Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δήμος Χαϊδαρίου: Πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα το Σεπτέμβριο

Πλού­σιο πρό­γραμ­μα πολι­τι­στι­κών εκδη­λώ­σε­ων διορ­γα­νώ­νει και φέτος ο Δήμος Χαϊ­δα­ρί­ου για το φθινόπωρο.

Όπως ανα­φέ­ρει σε σχε­τι­κό δελ­τίο Τύπου: «Απο­χαι­ρε­τά­με το καλο­καί­ρι με μου­σι­κές παρα­στά­σεις, θέα­τρο και εκδη­λώ­σεις ‑θεσμούς- για την πόλη μας όπως είναι τα “Καραϊ­σκά­κεια”.

Προ­σκα­λού­με όλους τους κατοί­κους της πόλης μας να συμ­με­τά­σχουν στις εκδη­λώ­σεις, να τις αγκα­λιά­σουν με θέρ­μη, να χαρί­σουν το πιο ζεστό τους χει­ρο­κρό­τη­μα στους καλ­λι­τέ­χνες και να διασκεδάσουν».

Το Πρό­γραμ­μα των Εκδη­λώ­σε­ων είναι:

  • Κυρια­κή 10/9 Παι­δι­κή θεα­τρι­κή παρά­στα­ση «Οι συντα­γές της για­γιάς Κανέ­λας» της Καλ­λιό­πης Γιαν­νά­κου. Ένα παρα­μύ­θι με ηθι­κά διδάγ­μα­τα για όλα τα παι­διά. Παλα­τά­κι, 8 μ.μ.
  • Δευ­τέ­ρα 11/9 Συναυ­λία «Μου­σι­κές Δια­δρο­μές» από τη Χορω­δία του Πολι­τι­στι­κού Κέντρου Εργα­ζο­μέ­νων του ΟΤΕ Νομού Αττι­κής σε ένα ταξί­δι με αγα­πη­μέ­να τρα­γού­δια των Χατζι­δά­κι, Θεο­δω­ρά­κη, Σαβ­βό­που­λου, Ξαρ­χά­κου, Λεο­ντή, Γκά­τσου κλπ. Ανοι­κτό Θέα­τρο, 8 μ.μ.
  • Πέμ­πτη 14/9 Θεα­τρι­κή παρά­στα­ση «Ματω­μέ­νος Γάμος» του Φ. Γ. Λόρ­κα από τη θεα­τρι­κή ομά­δα του Δήμου Κορυ­δαλ­λού. Ανοι­κτό Θέα­τρο, 8.30 μ. μ.
  • Σάβ­βα­το 16/9 Ηπει­ρώ­τι­κο πανη­γύ­ρι με το Σύλ­λο­γο Ηπει­ρω­τών Χαϊ­δα­ρί­ου, με παρα­δο­σια­κή μου­σι­κή, εδέ­σμα­τα και πολύ χορό. Πλα­τεία Δημαρ­χεί­ου, 8.30 μ.μ.
  • Κυρια­κή 17/9 Θεα­τρι­κή παρά­στα­ση από την ομά­δα του Δήμου Ιλί­ου στην ξεκαρ­δι­στι­κή κωμω­δία του Δ. Ψαθά «Ο Αφε­λής». Ανοι­κτό Θέα­τρο, 8.30 μ.μ.
  • Δευ­τέ­ρα 18/9 Μου­σι­κή παρά­στα­ση με τίτλο «Αφιέ­ρω­μα στον Μίκη Θεο­δω­ρά­κη» με την διε­θνούς φήμης υψί­φω­νο Σόνια Θεο­δω­ρί­δου, τον αρχι­μου­σι­κό Θεό­δω­ρο Ορφα­νί­δη, την «Orchestra Mobile» και Χορω­δία. Ανοι­κτό Θέα­τρο, 8.30 μ.μ.
  • Τετάρ­τη 20/9 Θεα­τρι­κή παρά­στα­ση από την ομά­δα «Το τρί­το κου­δού­νι» των ΤΕΙ Αθη­νών με το έργο «Ο Πλού­τος» του Αρι­στο­φά­νη. Ανοι­κτό Θέα­τρο, 8.30 μ.μ.
  • Κυρια­κή 24/9 Επε­τεια­κή εκδή­λω­ση για τη Μάχη Χαϊ­δα­ρί­ου — «Καραϊ­σκά­κεια» με τη συνερ­γα­σία του Συλ­λό­γου Θεσ­σα­λών Χαϊ­δα­ρί­ου. Πλ. Δημαρ­χεί­ου, 8.30 μ.μ.
  • Πέμ­πτη 28/9 Συναυ­λία με το νεα­νι­κό συγκρό­τη­μα «Κίτρι­να Ποδή­λα­τα». Πλ. Δημαρ­χεί­ου, 8.30 μ.μ.
Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο