Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δημ. Κουτσούμπας: «Η ιστορική μνήμη και οι ιστορικές θυσίες των αγωνιστών, των κομμουνιστών δεν χωράνε στους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ»

«Οι ηρω­ι­κές θυσί­ες των αγω­νι­στών, η ιστο­ρι­κή μνή­μη δεν επι­τρέ­πε­ται να δια­στρε­βλώ­νο­νται από τη σημε­ρι­νή κυβέρ­νη­ση και από την αντί­δρα­ση για να απο­τε­λεί άλλο­θι για το πέρα­σμα της αντι­λαϊ­κής πολι­τι­κής» δήλω­σε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημή­τρης Κου­τσού­μπας στην εκδή­λω­ση της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στο Χρισ­σό Φωκί­δας, προ­σθέ­το­ντας: «Η ιστο­ρι­κή μνή­μη και οι ιστο­ρι­κές θυσί­ες των αγω­νι­στών, των κομ­μου­νι­στών δεν χωρά­νε στους πολε­μι­κούς σχε­δια­σμούς του ΝΑΤΟ, στους οποί­ους συμ­με­τέ­χει και η ελλη­νι­κή κυβέρ­νη­ση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν χωρά­νε στις πολι­τι­κές και στις κατευ­θύν­σεις της ΕΕ, στην εκμε­τάλ­λευ­ση ανθρώ­που από άνθρω­πο, στο πέρα­σμα τόσων αντερ­γα­τι­κών- αντι­λαϊ­κών νόμων».

«Η ιστο­ρι­κή μνή­μη δικαιώ­νε­ται από τη σημε­ρι­νή πάλη, του ελλη­νι­κού λαού, από το σύνο­λο της νεο­λαί­ας, όλων των λαών του κόσμου» κατέ­λη­ξε στη δήλω­σή του ο κ. Κουτσούμπας.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο