Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δήμος Χαϊδαρίου: Κάλεσμα εθελοντικής προσφοράς καθηγητών για το Λαϊκό Φροντιστήριο

Για μία ακό­μη χρο­νιά ξεκι­νούν τα μαθή­μα­τα στο Λαϊ­κό Φρο­ντι­στή­ριο που λει­τουρ­γεί ο Δήμος Χαϊ­δα­ρί­ου. Η λει­τουρ­γία του Φρο­ντι­στη­ρί­ου δίνει τη δυνα­τό­τη­τα σε όλα τα παι­διά ιδιαί­τε­ρα σε εκεί­να που η οικο­γέ­νειά τους αντι­με­τω­πί­ζει οικο­νο­μι­κές δυσκο­λί­ες, να βοη­θη­θούν από έμπει­ρους καθη­γη­τές και να ενι­σχύ­σουν τις γνώ­σεις τους.

Όλα τα προη­γού­με­να χρό­νια η συνει­σφο­ρά των εθε­λο­ντών καθη­γη­τών ήταν η κύρια αίτια των μικρών και μεγά­λων επι­τυ­χιών, βασι­κός λόγος για την απρό­σκο­πτη λει­τουρ­γία του φροντιστηρίου.

Σε ανα­κοί­νω­σή του ο Δήμος Χαϊ­δα­ρί­ου απευ­θύ­νει κάλε­σμα εθε­λο­ντι­κής προ­σφο­ράς των καθη­γη­τών στα Λαϊ­κά Φρο­ντι­στή­ρια, ανα­φέ­ρο­ντας: «Για την ακό­μα πλη­ρέ­στε­ρη κάλυ­ψη των διδα­κτι­κών ανα­γκών καλού­με για εθε­λο­ντι­κή προ­σφο­ρά καθη­γη­τές όλων των ειδι­κο­τή­των για διδα­σκα­λία σε μαθη­τές Γυμνα­σί­ου — Λυκεί­ου, από το δήμο μας, αλλά και από κάθε άλλη περιο­χή, ώστε να συμ­βά­λουν με τις γνώ­σεις τους, τις διδα­κτι­κές τους ικα­νό­τη­τες και να προ­σφέ­ρουν τη δυνα­τό­τη­τα στα παι­διά να μάθουν, να αντα­πο­κρι­θούν στις εξε­τά­σεις, συμ­βάλ­λο­ντας σε ένα μέλ­λον γι’ αυτά καλύτερο.

Οι καθη­γη­τές που ενδια­φέ­ρο­νται να συμ­με­τά­σχουν σε αυτή την προ­σπά­θεια μπο­ρούν να επι­κοι­νω­νούν καθη­με­ρι­νά στο Τμή­μα Παι­δεί­ας, με την κα Κρί­στη Μπελ­τε­γρή στο 2132047237».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο