Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δημοτικές εκλογές 2019: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Περιφέρεια Σερρών

Τους υπο­ψή­φιους δημάρ­χους που στη­ρί­ζει το ΚΚΕ στην Περι­φέ­ρεια Σερ­ρών με το ψηφο­δέλ­τιο της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης», παρου­σί­α­σε σε συνέ­ντευ­ξη Τύπου η Τομε­α­κή Επι­τρο­πή Σερ­ρών. Πιο συγκεκριμένα:

Για τον δήμο Σερρών

Φαρ­μά­κης Παύ­λος: Του Δημη­τρί­ου και της Μαρί­ας. Γεν­νή­θη­κε το 1981 στις Σέρ­ρες, όπου και κατοι­κεί. Είναι παντρε­μέ­νος. Απο­φοί­τη­σε στο 3ο Γενι­κό Λύκειο Σερ­ρών το 1999 και από τότε εργά­ζε­ται στο κρε­ο­πω­λείο του πατέ­ρα του, όπου και το ανέ­λα­βε το 2000.

Είναι μέλος του Σωμα­τεί­ου Κρε­ο­πω­λών Νομού Σερ­ρών από το 2002. Από το 2004 είναι μέλος της διοί­κη­σης του Σωμα­τεί­ου με το χρί­σμα του γραμ­μα­τέα και εκλεγ­μέ­νος στη διοί­κη­ση της Ομο­σπον­δί­ας ΕΒΕ Σερ­ρών. Το 2011 έως και σήμε­ρα είναι εκλεγ­μέ­νος στην Πανελ­λα­δι­κή Ομο­σπον­δία των Κρε­ο­πω­λών. Είναι μέλος του ΑΣ Παν­σερ­ραϊ­κός. Από μαθη­τι­κή ηλι­κία είναι μέλος της ΚΝΕ και λίγο αργό­τε­ρα μέλος και στέ­λε­χος του ΚΚΕ έως και σήμερα.

Για τον δήμο Βισαλτίας

Λάγιος Γερά­σι­μος (Μάκης): Είναι 41 χρο­νών. Γεν­νή­θη­κε στο Αγρί­νιο. Από­φοι­τος του Τμή­μα­τος Χημεί­ας Παν/μίου Πατρών και κάτο­χος μετα­πτυ­χια­κού στην «Εφαρ­μο­σμέ­νη Βιο­χη­μεία — Βιο­τε­χνο­λο­γία». Εργά­ζε­ται ως καθη­γη­τής Δευ­τε­ρο­βάθ­μιας Εκπαί­δευ­σης στο Ενιαίο Ειδι­κό Επαγ­γελ­μα­τι­κό Γυμνά­σιο — Λύκειο Σερ­ρών. Είναι μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Σερ­ρών του ΚΚΕ και μέλος του Νομαρ­χια­κού Τμή­μα­τος της ΑΔΕΔΥ Σερ­ρών. Είναι αθλη­τής ΑμεΑ του Παν­σερ­ραϊ­κού ΓΣ.

Για τον δήμο Αμφίπολης

Άντσιου Άννα: Γεν­νή­θη­κε στην Κρη­νί­δα Σερ­ρών το 1965. Φοί­τη­σε στη Σχο­λή Επαγ­γελ­μά­των Υγεί­ας και Πρόνοιας(ΣΕΥΠ) του ΤΕΙ Θεσ­σα­λο­νί­κης. Ήταν ενερ­γό μέλος του σπου­δα­στι­κού κινή­μα­τος και μέλος το ΔΣ του Συλ­λό­γου της σχο­λής της. Εργά­στη­κε για 10 χρό­νια στο «Θεα­γέ­νειο» Θεσ­σα­λο­νί­κης ως νοση­λεύ­τρια Τεχνι­κής Εκπαί­δευ­σης και στη συνέ­χεια από το 1997 εργά­ζε­ται στο Κέντρο Υγεί­ας Ροδο­λί­βους. Ήταν για 2 περιό­δους (2 τριε­τί­ες) εκλεγ­μέ­νο μέλος του ΔΣ του Συλ­λό­γου Εργα­ζο­μέ­νων Κέντρων Υγεί­ας του Νομού Σερ­ρών. Στις δημο­τι­κές εκλο­γές του 2014 εκλέ­χτη­κε δημο­τι­κή σύμ­βου­λος ως επι­κε­φα­λής του ψηφο­δελ­τί­ου της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης». Είναι παντρε­μέ­νη με τον Σιρ­λαν­τζή Γιάν­νη, κατοι­κεί στο Ροδο­λί­βος κι έχει δύο παιδιά.

Για τον δήμο Ν. Ζίχνης

Στε­φα­νό­που­λος Ιωάν­νης, του Στε­φά­νου και της Χρυ­σού­λας: Γεν­νη­μέ­νος το 1956 στο Δρα­βή­σκο Σερ­ρών. Παντρε­μέ­νος με 2 παι­διά. Τελεί­ω­σε το 6τάξιο Γυμνά­σιο της Ν. Ζίχνης. Μετά την εκπλή­ρω­ση της στρα­τιω­τι­κής θητεί­ας εργά­στη­κε στην NAPC (Εται­ρεία Πετρε­λαί­ου Βορεί­ου Αιγαί­ου) στην Καβά­λα για 20 χρό­νια. Από το 1999 μέχρι σήμε­ρα εργά­ζε­ται στο Φυσι­κό Αέριο (ΔΕΠΑ — ΔΕΣΦΑ) μέσω εργο­λα­βι­κών εται­ρειών, στις εγκα­τα­στά­σεις του Μετρη­τι­κού Σταθ­μού Σιδη­ρο­κά­στρου ως χει­ρι­στής Αίθου­σας Ελέγ­χου (CONTROLROOM).

Όλο αυτό το διά­στη­μα ανέ­πτυ­ξε πλού­σια συν­δι­κα­λι­στι­κή και πολι­τι­στι­κή δρά­ση είτε ως μέλος των ΔΣ, είτε ως απλό μέλος των σωμα­τεί­ων του χώρου της Ενέρ­γειας. Επί­σης, είναι μέλος Πολι­τι­στι­κών και Αθλη­τι­κών Συλ­λό­γων στην περιο­χή του Δρα­βί­σκου. Για χρό­νια ήταν επι­κε­φα­λής με το ΠΑΜΕ στον Ν. Σερ­ρών, καθώς υπήρ­ξε μέλος του ΔΣ του ΕΚ Σερ­ρών. Επί­σης, είναι αντι­πρό­ε­δρος στο Κλα­δι­κό Σωμα­τείο Ενέρ­γειας Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας, Γραμ­μα­τέ­ας στον Σύν­δε­σμο Προ­πο­νη­τών Ποδο­σφαί­ρου Ν. Σερ­ρών, μέλος του ΔΣ της ΠΕΠΠ (Πανελ­λή­νια Ένω­ση Προ­πο­νη­τών Ποδοσφαίρου).

Για τον δήμο Εμ. Παππά

Μαν­δά­νας Αργύ­ριος του Ζήση. Γεν­νή­θη­κε στο Χρυ­σό Σερ­ρών το 1954. Είναι παντρε­μέ­νος και έχει δύο παι­διά. Σπού­δα­σε Γεω­λο­γία στην Μπο­λό­νια της Ιτα­λί­ας. Ασκεί ελεύ­θε­ρο επάγ­γελ­μα. Ήταν υπο­ψή­φιος πρό­ε­δρος και σύμ­βου­λος Χρυ­σού. Ήταν υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος δήμου Ε. Παπ­πά και υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Ν. Σερ­ρών με το ΚΚΕ. Έδρα­σε συν­δι­κα­λι­στι­κά με τον Σύλ­λο­γο Ελλή­νων Γεω­λό­γων (ΣΕΓ) και στο Γεω­τε­χνι­κό Επι­με­λη­τή­ριο Ελλά­δος (ΓΕΩΤΕΕ). Δρα­στη­ριο­ποι­ή­θη­κε για πολ­λά χρό­νια στο αγρο­τι­κό κίνημα.

Για τον δήμο Ηράκλειας

Χατζί­δου Δέσποι­να: Γεν­νή­θη­κε και ζει στην Κοί­μη­ση Σερ­ρών. Είναι 61 χρο­νών, άνερ­γη και για χρό­νια εργα­ζό­με­νη εμπο­ρο­ϋ­πάλ­λη­λος σε σού­περ μάρ­κετ. Ενερ­γό μέλος του Πολι­τι­στι­κού Συλ­λό­γου Κοί­μη­σης και μέλος του Συλ­λό­γου Γυναι­κών Ν. Σερ­ρών. Έχει τελειώ­σει το ΤΕΙ Ηρα­κλεί­ου Κρή­της στο τμή­μα Γραμ­μα­τέ­ων. Είναι εκλεγ­μέ­νη με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» στον δήμο Ηράκλειας.

Για τον δήμο Σιντικής

Ιωαν­νί­δου Μαρία: Είναι 31 χρο­νών παντρε­μέ­νη με ένα παι­δί. Κατά­γε­ται από την Τυρο­λόη Σερ­ρών. Είναι από­φοι­τη του Δημο­κρί­τειου Πανε­πι­στη­μί­ου στην Κομο­τη­νή στο τμή­μα Ιστο­ρί­ας και Εθνο­λο­γί­ας. Φοι­τή­τρια μετα­πτυ­χια­κού εκπαί­δευ­σης ενη­λί­κων. Εργά­ζε­ται ως εκπαι­δευ­τι­κός στην ιδιω­τι­κή εκπαί­δευ­ση και είναι μέλος της Επι­τρο­πής Αγώ­να Ανα­πλη­ρω­τών Εκπαι­δευ­τι­κών. Εργά­στη­κε ως εμπο­ρο­ϋ­πάλ­λη­λος και είναι μέλος του Σωμα­τεί­ου Εμπο­ρο­ϋ­παλ­λή­λων Ν. Σερ­ρών. Είναι μέλος του Πολι­τι­στι­κού Συλ­λό­γου Τυρο­λό­ης και στέ­λε­χος του ΚΚΕ.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο