Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δημοτικές εκλογές 2019: Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ σε όλους τους Δήμους της Αττικής

Η Επι­τρο­πή Περιο­χής της Κομ­μα­τι­κής Οργά­νω­σης Αττι­κής του ΚΚΕ έδω­σε στη δημο­σιό­τη­τα τους υπο­ψη­φί­ους δημάρ­χους των συν­δυα­σμών της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» στην Αττι­κή, που στη­ρί­ζει το ΚΚΕ.

Πρό­κει­ται για δοκι­μα­σμέ­νους αγω­νι­στές του εργα­τι­κού και λαϊ­κού κινή­μα­τος. Πρω­το­πό­ροι αγω­νι­στές σε όλα τα μέτω­πα του αγώ­να, στους τόπους δου­λειάς, στους εργα­τι­κούς κλά­δους του ιδιω­τι­κού και του δημό­σιου τομέα, στους αγώ­νες των αυτο­α­πα­σχο­λου­μέ­νων, στον τομέα των επι­στη­μών. Δρα­στή­ριοι στην υπε­ρά­σπι­ση των εργα­τι­κών και λαϊ­κών συμ­φε­ρό­ντων ως περι­φε­ρεια­κοί και δημο­τι­κοί σύμβουλοι.

Από τους υπο­ψή­φιους δημάρ­χους 13 είναι γυναί­κες. Επί­σης πάνω από το 50% των υπο­ψη­φί­ων είναι κάτω από 50 χρονών.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται πως έχει ήδη ανα­κοι­νω­θεί ότι υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης Αττι­κής είναι ο Γιάν­νης Πρω­τού­λης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Περι­φε­ρεια­κός Σύμβουλος.

Οι υπο­ψή­φιοι δήμαρ­χοι για τους δήμους της Αττι­κής είναι:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Αθη­ναί­ων: Νίκος Σοφια­νός, 53 χρο­νών, Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Αθή­νας από το 2010. Μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Υπήρ­ξε Γραμ­μα­τέ­ας του ΚΣ της ΚΝΕ (1991–2001).

Βύρω­να: Ευάγ­γε­λος Γεί­το­νας, ετών 32, γυμνα­στής, από­φοι­τος του ΤΕΦΑΑ. Δημο­τι­κός σύμ­βου­λος. Διε­τέ­λε­σε μέλος του ΔΣ του σωμα­τεί­ου γυμνα­στών προ­πο­νη­τών Αττι­κής. Μέλος του Τμή­μα­τος Φ.Α. και Αθλη­τι­σμού της ΚΕ.

Γαλα­τσί­ου: Γρη­γό­ρης Χαρα­λα­μπί­δης, ετών 57, εκτε­λω­νι­στής, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος, μέλος της Ένω­σης Επαγ­γελ­μα­το­βιο­τε­χνών Γαλατσίου.

Δάφ­νης — Υμητ­τού: Ναυ­σι­κά Κηπου­ρού-Τόλια, ετών 61. Δημο­τι­κή σύμ­βου­λος από το 2014. Επί σει­ρά ετών μέλος ΔΣ της Ομο­σπον­δί­ας των εργα­ζο­μέ­νων στα πετρε­λαιοει­δή, χημι­κά και φυσι­κό αέριο.

Ζωγρά­φου: Ανδρέ­ας Καρα­βί­δας, ετών 42, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος από το 2010. Μέλος του Κεντρι­κού Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου του Πανελ­λή­νιου Συλ­λό­γου Φυσι­κο­θε­ρα­πευ­τών. Μέλος της Τ.Ε. Ανα­το­λι­κών Συνοι­κιών του ΚΚΕ.

Ηλιού­πο­λης: Τασία Τσα­τσού­λη, ετών 57. Δημο­τι­κή σύμ­βου­λος του Δήμου Ηλιού­πο­λης από το 2010. Μέλος της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής του ΚΚΕ και υπεύ­θυ­νη της Δια­τμη­μα­τι­κής Επι­τρο­πής του Κόμ­μα­τος για την τοπι­κή διοίκηση.

Και­σα­ρια­νής: Ηλί­ας Στα­μέ­λος, ετών 61. Δήμαρ­χος Και­σα­ρια­νής από το 2015 και από το 2010 δημο­τι­κός σύμ­βου­λος. Διε­τέ­λε­σε αντι­πρό­ε­δρος στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και πρό­ε­δρος του Κλα­δι­κού Συν­δι­κά­του Ενέργειας.

Ν. Φιλα­δέλ­φειας — Ν. Χαλ­κη­δό­νας: Νίκος Σερε­τά­κης, ετών 50. Σπού­δα­σε στο Γεω­πο­νι­κό Πανε­πι­στή­μιο Αθη­νών. Μέλος του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου Σκα­κι­στι­κού Ομί­λου Ν. Φιλα­δέλ­φειας από την ίδρυ­σή του μέχρι σήμε­ρα. Υπήρ­ξε μέλος του ΔΣ της Ελλη­νι­κής Σκα­κι­στι­κής Ομο­σπον­δί­ας από το 2004 έως το 2016. Συμ­με­τεί­χε δρα­στή­ρια στην Επι­τρο­πή Γονέ­ων Παι­δι­κών Σταθ­μών και τους αγώ­νες που ακύ­ρω­σαν την επι­βο­λή τρο­φεί­ων στο δήμο. Έχει δια­τε­λέ­σει δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Καρ­πε­νη­σί­ου και επι­κε­φα­λής της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» Καρ­πε­νη­σί­ου 2010–2014. Είναι μέλος του Τμή­μα­τος Διε­θνών Σχέ­σε­ων της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής του ΚΚΕ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Αγ. Δημη­τρί­ου: Γιώ­τα Δήμου, ετών 36. Δημο­τι­κή σύμ­βου­λος Δήμου Αγ. Δημη­τρί­ου από το 2010. Μεγά­λω­σε στον Αγ. Δημή­τριο όπου και κατοι­κεί έως σήμε­ρα. Απο­φοί­τη­σε από το Βιο­λο­γι­κό Πάτρας το 2006 και εργά­ζε­ται σε εται­ρεία παρο­χής επι­στη­μο­νι­κών υπη­ρε­σιών προς φαρ­μα­κο­βιο­μη­χα­νί­ες. Μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Νότιου Τομέα της ΚΟΑ του ΚΚΕ. Είναι παντρε­μέ­νη και έχει 2 παιδιά.

Αλί­μου: Κυρια­κή Καμα­ρι­νού, ετών 54, δημο­τι­κή σύμ­βου­λος. Εργά­στη­κε ως δασκά­λα ειδι­κής αγω­γής, στον Άλι­μο και το 2014 συντα­ξιο­δο­τή­θη­κε. Από το 1997 υπήρ­ξε μέλος του ΔΣ και πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου Εκπ/κών Πρω­το­βάθ­μιας Εκπ/σης Αργυ­ρού­πο­λης — Ελλη­νι­κού — Αλί­μου «Ο Θου­κυ­δί­δης», υπήρ­ξε αντι­πρό­σω­πος του Συλ­λό­γου στις Γενι­κές Συνε­λεύ­σεις της Διδα­σκα­λι­κής Ομοσπονδίας.

Γλυ­φά­δας: Αλέ­ξης Στε­φα­νί­δης, ετών 32. Πτυ­χιού­χος ψυχο­λο­γί­ας, μέλος της Επι­τρο­πής Αγώ­να Γλυ­φά­δας. Ήταν υπο­ψή­φιος με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» στις εκλο­γές του 2014. Μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Νότιου Τομέα της ΚΟ Αττι­κής του ΚΚΕ.

Ελλη­νι­κού — Αργυ­ρού­πο­λης: Γιώρ­γος Ιωαν­νί­δης, ετών 55, γεν­νή­θη­κε και μεγά­λω­σε στην Αργυ­ρού­πο­λη, όπου και κατοι­κεί έως σήμε­ρα. Είναι οικο­δό­μος, εργά­ζε­ται σε κατα­σκευα­στι­κή εται­ρεία και είναι μέλος του Συν­δι­κά­του Οικο­δό­μων Αθή­νας. Είναι μέλος του ΔΣ της Ένω­σης Γονέ­ων και Κηδε­μό­νων του Δήμου Ελλη­νι­κού — Αργυ­ρού­πο­λης, εκπρο­σω­πώ­ντας την Αγω­νι­στι­κή Συσπεί­ρω­ση Γονέ­ων. Είναι Γενι­κός Γραμ­μα­τέ­ας του ΔΣ του Αθλη­τι­κού Ομί­λου Νέων Αργυ­ρού­πο­λης. Είναι παντρε­μέ­νος και έχει δυο κόρες.

Καλ­λι­θέ­ας: Γιάν­νης Βακα­λό­που­λος, ετών 52. Έχει μεγα­λώ­σει και κατοι­κεί στην Καλ­λι­θέα. Ήταν υπο­ψή­φιος δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Καλ­λι­θέ­ας με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» στις εκλο­γές του 2014. Εργά­ζε­ται ως μισθω­τός λογι­στής. Έχει δρα­στη­ριο­ποι­η­θεί τα προη­γού­με­να χρό­νια σε ΔΣ συλ­λό­γων γονέ­ων και κηδε­μό­νων. Μετέ­χει ενερ­γά στη Λαϊ­κή Επι­τρο­πή Καλ­λι­θέ­ας και το Σωμα­τείο Ιδιω­τι­κών υπαλ­λή­λων Αθή­νας. Μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής του Νότιου Τομέα της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Μοσχά­του — Ταύ­ρου: Χρι­στί­να Δολια­νί­δη, είναι 24 χρο­νών και εργά­ζε­ται ως εμπο­ρο­ϋ­πάλ­λη­λος. Έχει σπου­δά­σει Πολι­τι­κή Επι­στή­μη και Ιστο­ρία στο Πάντειο Πανε­πι­στή­μιο και είναι μετα­πτυ­χια­κή φοι­τή­τρια στο Πανε­πι­στή­μιο Πει­ραιά. Είναι μέλος της Επι­τρο­πής Αγώ­να Μοσχά­του — Ταύ­ρου και του Συλ­λό­γου Γυναι­κών Μοσχά­του — Ταύ­ρου. Ως φοι­τή­τρια ήταν μέλος του ΔΣ του Φοι­τη­τι­κού Συλ­λό­γου Παντείου.

Νέας Σμύρ­νης: Γιάν­νης Κιου­λά­νης, 59 ετών. Από­φοι­τος της Ιατρι­κής σχο­λής του Πανε­πι­στη­μί­ου Αθη­νών. Για­τρός γαστρε­ντε­ρο­λό­γος μετά την ειδί­κευ­σή του στο Ναυτ. Νοσοκ. Αθη­νών. Δια­τη­ρεί ιατρείο στη Ν. Σμύρ­νη από το 1996. Έχει δια­τε­λέ­σει: Υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Β΄ Αθή­νας στις εκλο­γές του 2015, υπο­ψή­φιος περι­φε­ρεια­κός σύμ­βου­λος στις εκλο­γές του 2014. Είναι αντι­πρό­ε­δρος του ΕΣΥΝ στο παράρ­τη­μα νοτί­ων προ­α­στί­ων. Υπο­ψή­φιος με τη ΔΗΠΑΚ στις εκλο­γές του Ιατρι­κού Συλ­λό­γου Αθη­νών. Μέλος της Επι­τρο­πής Αγώ­να αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νων — ΕΒΕ Ν. Σμύρνης.

Παλαιού Φαλή­ρου: Νίκος Γαρ­δί­κης, 43 χρό­νων, εργα­ζό­με­νος στη Μαρί­να Φλοί­σβου. Αντι­πρό­σω­πος του Συλ­λό­γου Γονέ­ων του 1ου Δημο­τι­κού σχο­λεί­ου στην Ένω­ση Γονέ­ων Π. Φαλή­ρου. Πτυ­χιού­χος του Τμή­μα­τος Επι­στή­μης Φυσι­κής Αγω­γής και Αθλη­τι­σμού του Δημο­κρί­τειου Πανε­πι­στη­μί­ου Θρά­κης. Υπήρ­ξε γενι­κός γραμ­μα­τέ­ας του συλ­λό­γου φοι­τη­τών «Σπύ­ρος Λού­ης» του ΤΕΦΑΑ Κομο­τη­νής (1995–1998), μέλος του Εθνι­κού Συμ­βου­λί­ου της ΕΕΔΥΕ (1999–2001), πρό­ε­δρος του σωμα­τεί­ου Γυμνα­στών — προ­πο­νη­τών Ν. Αττι­κής (2006–2010) και αντι­πρό­ε­δρος του ΔΣ του Παραρ­τή­μα­τος Νοτί­ων Συνοι­κιών του Συν­δι­κά­του Του­ρι­σμού — Επι­σι­τι­σμού, Ξενο­δο­χο­ϋ­παλ­λή­λων Αττι­κής (2015–2018).

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Αγ. Παρα­σκευ­ής: Ανδρέ­ας Γκι­ζιώ­της, 61 ετών, κατοι­κεί στην Αγ. Παρα­σκευή από το 1962. Εκπαι­δευ­τι­κός, εκλεγ­μέ­νος για 4 τετρα­ε­τί­ες δημο­τι­κός σύμ­βου­λος. Αντι­πρό­ε­δρος της Α’ — Γ’ ΕΛΜΕ Β’ Αθή­νας, εκπρό­σω­πος στην Ένω­ση Γονέ­ων και στην Ομο­σπον­δία Γονέ­ων Αττικής.

Αμα­ρου­σί­ου: Θανά­σης Φωτό­που­λος, ετών 52, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος. Πρό­ε­δρος στο Συν­δι­κά­το Τύπου — Χάρ­του και γραμ­μα­τέ­ας στην ομο­σπον­δία του κλά­δου. Μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Βιο­μη­χα­νί­ας της ΚΟ Αττι­κής του ΚΚΕ.

Βρι­λησ­σί­ων: Βασί­λης Βήτ­τος, ετών 62. Δημο­τι­κός σύμ­βου­λος από το 2010 μέχρι και σήμε­ρα. Κατοι­κεί στα Βρι­λήσ­σια. Μέλος του ΔΣ του Πανελ­λη­νί­ου Συλ­λό­γου Συντα­ξιού­χων πρώ­ην ΔΕΚΟ και Τρα­πε­ζών. Πρώ­ην μέλος του ΔΣ του ΕΚΑ (Εργα­τι­κό Κέντρο Αθή­νας). Μέλος της ΤΕ Τηλε­πι­κοι­νω­νιών, Πλη­ρο­φο­ρι­κής, Ταχυδρομείων.

Ν. Ηρα­κλεί­ου: Γιώρ­γος Ζαχά­ρος, ετών 64, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος στο Δήμο Ηρα­κλεί­ου. Είναι μόνι­μος κάτοι­κος Ηρα­κλεί­ου Αττι­κής, παντρε­μέ­νος και έχει δυο παι­διά. Από το 1976 — 1984 διε­τέ­λε­σε μέλος του ΔΣ του οικο­δο­μι­κού σωμα­τεί­ου «Μπε­τόν Αρμέ Αθη­νών». Στη συνέ­χεια υπήρ­ξε ιδρυ­τι­κό μέλος του Σωμα­τεί­ου Οικο­δό­μων Αθή­νας και μέλος της πρώ­της διοί­κη­σης. Είναι στέ­λε­χος της ΠΑΣΕΒΕ, με θητεία στο σωμα­τείο τεντο­ποιών ως μέλος του διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λί­ου και ιδρυ­τι­κό μέλος της Ένω­σης Αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νων και ΕΒΕ Ηρα­κλεί­ου όπου διε­τέ­λε­σε πρό­ε­δρος του διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λί­ου. Σήμε­ρα είναι μέλος της Πανατ­τι­κής Γραμ­μα­τεί­ας της ΠΑΣΕΒΕ.

Κηφι­σιάς — Ν. Ερυ­θραί­ας — Εκά­λης: Αντώ­νης Μήλας. Είναι 31 ετών, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Κηφι­σιάς από τον Ιού­νη του 2016 μέχρι σήμε­ρα. Έχει απο­φοι­τή­σει από το τμή­μα Νοση­λευ­τι­κής του ΤΕΙ Αθή­νας και εργά­ζε­ται ως Νοση­λευ­τής. Υπο­ψή­φιος με τις δυνά­μεις του ΠΑΜΕ στο σωμα­τείο ιδιω­τι­κών κλι­νι­κών Αθή­νας. Έως τον Ιού­νη του 2016 μέλος του ΔΣ του επι­χει­ρη­σια­κού σωμα­τεί­ου στο Κέντρο απο­κα­τά­στα­σης Φιλο­κτή­της του ομί­λου ΙΑΣΩ.

Λυκό­βρυ­σης — Πεύ­κης: Άρης Κυρια­κί­δης, ετών 35, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος στο Δήμο Λυκό­βρυ­σης — Πεύ­κης από το 2010 έως το 2014. Γεν­νή­θη­κε και μεγά­λω­σε στην Πεύ­κη. Είναι πτυ­χιού­χος του τμή­μα­τος Φυσι­κής του Πανε­πι­στη­μί­ου Αθη­νών. Εργά­ζε­ται ως βιο­τέ­χνης παι­δι­κών παπου­τσιών. Μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττι­κής του ΚΚΕ.

Μετα­μόρ­φω­σης: Πανα­γιώ­της Μακρί­δης, ετών 51. Είναι ελεύ­θε­ρος επαγ­γελ­μα­τί­ας, αντι­πρό­ε­δρος του συλ­λό­γου ΕΒΕ Ν. Ιωνί­ας και έχει δια­τε­λέ­σει πρό­ε­δρος συλ­λό­γου γονέ­ων και κηδε­μό­νων του 7ου Δημο­τι­κού – 4ου Γυμνα­σί­ου και 1ου Λυκεί­ου Μετα­μόρ­φω­σης για δέκα συνα­πτά έτη.

Νέας Ιωνί­ας: Κώστας Κατι­μερ­τζό­γλου, ετών 57. Δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Ν. Ιωνί­ας από το Φλε­βά­ρη του 2018. Σπού­δα­σε δάσκα­λος στην Παι­δα­γω­γι­κή Ακα­δη­μία της Ρόδου από την οποία απο­φοί­τη­σε το 1982. Είναι συνο­λι­κά πάνω από 15 χρό­νια μέλος του ΔΣ του Συλ­λό­γου Εκπαι­δευ­τι­κών Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» και πρό­ε­δρός του την τελευ­ταία πεντα­ε­τία. Είναι μέλος της Πανελ­λα­δι­κής Γραμ­μα­τεί­ας του ΠΑΜΕ Εκπαι­δευ­τι­κών, της Πανατ­τι­κής Γραμ­μα­τεί­ας του ΠΑΜΕ.

Παπά­γου — Χολαρ­γού: Αντώ­νης Ρεκλεί­της, 37 χρο­νών, οικο­νο­μο­λό­γος, αντι­πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου Προ­σω­πι­κού στο Εθνι­κό Ίδρυ­μα Ερευ­νών και Αντι­πρό­ε­δρος της Ομο­σπον­δί­ας Εργα­ζο­μέ­νων στα Ερευ­νη­τι­κά Κέντρα (ΠΟΣΕΕΤΙΔ) εκλεγ­μέ­νος με το ΠΑΜΕ. Είναι μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής ΑΕΙ — ΤΕΙ της ΚΟ Αττι­κής του ΚΚΕ. Πτυ­χιού­χος Πανε­πι­στη­μί­ου στη Διοί­κη­ση Επι­χει­ρή­σε­ων με μετα­πτυ­χια­κό στην Οικο­νο­μι­κή και Χρηματοοικονομική.

Πεντέ­λης — Μελισ­σί­ων: Σπύ­ρος Κων­στα­ντάς, ετών 46, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος στο Δήμο Πεντέ­λης. Από­φοι­τος τεχνι­κού επαγ­γελ­μα­τι­κού λυκεί­ου, τομέ­ας υπάλ­λη­λος λογι­στη­ρί­ου. Διοι­κη­τι­κός υπάλ­λη­λος στο Δήμο Αμα­ρου­σί­ου. Πρό­ε­δρος του Συν­δι­κά­του ΟΤΑ Αττι­κής, οργα­νω­τι­κός γραμ­μα­τέ­ας της Εκτε­λε­στι­κής Επι­τρο­πής της ΠΟΕ — ΟΤΑ, μέλος του Διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λί­ου του σωμα­τεί­ου εργα­ζο­μέ­νων Δήμου Αμα­ρου­σί­ου. Μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής ΟΤΑ — Δημό­σιας Διοί­κη­σης της ΚΟ Αττι­κής του ΚΚΕ.

Φιλο­θέ­ης — Ψυχι­κού: Ιωάν­νης Καβα­λά­ρης, ετών 50. Τα τελευ­ταία 8 χρό­νια είναι δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Δήμου Φιλο­θέ­ης — Ψυχι­κού. Είναι φαρ­μα­κο­ποιός και δρα­στη­ριο­ποιεί­ται στο κίνη­μα από τα φοι­τη­τι­κά του χρό­νια. Είναι μέλος Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου του Φαρ­μα­κευ­τι­κού Συλ­λό­γου Αττι­κής καθώς και στο ΔΣ του Πανελ­λη­νί­ου Φαρ­μα­κευ­τι­κού Συλλόγου.

Χαλαν­δρί­ου: Λού­λα Καρα­τζά, ετών 65, δημο­τι­κή σύμ­βου­λος στο Χαλάν­δρι. Γεν­νή­θη­κε στο Χαλάν­δρι όπου κατοι­κεί μέχρι σήμε­ρα. Ιδρυ­τι­κό μέλος πολ­λών συλ­λό­γων στο Χαλάν­δρι, επί 12 χρό­νια στα ΔΣ του Συλ­λό­γου Γονέ­ων. Είναι εκλεγ­μέ­νη στην ΕΕ του ΕΣΥΝ (Εθνι­κό Συμ­βού­λιο κατά των Ναρ­κω­τι­κών). Είναι υπεύ­θυ­νη του Τμή­μα­τος Κατά των Ναρ­κω­τι­κών της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Αγ. Βαρ­βά­ρας: Ελέ­νη Καρα­νά­σιου, 39 χρο­νών. Δημο­τι­κή σύμ­βου­λος στην Αγ. Βαρ­βά­ρα. Γεν­νή­θη­κε και μεγά­λω­σε στην Αγ. Βαρ­βά­ρα. Εργα­ζό­με­νη στις Κτι­ρια­κές Υπο­δο­μές ΑΕ (πρώ­ην ΟΣΚ), εκλεγ­μέ­νη στο ΔΣ του σωμα­τεί­ου εργα­ζο­μέ­νων και στο σύλ­λο­γο γονέ­ων 6ου Δημο­τι­κού σχο­λεί­ου Αγ. Βαρ­βά­ρας. Mέλος της Περι­φε­ρεια­κής Επι­τρο­πής Δυτι­κού Τομέα της ΚΟ Αττι­κής του ΚΚΕ.

Αγ. Αναρ­γύ­ρων — Καμα­τε­ρού: Θοδω­ρής Σκο­λα­ρί­κος, 41 χρο­νών, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Αγ. Αναρ­γύ­ρων — Καμα­τε­ρού. Οικο­νο­μο­λό­γος. Γεν­νή­θη­κε και μεγά­λω­σε στους Αγ. Αναρ­γύ­ρους. Μέλος της Περι­φε­ρεια­κής Επι­τρο­πής Δυτι­κού Τομέα της ΚΟ Αττι­κής του ΚΚΕ.

Αιγά­λεω: Δάγκα Βιβή, ετών 37, κοι­νω­νι­κή λει­τουρ­γός. Δημο­τι­κή σύμ­βου­λος Αιγά­λεω. Γεν­νή­θη­κε και μεγά­λω­σε στο Αιγά­λεω. Μέλος του ΔΣ της Ομο­σπον­δί­ας Γυναι­κών Ελλά­δας. Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύ­θυ­νη του Τμή­μα­τος της ΚΕ για την Ισο­τι­μία των Γυναικών.

Ιλί­ου: Νίκος Στα­μα­τό­που­λος, 35 χρο­νών. Γεν­νή­θη­κε και μεγά­λω­σε στο Ίλιον. Πτυ­χιού­χος Πλη­ρο­φο­ρι­κής Πανε­πι­στη­μί­ου Πει­ραιά, μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής της ΚΟ Αττι­κής του ΚΚΕ.

Περι­στε­ρί­ου: Σιδέ­ρης Γιώρ­γος, 36 χρό­νων. Γεν­νή­θη­κε και μεγά­λω­σε στο Περι­στέ­ρι. Ειδι­κευό­με­νος για­τρός στο Αττι­κό νοσο­κο­μείο, ΩΡΛ — χει­ρουρ­γι­κής κεφα­λής — τρα­χή­λου. Αντι­πρό­ε­δρος του Σωμα­τεί­ου Εργα­ζο­μέ­νων στο Αττι­κό Νοσο­κο­μείο, μέλος του ΔΣ της Ένω­σης Ιατρών Νοσο­κο­μεί­ων Αθή­νας — Πει­ραιά και μέλος του Ιατρι­κού Συλ­λό­γου Αθη­νών. Μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής της Κομ­μα­τι­κής Οργά­νω­σης Αττι­κής του ΚΚΕ.

Πετρού­πο­λης: Βαγ­γέ­λης Σίμος, ετών 33. Δήμαρ­χος Πετρού­πο­λης. Μέλος της Περι­φε­ρεια­κής Επι­τρο­πής Δυτι­κού Τομέα της ΚΟ Αττι­κής του ΚΚΕ, φιλόλογος.

Χαϊ­δα­ρί­ου: Μιχά­λης Σελέ­κος, ετών 59. Δήμαρ­χος Χαϊ­δα­ρί­ου. Μέλος της Περι­φε­ρεια­κής Επι­τρο­πής Δυτι­κού Τομέα της ΚΟ Αττι­κής του ΚΚΕ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αχαρ­νών: Βασί­λειος Τοπαλ­λια­νί­δης, ετών 56, πνευ­μο­νο­λό­γος, επί 16 χρό­νια δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Δήμου Αχαρ­νών. Μέλος Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου του Πανελ­λη­νί­ου Συλ­λό­γου Πρω­το­βάθ­μιας Φρο­ντί­δας Υγείας.

Διο­νύ­σου: Τεύ­κρος Παντε­λό­γλου, είναι 37 ετών. Δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Διο­νύ­σου. Είναι αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νος Γεω­πό­νος Γεω­τε­χνι­κός και μόνι­μος κάτοι­κος Αγ. Στε­φά­νου του Δήμου Διο­νύ­σου. Μέλος της Κεντρι­κής Διοί­κη­σης του Γεω­τε­χνι­κού Επι­με­λη­τη­ρί­ου Ελλά­δας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.). Μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττι­κής του ΚΚΕ.

Κρω­πί­ας: Βαγ­γέ­λης Ρεμπά­πης, ετών 34. Δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Κορω­πί­ου από το 2010. Κάτοι­κος Κορω­πί­ου, ιδιω­τι­κός υπάλ­λη­λος, εργά­στη­κε ως τεχνι­κός στα Λατο­μεία Κορω­πί­ου. Είναι γραμ­μα­τέ­ας της Τομε­α­κής Οργά­νω­σης Μεσο­γεί­ων και Λαυ­ρε­ω­τι­κής του ΚΚΕ, μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής της ΚΟ Αττι­κής του ΚΚΕ.

Λαυ­ρε­ω­τι­κής: Απο­στό­λης Παμ­φί­λης, ετών 67, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Λαυ­ρε­ω­τι­κής. Αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νος στο Λαύ­ριο, δρα­στη­ριο­ποιεί­ται στην Ένω­ση Επαγ­γελ­μα­τιών — Βιο­τε­χνών Λαυ­ρί­ου, πρό­ε­δρος του Ολυ­μπια­κού Λαυρίου.

Μαρα­θώ­νας — Ν. Μάκρης: Νίκος Στε­φα­νί­δης, 63 χρο­νών, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Μαρα­θώ­να. Υπήρ­ξε υπο­ψή­φιος νομάρ­χης με τη Νομαρ­χια­κή Αγω­νι­στι­κή Συνερ­γα­σία Ανα­το­λι­κής Αττι­κής το 1994 και το 1998 και στη συνέ­χεια, μέχρι την κατάρ­γη­ση των Νομαρ­χια­κών Αυτο­διοι­κή­σε­ων, συνέ­χι­σε να εκλέ­γε­ται Νομαρ­χια­κός σύμ­βου­λος του ΚΚΕ στην Ανα­το­λι­κή Αττι­κή. Δια­τη­ρεί χρυ­σο­χο­είο στη Ραφή­να από το 1973. Έχει δια­τε­λέ­σει πρό­ε­δρος, γραμ­μα­τέ­ας, μέλος του ΔΣ της Ομο­σπον­δί­ας Επαγ­γελ­μα­τιών Βιο­τε­χνι­κών και Εμπο­ρι­κών Σωμα­τεί­ων Μεσο­γεί­ων Αττι­κής. Έχει δια­τε­λέ­σει πρό­ε­δρος και σε άλλες θέσεις ΔΣ από το 1978 μέχρι σήμε­ρα της Ένω­σης ΕΒΕ Ραφήνας.

Μαρ­κο­πού­λου — Μεσο­γαί­ας: Ανδρέ­ας Συλε­λό­γλου, ετών 58, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος δήμου Μαρ­κο­πού­λου την τετρα­ε­τία 2011–2015. Οικο­νο­μο­λό­γος, μέλος ΟΕΕ και ΕΕΛΠ. Εργά­ζε­ται ως ιδιω­τι­κός υπάλ­λη­λος, υπήρ­ξε υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής του ΚΚΕ.

Παια­νί­ας: Κων­στα­ντί­νος Φιλιού­σης, ετών 68, συντα­ξιού­χος της ΕΡΤ, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Δήμου Παιανίας.

Παλ­λή­νης: Θεο­δώ­ρα Πασχα­λί­δου, 35 ετών, αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νη, κοι­νω­νιο­λό­γος, μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής του Τομέα Μεσο­γεί­ων και Λαυ­ρε­ω­τι­κής του ΚΚΕ, δρα­στη­ριο­ποιεί­ται στο κίνη­μα γονιών.

Ραφή­νας — Πικερ­μί­ου: Χρή­στος Τσα­λα­πα­τά­νης, ετών 56, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Δήμου Ραφή­νας, ήταν μέλος της διοί­κη­σης της Ένω­σης Επαγ­γελ­μα­το­βιο­τε­χνών της Ραφή­νας. Μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής του Τομέα Μεσο­γεί­ων και Λαυ­ρε­ω­τι­κής του ΚΚΕ.

Σαρω­νι­κού: Τάνια Γαλα­νο­πού­λου, 56 χρο­νών, πτυ­χιού­χος του τμή­μα­τος Φυσι­κής του Πανε­πι­στη­μί­ου Αθη­νών (ΕΚΠΑ), μέλος της Ομο­σπον­δί­ας Γυναι­κών Ελλά­δας (ΟΓΕ) Σαρω­νι­κού, κάτοι­κος Σαρωνίδας.

Σπά­των — Αρτέ­μι­δας: Νίκος Δάρ­δα­λης, ετών 40, εκπαι­δευ­τι­κός σε σχο­λείο της Αρτέ­μι­δας, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος, μέλος του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου της Ομο­σπον­δί­ας Λει­τουρ­γών Μέσης Εκπαί­δευ­σης (ΟΛΜΕ). Μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής της Κομ­μα­τι­κής οργά­νω­σης εκπαι­δευ­τι­κών της ΚΟΑ.

Ωρω­πού: Μιχά­λης Χασιώ­της, ετών 37. Δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Δήμου Ωρω­πού. Είναι μισθω­τός λογι­στής, υπάλ­λη­λος του ιδιω­τι­κού τομέα και είναι μόνι­μος κάτοι­κος Αυλώ­να του Δήμου Ωρω­πού. Γενι­κός Γραμ­μα­τέ­ας της Πανελ­λή­νιας Ομο­σπον­δί­ας Λογι­στών και στέ­λε­χος του ΠΑΜΕ. Μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττι­κής του ΚΚΕ.

Βάρης — Βού­λας — Βου­λιαγ­μέ­νης: Κων­στα­ντί­νος Πασα­κυ­ριά­κος, ετών 47, δημο­σιο­γρά­φος. Δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Δήμου Βάρης — Βού­λας — Βου­λιαγ­μέ­νης από το 2011. Μέλος της Συντα­κτι­κής Επι­τρο­πής του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ».

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ασπρο­πύρ­γου: Αλέ­ξης Τσο­κά­νης, ετών 43, λογι­στής, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Ασπρο­πύρ­γου. Πρό­ε­δρος της Ένω­σης Γονέ­ων και Κηδε­μό­νων Ασπροπύργου.

Ελευ­σί­νας: Κώστας Κών­στας, ετών 30, μηχα­νι­κός λογι­σμι­κού, μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Θρια­σί­ου — Μεγα­ρί­δας της ΚΟ Αττι­κής του ΚΚΕ.

Μάν­δρας Ειδυλ­λί­ας: Χαρά­λα­μπος Θεο­δώ­ρου, ετών 57, καθη­γη­τής ξένων γλωσ­σών, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Δήμου Μάν­δρας — Ειδυλλίας.

Μεγά­ρων: Αντώ­νης Χορο­ζά­νης, ετών 66, συντα­ξιού­χος μεταλ­λερ­γά­της, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Δήμου Μεγά­ρων, μέλος της ΤΕ Θρια­σί­ου — Μεγα­ρί­δας του ΚΚΕ.

Φυλής: Νίκος Ζαπά­ντης, 56 χρό­νων, εκπαι­δευ­τι­κός. Μέλος του ΔΣ Πρω­το­βάθ­μιας Εκπαί­δευ­σης Ανω Λιο­σί­ων — Ζεφυ­ρί­ου — Φυλής, της Εξε­λε­κτι­κής Επι­τρο­πής της ΔΟΕ και μέλος της Επι­τρο­πής Πιστο­ποί­η­σης της ΑΔΕΔΥ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Πει­ραιά: Δια­μά­ντω Μανω­λά­κου, ετών 59, γεω­πό­νος. Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βου­λευ­τής Πει­ραιά από το 2008 έως σήμε­ρα. Υπήρ­ξε επί­σης ευρω­βου­λευ­τής από το 2004 έως το 2008.

Κερα­τσι­νί­ου — Δρα­πε­τσώ­νας: Γιώρ­γος Καλα­μα­ράς, 35 χρο­νών, Πολι­τι­κός Μηχα­νι­κός Τεχνο­λο­γι­κής Εκπαί­δευ­σης (από­φοι­τος πρώ­ην ΤΕΙ Πει­ραιά), δημο­τι­κός σύμ­βου­λος του Δήμου Κερα­τσι­νί­ου — Δρα­πε­τσώ­νας από το 2010, μέλος της Διοί­κη­σης του Σωμα­τεί­ου Εμπο­ρο­ϋ­παλ­λή­λων και Ιδιω­τι­κών Υπαλ­λή­λων Πει­ραιά. Μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής Αττι­κής του ΚΚΕ.

Κορυ­δαλ­λού: Ελευ­θε­ρία Παπου­τσι­δά­κη, ετών 47, δημο­τι­κή σύμ­βου­λος στο Δήμο Κορυ­δαλ­λού από το 2010. Είναι οδο­ντί­α­τρος, εκλεγ­μέ­νη για πάνω από μια δεκα­ε­τία στο Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο του Συλ­λό­γου Οδο­ντιά­τρων Πει­ραιά, και μέλος της γενι­κής συνέ­λευ­σης της ΕΟΟ (Ελλη­νι­κής Οδο­ντια­τρι­κής Ομοσπονδίας).

Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη: Πανα­γιώ­της Κατη­φές, 43 ετών, κοι­νω­νιο­λό­γος, σύμ­βου­λος εξαρ­τή­σε­ων. Δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Νίκαιας από το 2007 μέχρι σήμε­ρα, αντι­πρό­ε­δρος του Εθνι­κού Συμ­βου­λί­ου κατά των Ναρ­κω­τι­κών (ΕΣΥΝ), εκλεγ­μέ­νος στο ΔΣ της ΑΣΓΜΕ, εκλεγ­μέ­νος στο Σύλ­λο­γο Γονέ­ων του 17ου Δημο­τι­κού σχο­λεί­ου Νίκαιας. Μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττι­κής του ΚΚΕ.

Περά­μα­τος: Βασί­λης Βατί­στας, 42 χρο­νών. Δημο­τι­κός σύμ­βου­λος στο Πέρα­μα. Γεν­νή­θη­κε στο Κερα­τσί­νι και μεγά­λω­σε στο Πέρα­μα. Κατά­γε­ται από τη Νεά­πο­λη Λακω­νί­ας. Σπού­δα­σε στο Παι­δα­γω­γι­κό Τμή­μα Δημο­τι­κής Εκπαί­δευ­σης στο Πανε­πι­στή­μιο Πατρών και άρχι­σε να δου­λεύ­ει στην πρω­το­βάθ­μια εκπαί­δευ­ση από το 2002. Από το 2005 εργά­ζε­ται ως δάσκα­λος στο 3ο Δημο­τι­κό σχο­λείο Περά­μα­τος. Είναι για πολ­λά χρό­νια δια­δο­χι­κά μέλος και γραμ­μα­τέ­ας του Συλ­λό­γου Εκπαι­δευ­τι­κών Κερα­τσι­νί­ου — Περά­μα­τος «Ν. Πλου­μπί­δης» και από το 2017 πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου. Αντι­πρό­σω­πος στις Γενι­κές Συνε­λεύ­σεις της Διδα­σκα­λι­κής Ομο­σπον­δί­ας και σε συνέ­δρια της ΑΔΕΔΥ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Σαλα­μί­νας: Μαρία Παπα­ε­λευ­θε­ρί­ου, ετών 52. Δημο­τι­κή σύμ­βου­λος Σαλα­μί­νας. Γεν­νή­θη­κε στον Πει­ραιά και μεγά­λω­σε στο Κερα­τσί­νι. Δρα­στη­ριο­ποι­ή­θη­κε επί σει­ρά ετών στο μαζι­κό κίνη­μα. Διε­τέ­λε­σε πρό­ε­δρος στον Εξω­ραϊ­στι­κό Σύλ­λο­γο Κοκ­κι­νό­βρα­χου. Μέσα από διά­φο­ρες θέσεις σε ΔΣ των συλ­λό­γων γονέ­ων στο 16ο Δ.Σ., στο 2ο Γυμνά­σιο, στο 3ο Λύκειο, στο ΔΣ της Ένω­σης Συλ­λό­γων Γονέ­ων Κερα­τσι­νί­ου, όπως και μέλος του ΔΣ της Ομο­σπον­δί­ας Συλ­λό­γων Γονέ­ων Πειραιά.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο