Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δασκάλα της σχολής Αδωνη Γεωργιάδη ταύτισε την «Ελληνική Αγωγή» με τη ναζιστική αγωγή: Οι μόνοι Άριοι είναι οι Ελληνες!!!

«Ο Άριος, είναι ο Έλλη­νας, άσχε­τα αν έχουν κλέ­ψει τα σύμ­βο­λα και οικειο­ποιού­νται την Αρία φυλή και κάποιοι άλλοι» σύμ­φω­να με την κ. Βασι­λεία Στερ­γιο­πού­λου, διδά­σκου­σα στην σχο­λή Ελλη­νι­κή Αγω­γή (ή μήπως ναζι­στι­κή;) του Άδω­νι Γεωργιάδη.

Η θρη­σκειο­λό­γος Βασι­λεία Στερ­γιο­πού­λου, όπως μπο­ρεί κανείς να ακού­σει στο παρα­κά­τω βίντεο, η κυρία Στερ­γιο­πού­λου ανα­φέ­ρε­ται στον πρω­τάν­θρω­πο που γεν­νή­θη­κε πριν από 13 εκα­τομ­μύ­ρια χρό­νια, ο οποί­ος πρό­κει­ται για εκπρό­σω­πο της Αρί­ας φυλής. Όπως τονί­ζει δεν υπάρ­χει άλλη αρία φυλή, ούτε ινδο­ευ­ρω­παϊ­κή φυλή…

Όπως υπο­στη­ρί­ζει τις ιδέ­ες και τα σύμ­βο­λα μας τα έκλε­ψαν κάποιοι, χωρίς όμως να τους κατονομάζει…

Η ανα­φο­ρά της προ­κά­λε­σε ποι­κί­λες αντι­δρά­σεις και ο Άδω­νις Γεωρ­γιά­δης και παρό­λα αυτό ο αντι­πρό­ε­δρος της ΝΔ την κάλυ­ψε λέγο­ντας ότι πρό­κει­ται για προ­σω­πι­κές από­ψεις επί ενός θέμα­τος που «ερί­ναι αντι­κεί­με­νο επιστημονικ΄ςη διαμάχης»!!!

adonis

Με την έντα­ση των αντι­δρά­σε­ων και προ­φα­νώς και άνω­θεν παρέμ­βα­ση ο Άδω­νι­ις Γεωρ­γιά­δης ανα­γκά­στη­κε να ανα­κοι­νώ­ση δια­κο­πή συνερ­γα­σί­ας με την εν λόγω δασκά­λα; «Η συνερ­γα­σία με την κα Στερ­γιό­που­λου διε­κο­πη, κατό­πιν δικής μου αποφάσεως».

 Βέβαια, δεν έχου­με καμία αμφι­βο­λία για το τι από­ψεις καλ­λιερ­γού­νται στη σχο­λή του κ. Γεωργιάδη

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο