Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δεν θα παραστεί ο Στεφανής στην άθλια εκδήλωση μίσους στο Βίτσι; — Θα εκπροσωπηθεί η ΝΔ

Ανέ­κρου­σε πρύ­μνα η κυβέρ­νη­ση, ως φαί­νε­ται, σχε­τι­κά με την παρου­σία του υφυ­πουρ­γού Άμυ­νας Αλκι­βιά­δη Στε­φα­νή στην άθλια, αντι­κομ­μου­νι­στι­κή εκδή­λω­ση της Ένω­σης Απο­στρά­των Αξιω­μα­τι­κών Στρα­τού (ΕΑΑΣ) στο Γράμ­μο και το Βίτσι.

Σε συνέ­ντευ­ξη του στον τοπι­κό ραδιο­φω­νι­κό σταθ­μό Antennes 93.6, ο πρό­ε­δρος της ΝΟΔΕ (νυν ΔΕΕΠ) της ΝΔ Καστο­ριάς Βασί­λης Βελ­λί­δης σημεί­ω­σε πως ο κ. Στε­φα­νής δεν θα παρα­στεί τελι­κά στην αντι­κομ­μου­νι­στι­κή σύνα­ξη της ΕΑΑΣ. Επί­σης, πρό­σθε­σε πως ο υφυ­πουρ­γός έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί να παρα­βρε­θεί σε εκδή­λω­ση στη Βούρ­μπια­νη Κονί­τσης Ιωαννίνων.

Σημεί­ω­σε παράλ­λη­λα πως η ΝΔ θα εκπρο­σω­πη­θεί, μέσω της ΔΕΕΠ Καστο­ριάς, στην εκδή­λω­ση μίσους της Ένω­σης Απο­στρά­των που θα γίνει στις 30 Αυγούστου.

Αυτό έλει­πε, άλλω­στε, να λεί­πει η ΝΔ από το ακρο­δε­ξιό προσκλητήριο…

Αυτό που δεν εξή­γη­σε, είναι σε τι είδους εκδή­λω­ση θα παρα­στεί τελι­κά ο υφυ­πουρ­γός Στε­φα­νής στη Βούρ­μπια­νη Κονί­τσης. Θυμί­ζου­με ότι, πριν από ένα χρό­νο, εκεί είχε λάβει χώρα αντί­στοι­χη αντι­κομ­μου­νι­στι­κή εκδή­λω­ση για τον… «συμ­μο­ρι­το­πό­λε­μο» με τις ευλο­γί­ες μάλι­στα του τοπι­κού μητροπολίτη.

Η κυβέρ­νη­ση της ΝΔ στο Γράμ­μο και στο Βίτσι: «Ο λύκος κι’ αν εγέρασε…»

ΚΚΕ: Απα­ρά­δε­κτη, άθλια και επι­κίν­δυ­νη η συμ­με­το­χή εκπρο­σώ­που του πρω­θυ­πουρ­γού σε αντι­κομ­μου­νι­στι­κή εκδήλωση

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο