Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δημοτικές εκλογές 2019: Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του ΚΚΕ  στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας

Δημο­τι­κές εκλο­γές 2019: Η Περι­φε­ρεια­κή Οργά­νω­ση Δυτι­κής Αθή­νας της ΚΟΑ του ΚΚΕ ανα­κοι­νώ­νει τους υπο­ψή­φιους Δημάρ­χους με τα ψηφο­δέλ­τια της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης», που στη­ρί­ζει το ΚΚΕ στους Δήμους της Δυτι­κής Αθήνας:

Στο Περι­στέ­ρι: Ο Γιώρ­γος Σιδέ­ρης, 36 χρό­νων. Γεν­νή­θη­κε και μεγά­λω­σε στο Περι­στέ­ρι. Ειδι­κευό­με­νος για­τρός στο Αττι­κό νοσο­κο­μείο, ΩΡΛ — χει­ρουρ­γι­κής κεφα­λής — τρα­χή­λου. Αντι­πρό­ε­δρος του Σωμα­τεί­ου Εργα­ζο­μέ­νων στο Αττι­κό Νοσο­κο­μείο, μέλος του ΔΣ της Ένω­σης Ιατρών Νοσο­κο­μεί­ων Αθή­νας — Πει­ραιά και μέλος του Ιατρι­κού Συλ­λό­γου Αθη­νών. Μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής της Κομ­μα­τι­κής Οργά­νω­σης Αττικής.

Στο Αιγά­λεω: Η Βιβή Δάγκα, 37 χρο­νών. Κοι­νω­νι­κή λει­τουρ­γός. Γεν­νή­θη­κε και μεγά­λω­σε στο Αιγά­λεω. Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύ­θυ­νη του Τμή­μα­τος της ΚΕ για την Ισο­τι­μία των Γυναι­κών. Δημο­τι­κή Σύμ­βου­λος Αιγά­λεω με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση». Μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ.

Στη Αγία Βαρ­βά­ρα: Η Ελέ­νη Καρα­νά­σιου, 39 χρο­νών. Γεν­νή­θη­κε και μεγά­λω­σε στην Αγ. Βαρ­βά­ρα. Εκλεγ­μέ­νη Δημο­τι­κή Σύμ­βου­λος στην Αγ. Βαρ­βά­ρα. Εργα­ζό­με­νη στις Κτι­ρια­κές Υπο­δο­μές ΑΕ (πρώ­ην ΟΣΚ), εκλεγ­μέ­νη στο ΔΣ του Σωμα­τεί­ου Εργα­ζο­μέ­νων και στο Σύλ­λο­γο Γονέ­ων 6ου Δημο­τι­κού Σχο­λεί­ου Αγί­ας Βαρβάρας.

Στο Ίλιον: Ο Νίκος Στα­μα­τό­που­λος, 35 χρο­νών. Γεν­νή­θη­κε και μεγά­λω­σε στο Ίλιον. Πτυ­χιού­χος Πλη­ρο­φο­ρι­κής Πανε­πι­στη­μί­ου Πει­ραιά, μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής της ΚΟ Αττικής.

Στους Αγί­ους Αναρ­γύ­ρους — Καμα­τε­ρό: Ο Θοδω­ρής Σκο­λα­ρί­κος, 41 χρο­νών. Οικο­νο­μο­λό­γος. Γεν­νή­θη­κε και μεγά­λω­σε στους Αγ. Αναρ­γύ­ρους και είναι Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Αγί­ων Αναρ­γύ­ρων — Καμα­τε­ρού με τη «Λαϊ­κή Συσπείρωση».

Στις Αχαρ­νές: Ο Βασί­λης Τοπαλ­λια­νί­δης, 56 χρό­νων. Πνευ­μο­νο­λό­γος, επί 16 χρό­νια Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Αχαρ­νών. Μέλος του ΔΣ του Πανελ­λή­νιου Συλ­λό­γου Πρω­το­βάθ­μιας Φρο­ντί­δας Υγείας.

Στη Φυλή: Ο Νίκος Ζαπά­ντης, 56 χρό­νων. Εκπαι­δευ­τι­κός. Μέλος ΔΣ Πρω­το­βάθ­μιας Εκπαί­δευ­σης Άνω Λιο­σί­ων — Ζεφυ­ρί­ου — Φυλής, της Εξε­λεγ­κτι­κής Επι­τρο­πής της ΔΟΕ και μέλος της Επι­τρο­πής Πιστο­ποί­η­σης της ΑΔΕΔΥ.

Όπως είναι ήδη γνω­στό, εκ νέου υπο­ψή­φιοι είναι οι νυν Δήμαρ­χοι στους Δήμους Χαϊ­δα­ρί­ου και Πετρού­πο­λης. Ο Μιχά­λης Σελέ­κος στο Δήμο Χαϊ­δα­ρί­ου και ο Βαγ­γέ­λης Σίμος στο Δήμο Πετρούπολης.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο