεια η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ θα αξιώ­νει το 20πλάσιο του αντι­τί­μου για κάθε διέ­λευ­ση», προ­σθέ­τει ο Γ. Πρωτούλης.

Υπεν­θυ­μί­ζει ότι «η κυβέρ­νη­ση ΣΥΡΙΖΑ, δια του υπουρ­γού Υπο­δο­μών κ. Σπίρ­τζη, ο οποί­ος και σε συνε­δρί­α­ση του Περι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου (Οκτώ­βρης 2017), αλλά και σε εκδή­λω­ση του ΣΥΡΙΖΑ Ωρω­πού (Απρί­λης 2018), παρό­ντος του δημάρ­χου Ωρω­πού, αλλά και μέρους της αντι­πο­λί­τευ­σης, τόνι­σε ότι τα διό­δια τελεί­ω­σαν, όπως και οι διώ­ξεις για αυτούς που δεν πλή­ρω­ναν». Και κατα­λή­γο­ντας στη δήλω­σή του ανα­φέ­ρει: «Περίσ­σε­ψε για μια ακό­μα φορά ο εμπαιγ­μός κι η κοροϊδία».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο