Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δημοτικές εκλογές: Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ σε Πελοπόννησο και Δυτική Μακεδονία

Δημο­τι­κές εκλο­γές: Συνε­χί­ζε­ται η δια­δι­κα­σία παρου­σί­α­σης των υπο­ψη­φί­ων δημάρ­χων με τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση σε περι­φέ­ρειες και νομούς της χώρας

Πελοπόννησος

Για την Περι­φέ­ρεια Πελο­πον­νή­σου υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης θα είναι ο Νίκος Γόντι­κας, 62 ετών, εφο­ρια­κός, μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής Πελο­πον­νή­σου του ΚΚΕ, περι­φε­ρεια­κός σύμ­βου­λος από το 2011.

Για το Δήμο Καλα­μά­τας υπο­ψή­φιος θα είναι ο Δημή­τρης Οικο­νο­μά­κος, 38 ετών, αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νος, μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής Πελο­πον­νή­σου του ΚΚΕ, μέλος πολι­τι­στι­κών και αθλη­τι­κών συλ­λό­γων, μέλος του ΔΣ συλ­λό­γου γονέ­ων 4ου δημο­τι­κού σχο­λεί­ου, δημο­τι­κός σύμβουλος.

Για το δήμο Σπάρ­της υπο­ψή­φιος θα είναι ο Αλέ­κος Βου­νά­σης, 64 ετών, για­τρός ακτι­νο­δια­γνώ­στης, διευ­θυ­ντής ακτι­νο­λο­γι­κού εργα­στη­ριού της νοση­λευ­τι­κής μονά­δας Σπάρ­της του Γενι­κού Νοσο­κο­μεί­ου Λακω­νί­ας, αντι­πρό­ε­δρος για­τρών ΕΣΥ Λακω­νί­ας, μέλος του ΔΣ του Ιατρι­κού Συλ­λό­γου Σπάρ­της, δημο­τι­κός σύμβουλος.

Για το Δήμο της Τρί­πο­λης υπο­ψή­φιος θα είναι ο Βαγ­γέ­λης Γούρ­γα­ρης, 70 ετών, συντα­ξιού­χος εργα­ζό­με­νος της ΔΕΗ, περι­φε­ρεια­κός σύμ­βου­λος από το 2011

Για το Δήμο του Ναυ­πλιέ­ων υπο­ψή­φιος θα είναι Κώστας Γκό­νης, 64 ετών, συντα­ξιού­χος πολι­τι­κός μηχα­νι­κός, μέλος του ΔΣ του ΤΕΕ Πελοποννήσου.

Για το Δήμο Κοριν­θί­ων υπο­ψή­φια θα είναι η Παρα­σκευή (Βιβή) Τζέ­κου, 38 ετών, μηχα­νι­κός Η/Υ, μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Κοριν­θί­ας του ΚΚΕ.

Δυτική Μακεδονία

Υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης ο Θανά­σης Χαστάς, 33 χρό­νων, Γραμ­μα­τέ­ας της ΕΠ Δυτι­κής Μακε­δο­νί­ας του ΚΚΕ και δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Γρε­βε­νών από το 2014. Από­φοι­τος του Τμή­μα­τος Αγρο­νό­μων και Τοπο­γρά­φων Μηχα­νι­κών ΑΠΘ. Υπήρ­ξε μέλος του Γρα­φεί­ου του ΚΣ της ΚΝΕ (2010–2016).

Οι υπο­ψή­φιοι δήμαρ­χοι ανά Περι­φε­ρεια­κή Ενό­τη­τα Δυτ. Μακεδονίας:

ΠΕ Κοζά­νης:

Κοζά­νη: Νώντας Στολτίδης

Εορ­δαία: Αντω­νία Χόλ­μπα — Τζιφρή

Βοΐο: Μιχά­λης Καραμπατζιάς

Σέρ­βια — Βελ­βε­ντό: Νίκος Γεωργακόπουλος

ΠΕ Φλώ­ρι­νας:

Φλώ­ρι­να: Ευθυ­μία (Μιμί­κα) Ναλπαντίδου

Αμύ­νταιο: Κυριά­κος Ελευθεριάδης

Πρέ­σπες: Γιώρ­γος Ιωαννόπουλος

ΠΕ Καστο­ριάς:

Καστο­ριά: Βασι­λι­κή Χαραμοπούλου

Αργος Ορε­στι­κό: Αννέ­τα Γραμμένου

Νεστό­ριο: Γιώρ­γος Τίγκας

ΠΕ Γρε­βε­νών:

Γρε­βε­νά: Πανα­γιώ­τα Ντάγκα

Δεσκά­τη: Δημή­τρης Γαλάνης

Αυτοί είναι οι υπο­ψή­φιοι του ΚΚΕ στους Δήμους Αθή­νας, Πει­ραιά και Περι­φέ­ρεια Αττικής

Οι επι­κε­φα­λής υπο­ψή­φιοι της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης στο Δήμο Θεσ­σα­λο­νί­κης και στην Περι­φέ­ρεια Κεντρι­κής Μακεδονίας

Οι υπο­ψή­φιοι του ΚΚΕ σε Στε­ρεά, Εύβοια, Δυτι­κή Ελλά­δα και Ιόνιο

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο