Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δήλωση Γ. Πρωτούλη σχετικά με τον αποκλεισμό από το προγραμματισμένο debate για την Περιφέρεια Αττικής

«Παρ’ ότι από μέρες είχε προ­γραμ­μα­τι­στεί να πραγ­μα­το­ποι­η­θεί debate για την Περι­φέ­ρεια Αττι­κής, στον τηλε­ο­πτι­κό σταθ­μό Open στις 16/5, με τη συμ­φω­νία και τη συμ­με­το­χή όλων των υπο­ψη­φί­ων περι­φε­ρειαρ­χών, τελευ­ταία στιγ­μή ενη­με­ρω­θή­κα­με πως αυτή η συζή­τη­ση ακυ­ρώ­νε­ται. Ωστό­σο, ενη­με­ρω­νό­μα­στε ότι θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί συζή­τη­ση, την ίδια μέρα, ανά­με­σα μόνο στην υπο­ψή­φια του ΣΥΡΙΖΑ κα Δού­ρου και τον υπο­ψή­φιο της ΝΔ κ. Πατούλη.

Είναι προ­φα­νές ότι αυτή η εξέ­λι­ξη είναι απο­τέ­λε­σμα συμ­φω­νί­ας της κας Δού­ρου και του κ. Πατού­λη και σε συνεν­νό­η­ση με το κανάλι.

Επί­σης, είναι προ­φα­νές ότι από τη συζή­τη­ση — debate θέλουν να λεί­πει η φωνή που ενο­χλεί, αυτή της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης, που ανα­δει­κνύ­ει τα πραγ­μα­τι­κά προ­βλή­μα­τα που αντι­με­τω­πί­ζει ο λαός της Αττι­κής, ενά­ντια στον κάλ­πι­κο δικομ­μα­τι­κό ψευ­το­κα­βγά που από κοι­νού στή­νουν οι κκ Δού­ρου και Πατού­λης» ανα­φέ­ρει σε δήλω­σή του ο Γιάν­νης Πρω­τού­λης υπο­ψή­φιος Περι­φε­ρειάρ­χης Αττι­κής και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Ο λαός πρέ­πει να γυρί­σει την πλά­τη και στους δύο», κατα­λή­γει στην δήλω­ση του ο Γ. Πρωτούλης.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο