Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δημοτικές εκλογές: Με δύο ψηφοδέλτια η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Δήμο Αθήνας

Τα αδιέ­ξο­δα και οι αντι­φά­σεις της πολι­τι­κής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ όσο και οι αντι­θέ­σεις των δυνά­με­ων που τη συγκρο­τούν έρχο­νται ξανά στην επι­φά­νεια, με αφορ­μή αυτή τη φορά τους δύο συν­δυα­σμούς που πιθα­νό­τα­τα θα κατέ­βουν για το δήμο της Αθήνας.

Την Τρί­τη, σε συνέ­ντευ­ξη Τύπου ανα­κοι­νώ­θη­κε ο συν­δυα­σμός — στη­ρί­ζε­ται από το ΝΑΡ και το ΕΕΚ — με τον τίτλο «Αντι­κα­πι­τα­λι­στι­κή ανα­τρο­πή στην Αθή­να / Ανταρ­σία σε κυβέρ­νη­ση, ΕΕ, κεφά­λαιο», με επι­κε­φα­λής τετρα­με­λή επι­τρο­πή που απο­τε­λεί­ται από τους Μ. Ρίζο, Ντί­να Ρέπ­πα, Κατε­ρί­να Μάτσα και Αννα Μπαρ­δά­νη. Στη δια­κή­ρυ­ξή της η κίνη­ση αφή­νει αιχ­μές προς την πλευ­ρά του ΣΕΚ για μονο­με­ρή χρή­ση του τίτλου του υπάρ­χο­ντος δημο­τι­κού συν­δυα­σμού «Ανταρ­σία στις γει­το­νιές της Αθή­νας» και για ανα­κή­ρυ­ξη του υπο­ψή­φιου δημάρ­χου (του Π. Κων­στα­ντί­νου) με δια­δι­κα­σί­ες «ξένες» προς τις αρχές της κίνησης.

Από την άλλη, η «Ανταρ­σία στις γει­το­νιές της Αθή­νας», από την πλευ­ρά της, ανα­κοί­νω­σε χθες τους πρώ­τους 57 υπο­ψη­φί­ους της.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο