Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αποκαλυπτικές φωτό από τον υπολογιστή του πυρηνάρχη Νίκαιας

Ολο­κλη­ρώ­θη­κε στη δίκη της Χρυ­σής Αυγής η παρου­σί­α­ση απο­κα­λυ­πτι­κού φωτο­γρα­φι­κού υλι­κού από το σκλη­ρό δίσκο του πυρη­νάρ­χη Νίκαιας, Πατέ­λη, όπου φαί­νε­ται ξεκά­θα­ρα η στρα­τιω­τι­κή δομή και εκπαί­δευ­ση της ναζι­στι­κής εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης. Σε αντί­θε­ση με τα λεγό­με­να των υπε­ρα­σπι­στών συνη­γό­ρων των χρυ­σαυ­γι­τών περί όπλων για να παί­ζουν paintball, προ­κύ­πτει ξεκά­θα­ρη εκπαί­δευ­ση με όπλα, σκο­πο­βο­λή, στρα­τιω­τι­κές κατα­σκη­νώ­σεις και εκπαί­δευ­ση αντί­στοι­χη των ειδι­κών δυνά­με­ων του στρατού.

xrrusi augi 3

Η στρα­τιω­τι­κή εκπαί­δευ­ση των ταγ­μά­των εφό­δου της ναζι­στι­κής οργά­νω­σης -«εσείς είστε τα τάγ­μα­τα εφό­δου» έλε­γε ο αρχη­γός Ν. Μιχα­λο­λιά­κος, «η Χρυ­σή Αυγή είναι ένας στρα­τός» ομο­λο­γού­σε φωνά­ζο­ντας ο αρχη­γός- είναι αναμ­φι­σβή­τη­τη. Μάλι­στα ως εκπαι­δευ­τές εμφα­νί­ζο­νται μέλη του «πυρή­να» της Νίκαιας, κατη­γο­ρού­με­νοι στη δίκη. Παντού ο δολο­φό­νος του Παύ­λου Φύσ­σα, Γ. Ρου­πα­κιάς, που όχι μόνο δεν ήταν περα­στι­κός από την οργά­νω­ση όπως έλε­γε ο αρχη­γός Μιχα­λο­λιά­κος, αλλά απο­θα­να­τί­ζε­ται να εκπαι­δεύ­ε­ται, να χρη­σι­μο­ποιεί όπλα και μαχαί­ρια, να χαι­ρε­τά ναζι­στι­κά, να φωτο­γρα­φί­ζε­ται με χρυ­σαυ­γί­τες βου­λευ­τές κ.ά. Σε σχε­τι­κά ψηφί­σμα­τα του πεντα­με­λούς της Νίκαιας «υπο­γρά­φουν» εκτός από τον Πατέ­λη, οι Ρου­πα­κιάς, Καζαν­τζό­γλου και Τσακανίκας.

xrusi augi2

Πιο συγκε­κρι­μέ­να, στα φωτο­γρα­φι­κά ντο­κου­μέ­ντα εμφα­νί­ζο­νται μέλη της Χρυ­σής Αυγής να ακο­λου­θούν εκπαί­δευ­ση παρα­στρα­τιω­τι­κής ομά­δας, με χρη­σι­μο­ποί­η­ση υλι­κών παραλ­λα­γής για να μη γίνο­νται αντι­λη­πτοί από τον εχθρό. Μετέ­χουν στη στρα­τιω­τι­κή κατα­σκή­νω­ση στον ποτα­μό Νέδα. Εκπαι­δεύ­ο­νται ένο­πλα, κινού­νται σε αντί­θε­τη φορά των νερών του ποτα­μού, οργα­νώ­νουν σκο­πιές, χρη­σι­μο­ποιούν καμουφλάζ.

xrusi augi 4

Υπάρ­χουν ακό­μα φωτο­γρα­φί­ες σε νυχτε­ρι­νή επι­φυ­λα­κή, πεζο­πο­ρία, «έρπινγκ», κάλυ­ψη από τον εχθρό με όπλα, σε νυχτε­ρι­νή εκπαί­δευ­ση και δια­βί­ω­ση. Φωτο­γρα­φί­ες με εκπαι­δεύ­σεις σε πολε­μι­κές τέχνες, με πυρο­βό­λα, παρα­τά­ξεις και παρε­λά­σεις στις πλα­τεί­ες της Νίκαιας, ναζι­στι­κές τελε­τουρ­γί­ες (ορκω­μο­σία με αναμ­μέ­νους πυρ­σούς, ύμνοι και ναζι­στι­κοί χαι­ρε­τι­σμοί), με σβά­στι­κες, με σημαί­ες των ναζι­στι­κών SS, κέλ­τι­κους σταυ­ρούς, μοτο­πο­ρεί­ες, με στρα­τιω­τι­κές στο­λές, παντε­λό­νια παραλ­λα­γής, φουλ φέις, αλε­ξί­σφαι­ρα. Εκπαί­δευ­ση στα γρα­φεία τους με μαχαί­ρια και όπλα…

xrusi augi 5

 

xrusi augi 6

xrusi augi1

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο