Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δήμος Πατρέων: Τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για τη δήθεν λογοκρισία

Στην επί­θε­ση που εξα­πο­λύ­ει η παρά­τα­ξη του ΣΥΡΙΖΑ στη Δημο­τι­κή Αρχή Πατρέ­ων περί «λογο­κρι­σί­ας» στα άρμα­τα (!) απα­ντά ο δήμος της πόλης. Συγκε­κρι­μέ­να, αναφέρει:

«Όλα τα στοι­χεία δεί­χνουν ότι το φετι­νό Πατρι­νό Καρ­να­βά­λι θα είναι το καλύ­τε­ρο των τελευ­ταί­ων χρό­νων, το μαζι­κό­τε­ρο σε συμ­με­το­χή, ενώ το μήνυ­μά του θα φτά­σει μέχρι την Κίνα, λόγω της παρου­σί­ας του κινέ­ζι­κου δρά­κου που εμφα­νί­ζε­ται στην Ευρώ­πη για πρώ­τη φορά.

Είναι λογι­κό να ενο­χλεί­ται η δημο­τι­κή παρά­τα­ξη του ΣΥΡΙΖΑ από αυτή την επι­τυ­χία και έτσι θυμή­θη­καν στην κορύ­φω­ση του Καρ­να­βα­λιού να επι­τε­θούν στη Δημο­τι­κή Αρχή για ένα ανύ­παρ­κτο θέμα. Ανα­κά­λυ­ψαν δήθεν λογο­κρι­σία στα άρμα­τα του Πατρι­νού Καρ­να­βα­λιού και έβα­λαν τα τρο­λά­κια τους να ξεσα­λώ­σουν στο δια­δί­κτυο. Δημιουρ­γούν θέμα για να χτυ­πή­σουν το κορυ­φαίο έθι­μο της πόλης μας! Είναι ψεύ­τες, για­τί γνω­ρί­ζουν ότι τα άρμα­τα εγκρί­θη­καν πέρ­σι τον Μάη (!!!) από το ΔΣ του Καρ­να­βα­λι­κού Οργα­νι­σμού και τη Γνω­μο­δο­τι­κή Επι­τρο­πή και ότι σε αυτή την από­φα­ση δεν υπήρ­χε το καρ­να­βα­λι­κό στοι­χείο, για το οποίο γίνε­ται η επί­θε­ση. Τα άρμα­τα που εγκρί­θη­καν τελι­κά κατα­σκευά­στη­καν και θα παρε­λά­σουν. Περ­σι­νά ξινά σταφύλια!

Για να τους φύγει ο καη­μός, ας θυμη­θούν τα τέσ­σε­ρα χρό­νια συγκυ­βέρ­νη­σης με τους εθνι­κι­στές του Καμ­μέ­νου, τις φωτο­γρα­φί­ες με τους χρυ­σαυ­γί­τες στο Καστε­λό­ρι­ζο και τις απα­ρά­δε­κτες καθυ­στε­ρή­σεις στη δίκη της Χρυ­σής Αυγής.

Ο πατραϊ­κός λαός και οι μαζι­κοί φορείς του, που με την κινη­το­ποί­η­σή τους και το πανελ­λα­δι­κό κύμα συμπα­ρά­στα­σης συνέ­βα­λαν στην αθώ­ω­ση του δημάρ­χου Πατρέ­ων Κώστα Πελε­τί­δη, που δικά­στη­κε για­τί δεν διευ­κό­λυ­νε τη Χρυ­σή Αυγή, έχουν βγά­λει συμπε­ρά­σμα­τα και θα δώσουν την απά­ντη­σή τους στις εκλο­γές του Μάη».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο