Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δίωξη για ομαδικό βιασμό στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού

Στην άσκη­ση ποι­νι­κής δίω­ξης για το αδί­κη­μα του ομα­δι­κού βια­σμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) σε βάρος του 27χρονου Πορ­το­γά­λου αμυ­ντι­κού, Ρού­μπεν Σεμέ­δο, προ­χώ­ρη­σε η εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών Αθηνών.

Ακό­μη εκδό­θη­κε ένταλ­μα σύλ­λη­ψης για τον 40χρονο Νιγη­ρια­νό που καταγ­γέλ­θη­κε επί­σης για το ίδιο αδίκημα.

Ο ποδο­σφαι­ρι­στής του Ολυ­μπια­κού Ρού­μπεν Σεμέ­δο, συνε­λή­φθη μετά την καταγ­γε­λία για βια­σμό που έκα­νε στην αστυ­νο­μία 17χρονη μαζί με τη μητέ­ρα της.

Σύμ­φω­να με την καταγ­γε­λία μαζί με έναν 40χρονο Νιγη­ρια­νό, που εμφα­νί­σθη­κε ως μάνα­τζέρ του, ο Σεμέ­δο την παρέ­συ­ρε στο σπί­τι του όπου τη βία­σαν. Το περι­στα­τι­κό συνέ­βη τα ξημε­ρώ­μα­τα της 28ης Αυγού­στου, όταν συνα­ντή­θη­κε με τον γνω­στό ποδο­σφαι­ρι­στή σε κλαμπ στον Ωρω­πό. Μετά τη δια­σκέ­δα­ση, ο Σεμέ­δο πήρε την κοπέ­λα με το αυτο­κί­νη­τό του και τη μετέ­φε­ρε στο σπί­τι του στη Γλυ­φά­δα, όπου και τη βίασαν.

Η 17χρονη εξι­στό­ρη­σε όσα της είχαν συμ­βεί στη μητέ­ρα της, όταν επέ­στρε­ψε στο σπί­τι και από κοι­νού κατήγ­γει­λαν τον διε­θνή με την εθνι­κή Πορ­το­γα­λί­ας ποδο­σφαι­ρι­στή στο αστυ­νο­μι­κό τμή­μα του Βύρω­να, αλλά και τον δεύ­τε­ρο κατη­γο­ρού­με­νο. Ακο­λού­θως, την υπό­θε­ση ανέ­λα­βε το τμή­μα Προ­στα­σί­ας Ανη­λί­κων της Ασφά­λειας Αττι­κής, που προ­χώ­ρη­σε στη σύλ­λη­ψη του.

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο