Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δημοτικές εκλογές 2019: Υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στην Θεσσαλία

Δημο­τι­κές εκλο­γές 2019: Η Επι­τρο­πή Περιο­χής της Κομ­μα­τι­κής Οργά­νω­σης Θεσ­σα­λί­ας του ΚΚΕ έδω­σε στη δημο­σιό­τη­τα τους υπο­ψη­φί­ους δημάρ­χους των συν­δυα­σμών της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» στη Θεσ­σα­λία, που στη­ρί­ζει το ΚΚΕ.

Όπως επι­ση­μαί­νει η ανα­κοί­νω­ση της ΚΟ Θεσ­σα­λί­ας “πρό­κει­ται για δοκι­μα­σμέ­νους αγω­νι­στές του εργα­τι­κού και λαϊ­κού κινή­μα­τος. Πρω­το­πό­ροι αγω­νι­στές σε όλα τα μέτω­πα του αγώ­να, στους τόπους δου­λειάς, στους εργα­τι­κούς κλά­δους του ιδιω­τι­κού και του δημό­σιου τομέα, στους αγώ­νες των αυτο­α­πα­σχο­λου­μέ­νων, στον τομέα των επι­στη­μών. Δρα­στή­ριοι στην υπε­ρά­σπι­ση των εργα­τι­κών και λαϊ­κών συμ­φε­ρό­ντων ως περι­φε­ρεια­κοί και δημο­τι­κοί σύμβουλοι”.

Περιφερειάρχης και Υποψήφιοι Δήμαρχοι

Υπο­ψή­φιος Περι­φε­ρειάρ­χης Θεσ­σα­λί­ας της Λαϊ­κής Συσπείρωσης

Τσια­πλές Τάσος, 57 χρο­νών, Ιδιω­τι­κός Υπάλ­λη­λος. Περι­φε­ρεια­κός Σύμ­βου­λος Θεσ­σα­λί­ας. Υπο­ψή­φιος αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Λάρι­σας το 2014. Πρό­ε­δρος του Εργα­τι­κού Κέντρου Ν. Λάρι­σας και μέλος της Ε.Γ του ΠΑΜΕ. Διε­τέ­λε­σε μέλος της Εκτε­λε­στι­κής Επι­τρο­πής της ΓΣΕΕ.. Είναι μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ. Υπήρ­ξε στέ­λε­χος της ΚΝΕ και επι χρό­νια Γραμ­μα­τέ­ας της Ν.Ε Λάρι­σας του ΚΚΕ.

Υπο­ψή­φιοι Δήμαρ­χοι Νομού Λάρι­σας, της Λαϊ­κής Συσπείρωσης

1. Δήμος Λάρι­σας: Κρί­κης Πέτρος, 39 χρο­νών, Καθη­γη­τής Φυσι­κής Αγω­γής. Αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νος. Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Λάρι­σας της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης από το 2012. Υπήρ­ξε αθλη­τής βαλ­κα­νιο­νί­κης ελευ­θέ­ρας πάλης και πρώ­ην Πρό­ε­δρος του Πανελ­λή­νιου Συλ­λό­γου Προ­πο­νη­τών πάλης. Είναι μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής Θεσ­σα­λί­ας του ΚΚΕ και του τμή­μα­τος φυσι­κής αγω­γής και αθλη­τι­σμού του ΚΚΕ.

2. Δήμος Αγιάς: Κασί­δας Γιάν­νης, 58 χρο­νών, Πτυ­χιού­χος Δασο­λό­γος. Σήμε­ρα είναι αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νος. Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Αγιάς της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης. Υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος και το 2014. Μέλος του Δ.Σ του Εμπο­ρι­κού Συλ­λό­γου Αγιάς. Είναι στέ­λε­χος του ΚΚΕ.

3. Δήμος Ελασ­σό­νας: Αβρα­νάς Δημή­τρης, 37 χρο­νών, Οδο­ντί­α­τρος ελεύ­θε­ρος επαγ­γελ­μα­τί­ας. Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Ελασ­σό­νας της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης και υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος από το 2010. Διε­τέ­λε­σε μέλος του Δ.Σ του Οδο­ντια­τρι­κού Συλ­λό­γου Ν. Λάρι­σας. Υπήρ­ξε πρω­τα­θλη­τής Ελλά­δας εφή­βων στο δέκα­θλο. Είναι μέλος της Ε.Π Θεσ­σα­λί­ας του ΚΚΕ.

4. Δήμος Κιλε­λέρ: Στα­μου­λά­κης Βασί­λης, 60 χρο­νών, Συντα­ξιού­χος έμπο­ρος. Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Κιλε­λέρ της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης. Υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος και το 2014. Διε­τέ­λε­σε μέλος του Δ.Σ του Εμπο­ρι­κού Συλ­λό­γου Λάρι­σας και παλιό­τε­ρα Πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου Εμπο­ρο­ϋ­πάλ­λη­λων Λάρι­σας, μέλος του Δ.Σ του Εργα­τι­κού Κέντρου Λάρι­σας, μέλος του Δ.Σ του Ποδο­σφαι­ρι­κού Συλ­λό­γου «Ατρό­μη­τος Αγ. Αναρ­γύ­ρων» και του Μορ­φω­τι­κού Συλ­λό­γου Αγ. Αναρ­γύ­ρων. Είναι στέ­λε­χος του ΚΚΕ.

5. Δήμος Τεμπών: Κωστή Μαρία, 60 χρο­νών, Συντα­ξιού­χος Τρα­πε­ζο­ϋ­πάλ­λη­λος. Υπήρ­ξε υπο­ψή­φια δημο­τι­κή σύμ­βου­λος Τεμπών με την Λαι­κή Συσπεί­ρω­ση. Πρώ­ην συν­δι­κα­λί­στρια στον Σύλ­λο­γο Υπαλ­λή­λων της Εθνι­κής Τρά­πε­ζας. Έχει ενα­σχό­λη­ση δια­χρο­νι­κά με τον πολιτισμό.

6. Δήμος Τυρ­νά­βου: Χατζη­κρά­χτης Στέ­λιος, 60 χρο­νών, ελεύ­θε­ρος επαγ­γελ­μα­τί­ας εκπαι­δευ­τι­κός. Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Τυρ­νά­βου της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης. Υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος και το 2014. Διε­τέ­λε­σε παλιό­τε­ρα Αντι­δή­μαρ­χος Τυρ­νά­βου, Πρό­ε­δρος του Μορ­φω­τι­κού Συλ­λό­γου Τυρνάβου.

7. Δήμος Φαρ­σά­λων: Ανα­γνώ­στου Απο­στό­λης, 56 χρο­νών, Οικο­δό­μος. Υπο­ψή­φιος δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Φαρ­σά­λων με την Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση και το 2014. Πρό­ε­δρος του Σωμα­τεί­ου Οικο­δό­μων Φαρ­σά­λων, μέλος της Τ.Ε Υπαί­θρου του ΚΚΕ.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Νομού Μαγνησίας, της Λαϊκής Συσπείρωσης

1. Δήμος Βόλου: Ριζό­που­λος Απο­στό­λης, 55 χρο­νών, Δάσκα­λος. Υπήρ­ξε Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Βόλου της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης (2010–2014) και υπο­ψή­φιος δημο­τι­κός σύμ­βου­λος το 2014. Διε­τέ­λε­σε παλιό­τε­ρα Γραμ­μα­τέ­ας του Συλ­λό­γου Δασκά­λων Μαγνη­σί­ας και μέλος του Δ.Σ της Ένω­σης Γονέ­ων Βόλου. Είναι μέλος του Τ.Γ Μαγνη­σί­ας του ΚΚΕ.

2. Δήμος Αλμυ­ρού: Τσό­γκας Σάβ­βας, 61 χρο­νών, Ελεύ­θε­ρος επαγ­γελ­μα­τί­ας Λογι­στής- Φορο­τέ­χνης. Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Αλμυ­ρού της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης και υπο­ψή­φιος Δήμαρ­χος από το 2003. Εργά­στη­κε παλιό­τε­ρα στην ΕΑΣ Αλμυ­ρού και διε­τέ­λε­σε Γραμ­μα­τέ­ας του Εργα­τι­κού Κέντρου Αλμυ­ρού. Είναι μέλος της Τ.Ε Μαγνη­σί­ας του ΚΚΕ.

3. Δήμος Ζαγο­ράς-Μου­ρε­σί­ου: Τσα­πρά­ζης Βασί­λης, 38 χρο­νών, Πολι­τι­κός Μηχα­νι­κός ελεύ­θε­ρος επαγ­γελ­μα­τί­ας. Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Ζαγο­ράς-Μου­ρε­σί­ου της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης και υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος από το 2010. Μέλος της Αντι­προ­σω­πεί­ας του ΤΕΕ Μαγνη­σί­ας και του Δ.Σ του Συλ­λό­γου Πολι­τι­κών Μηχα­νι­κών Νομού Μαγνη­σί­ας. Είναι μέλος της Τ.Ε Μαγνη­σί­ας του ΚΚΕ.

4. Δήμος Νοτί­ου Πηλί­ου: Κων­στα­ντι­νά­κης Γιάν­νης, 52 χρο­νών, Ελεύ­θε­ρος επαγ­γελ­μα­τί­ας Χωμα­τουρ­γι­κών Έργων. Υπο­ψή­φιος Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος με την Λαι­κή Συσπεί­ρω­ση εδώ και πολ­λά χρό­νια. Είναι μέλος της Τ.Ε Μαγνη­σί­ας του ΚΚΕ.

5. Δήμος Ρήγα Φεραί­ου: Παπαιω­άν­νου Απο­στό­λης, 62 χρο­νών, Συντα­ξιού­χος Καθη­γη­τής. Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Ρήγα Φεραί­ου. Υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος και το 2014. Είναι στέ­λε­χος του ΚΚΕ.

6. Δήμος Σκιά­θου: Καρ­πέ­τας Βάιος, 31 χρο­νών, Τρα­πε­ζο­ϋ­πάλ­λη­λος. Εκλεγ­μέ­νος αντι­πρό­σω­πος με το ψηφο­δέλ­τιο της Ενιαί­ας Συν­δι­κα­λι­στι­κής Κίνη­σης στο συνέ­δριο της ΟΤΟΕ. Υπήρ­ξε μέλος της ΚΝΕ παλιό­τε­ρα και σήμε­ρα είναι Γραμ­μα­τέ­ας της Κ.Ο Σκιά­θου του ΚΚΕ.

7. Δήμος Σκο­πέ­λου: Ανα­γνώ­στου Γιώρ­γος, 40 χρο­νών, Επαγ­γελ­μα­τί­ας Του­ρι­σμού-Εστί­α­σης. Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Σκο­πέ­λου της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης, Στέ­λε­χος του ΚΚΕ.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Νομού Τρικάλων, της Λαϊκής Συσπείρωσης

1. Δήμος Τρι­κά­λων: Καί­κης Γιώρ­γος, 56 χρο­νών, Καθη­γη­τής Φυσι­κής Αγω­γής στη δημό­σια εκπαί­δευ­ση. Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Τρι­κά­λων της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης από το 2002 και υπο­ψή­φιος Δήμαρ­χος από το 2006. Υπήρ­ξε βαλ­κα­νιο­νί­κης στί­βου στα 200 μέτρα και μέλος της εθνι­κής ομά­δας στί­βου. Είναι μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής Θεσ­σα­λί­ας και του Τ.Γ Τρι­κά­λων του ΚΚΕ.

2. Δήμος Πύλης: Καλύ­βας Βάιος, 45 χρο­νών, Πτυ­χιού­χος Επαγ­γελ­μα­τί­ας Μηχα­νι­κός Αυτο­κι­νή­των. Διε­τέ­λε­σε Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης στον Δήμο Γόμ­φων και υπο­ψή­φιος Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Πύλης το 2014. Είναι μέλος του Δ.Σ του Σωμα­τεί­ου Ιδιο­κτη­τών Συνερ­γεί­ων Αυτο­κι­νή­των Ν. Τρι­κά­λων και μέλος της Γραμ­μα­τεί­ας Τρι­κά­λων της ΠΑΣΕΒΕ. Διε­τέ­λε­σε παλιό­τε­ρα μέλος του Δ.Σ του Σωμα­τεί­ου Ιδιω­τι­κών Υπαλ­λή­λων Τρικάλων.

3. Δήμος Φαρ­κα­δώ­νας: Στερ­γί­ου Ευαγ­γε­λία, 48 χρο­νών, Ειδι­κή παι­δα­γω­γός. Υπο­ψή­φια Δήμαρ­χος Φαρ­κα­δώ­νας και το 2010 με την Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση και δημο­τι­κή σύμ­βου­λος ως το 2014. Δρα­στη­ριο­ποιεί­ται στον σύλ­λο­γο πρω­το­βάθ­μιας εκπαί­δευ­σης Τρι­κά­λων και στην Πρω­το­βου­λία Ανα­πλη­ρω­τών. Είναι στέ­λε­χος του ΚΚΕ.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Νομού Καρδίτσας, της Λαϊκής Συσπείρωσης

1. Δήμος Καρ­δί­τσας: Κρα­νιάς Βασί­λης, 62 χρο­νών, Συντα­ξιού­χος Τεχνι­κός του ΟΤΕ. Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Καρ­δί­τσας της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης. Ηταν και το 2014 υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Καρ­δί­τσας. Διε­τέ­λε­σε Περι­φε­ρεια­κός Σύμ­βου­λος Θεσ­σα­λί­ας της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης (2010–2014), επί­σης Πρό­ε­δρος της ΤΔΕ Καρ­δί­τσας της ΠΕΤ-ΟΤΕ, μέλος του Δ.Σ του Εργα­τι­κού Κέντρου Καρ­δί­τσας και συντο­νι­στής της Γραμ­μα­τεί­ας Καρ­δί­τσας του ΠΑΜΕ. Είναι μέλος του Τ.Γ Καρ­δί­τσας του ΚΚΕ.

2. Δήμος Λίμνης Πλα­στή­ρα: Ελευ­θε­ρί­ου Βασί­λης, 36 χρο­νών. Διπλω­μα­τού­χος Αγρο­νό­μος Τοπο­γρά­φος Μηχα­νι­κός. Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Λίμνης Πλα­στή­ρα της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης. Ηταν υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος και το 2014. Είναι μέλος της Κεντρι­κής Αντι­προ­σω­πεί­ας του Τ.Ε.Ε και της Αντι­προ­σω­πεί­ας του Τ.Ε.Ε. Κεντρι­κής & Δυτι­κής Θεσ­σα­λί­ας. Πρό­ε­δρος του Παραρ­τή­μα­τος Καρ­δί­τσας του Πανελ­λή­νιου Συλ­λό­γου Διπλω­μα­τού­χων Αγρο­νό­μων Τοπο­γρά­φων Μηχα­νι­κών. Υπο­ψή­φιος Διδά­κτωρ Ε.Μ. Πολυ­τε­χνεί­ου. Έκτα­κτος Καθη­γη­τής ΤΕΙ Θεσ­σα­λί­ας. Μέλος της Τ.Ε Καρ­δί­τσας του ΚΚΕ.

3. Δήμος Μου­ζα­κί­ου: Γιώ­της Λάμπρος, 61 χρο­νών, Ψυκτι­κός, Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Μου­ζα­κί­ου της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης, ήταν υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος και το 2014.

4. Δήμος Παλα­μά: Πολυ­γέ­νης Αρης, 38 χρο­νών, Αγρό­της. Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Παλα­μά της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης και υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος από το 2010. Μέλος του Δ.Σ της Ενω­τι­κής Ομο­σπον­δί­ας Αγρο­τι­κών Συλ­λό­γων Καρ­δί­τσας και Πρό­ε­δρος του Αγρο­τι­κού Συλ­λό­γου Λεύ­κης. Είναι μέλος της Τ.Ε Καρ­δί­τσας του ΚΚΕ.

5. Δήμος Σοφά­δων: Στουρ­νά­ρας Ηλί­ας, 33 χρο­νών, Τοπο­γρά­φος Μηχα­νι­κός. Πρό­ε­δρος του Παραρ­τή­μα­τος Θεσ­σα­λί­ας του Σωμα­τεί­ου Μισθω­τών Τεχνι­κών. Είναι μέλος της Τ.Ε Καρ­δί­τσας του ΚΚΕ.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο